Vesti/Najnovije
10.12.2021.

SteamWorld Headhunter

Tipujte na ovu igru

U svetu indie igara, malo studija je tako inventivno i hrabro kao kreatori serijala SteamWorld Image & Form. Ovaj mali programer je odbio da odmara na stečenim lovorikama i umesto toga neprestano pruža različite žanrove, iskustva igranja i uloge likova sa svakim naslovom Steamworld. Ove igre su prkosile očekivanjima a sa svojom najnovijom najavom, Image & Form ponovo planira da odvede SteamWorld u drugom uzbudljivom pravcu sa svojom najambicioznijom igrom do sada.

Najavljena tokom Thunderful Games Showcase-a, SteamWorld Headhunter će biti potpuno 3D kooperativna akciona avantura koja izgleda kao najveći hit serijala do sada. Ovaj novi smer ne samo da bi mogao da dovede šareni i urnebesni univerzum široj publici, već da još jednom da pokaže koliko je inovativan Image & Forma kao programer.

Najavljen u zapanjujuće kratkom kinematografskom trejleru, SteamWorld Headhunter se odvija u okruženju Divljeg Zapada koje se u potpunosti sastoji od likova robota kauboja. Kao i druge igre u seriji, dešava se u postapokaliptičnom svetu gde je čovečanstvo nestalo, a civilizacijom upravlja grupa čudnih robota. Trejler prikazuje duhovit duel između dva robota, pri čemu jedan naizgled obara drugog, samo da bi prekasno shvatio da je "iskakanje glave" neminovno. Sa ovim, glava poraženog robota može napasti svog napadača nakon što ostavi oštećeno telo za sobom. Image & Form je oduvek koristio svoj steampunk ​​robotski svet za istraživanje raznih ideja za igranje, čak i kada je studio postigao ogroman uspeh sa igrom SteamWorld Dig, nije odmah dao nastavak. Umesto Dig-a, usledila je SteamWorld Heist, odlična taktička pljačka zasnovana na potezu, koja sadrži potpuno drugačije okruženje i sastav likova. Kada je studio konačno objavio nastavak SteamWorld Dig 2 2017., studio je nastavio sa inovacijama i stvorio ono što su mnogi fanovi žanra smatrali jednom od najboljih igara godine.

Ovaj skok sa 2D sa pomeranjem sa strane u prethodnim igrama u puni 3D sa Headhunterom Image & Forma nastavlja da se hvali u pogledu inovacija i eksperimentisanja. Iako serija SteamWorld sadrži mnogo različitih žanrova, tek treba da proizvede čistu akcionu avanturu a da ne spominjemo potpuno kooperativno iskustvo. Ovo ima potencijal da nastavi uspeh serijala. Kretanje po opustošenoj pustinji kao robot lovac na glave, obaranje mete i prikupljanje njihovih metalnih glava moglo bi da pruži duhovitu igru i nezaboravno iskustvo igranja – po čemu je SteamWorld poznat.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41261
Stranger of Paradise Final Fantasy Origin e novi akcioni RPG kompanije Square Enix Lt...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.499,00 RSD
Ušteda 50%
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999,00 RSD
1.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS441248
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition sadrži remastere: Grand Theft...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.199,00 RSD
Ušteda 20%
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999,00 RSD
3.199 ,00 RSD
Korišćena
2.599 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO839
Ako ti je veština ubeđivanja kec u rukavu, onda je ovo prava igra za tebe! Mass...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.499,00 RSD
Vrsta
Nova
6.499 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.