Vesti/Najnovije
10.12.2021.

SteamWorld Headhunter

Tipujte na ovu igru

U svetu indie igara, malo studija je tako inventivno i hrabro kao kreatori serijala SteamWorld Image & Form. Ovaj mali programer je odbio da odmara na stečenim lovorikama i umesto toga neprestano pruža različite žanrove, iskustva igranja i uloge likova sa svakim naslovom Steamworld. Ove igre su prkosile očekivanjima a sa svojom najnovijom najavom, Image & Form ponovo planira da odvede SteamWorld u drugom uzbudljivom pravcu sa svojom najambicioznijom igrom do sada.

Najavljena tokom Thunderful Games Showcase-a, SteamWorld Headhunter će biti potpuno 3D kooperativna akciona avantura koja izgleda kao najveći hit serijala do sada. Ovaj novi smer ne samo da bi mogao da dovede šareni i urnebesni univerzum široj publici, već da još jednom da pokaže koliko je inovativan Image & Forma kao programer.

Najavljen u zapanjujuće kratkom kinematografskom trejleru, SteamWorld Headhunter se odvija u okruženju Divljeg Zapada koje se u potpunosti sastoji od likova robota kauboja. Kao i druge igre u seriji, dešava se u postapokaliptičnom svetu gde je čovečanstvo nestalo, a civilizacijom upravlja grupa čudnih robota. Trejler prikazuje duhovit duel između dva robota, pri čemu jedan naizgled obara drugog, samo da bi prekasno shvatio da je "iskakanje glave" neminovno. Sa ovim, glava poraženog robota može napasti svog napadača nakon što ostavi oštećeno telo za sobom. Image & Form je oduvek koristio svoj steampunk ​​robotski svet za istraživanje raznih ideja za igranje, čak i kada je studio postigao ogroman uspeh sa igrom SteamWorld Dig, nije odmah dao nastavak. Umesto Dig-a, usledila je SteamWorld Heist, odlična taktička pljačka zasnovana na potezu, koja sadrži potpuno drugačije okruženje i sastav likova. Kada je studio konačno objavio nastavak SteamWorld Dig 2 2017., studio je nastavio sa inovacijama i stvorio ono što su mnogi fanovi žanra smatrali jednom od najboljih igara godine.

Ovaj skok sa 2D sa pomeranjem sa strane u prethodnim igrama u puni 3D sa Headhunterom Image & Forma nastavlja da se hvali u pogledu inovacija i eksperimentisanja. Iako serija SteamWorld sadrži mnogo različitih žanrova, tek treba da proizvede čistu akcionu avanturu a da ne spominjemo potpuno kooperativno iskustvo. Ovo ima potencijal da nastavi uspeh serijala. Kretanje po opustošenoj pustinji kao robot lovac na glave, obaranje mete i prikupljanje njihovih metalnih glava moglo bi da pruži duhovitu igru i nezaboravno iskustvo igranja – po čemu je SteamWorld poznat.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41261
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.549,00 RSD
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999,00 RSD
8.549 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41260
Novi nastavak popularnog Saints Row serijala pucačina iz trećeg lica Novi grad, novi li...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.399,00 RSD
11.999,00 RSD
Vrsta
Nova
11.999,00 RSD
11.399 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS441248
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition sadrži remastere: Grand Theft...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO839
Ako ti je veština ubeđivanja kec u rukavu, onda je ovo prava igra za tebe! Mass...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.499,00 RSD
Vrsta
Nova
6.499 ,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

20.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Iako je trejler prikazao više nego energičnu igru, kreatorima to izgleda nije bilo dovoljno pa su sve začinili još energičijom muzikom koju izv...
19.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Šta bi to bilo dovoljno da zadovolji fanove Borderlandsa koji traže nešto novo?
18.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Da li je ovo uvod u AC Dynasty igru?
18.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Otvorite oči i pokrenite neku igru.
18.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Tiny Tina's Wonderlands ima još dve klase za otkrivanje, i iako je malo verovatno, bilo bi lepo videti neke opcije za lik poput Barda.
17.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Izgleda kao da Tini možda nedostaju kultna vozila Borderlands serije, ali to bi moglo da bude od pomoći ovoj igri da se istakne.
13.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Dobijamo li nešto sasvim novo ili samo unapređeno?
12.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
GDC je objavio svoje nominacije za igru godine i druge kategorije, a nagrade će biti dodeljene na 22. godišnjoj dodeli nagrada Game Developers Choice ...