Vesti/Najnovije
10.12.2021.

SteamWorld Headhunter

Tipujte na ovu igru

U svetu indie igara, malo studija je tako inventivno i hrabro kao kreatori serijala SteamWorld Image & Form. Ovaj mali programer je odbio da odmara na stečenim lovorikama i umesto toga neprestano pruža različite žanrove, iskustva igranja i uloge likova sa svakim naslovom Steamworld. Ove igre su prkosile očekivanjima a sa svojom najnovijom najavom, Image & Form ponovo planira da odvede SteamWorld u drugom uzbudljivom pravcu sa svojom najambicioznijom igrom do sada.

Najavljena tokom Thunderful Games Showcase-a, SteamWorld Headhunter će biti potpuno 3D kooperativna akciona avantura koja izgleda kao najveći hit serijala do sada. Ovaj novi smer ne samo da bi mogao da dovede šareni i urnebesni univerzum široj publici, već da još jednom da pokaže koliko je inovativan Image & Forma kao programer.

Najavljen u zapanjujuće kratkom kinematografskom trejleru, SteamWorld Headhunter se odvija u okruženju Divljeg Zapada koje se u potpunosti sastoji od likova robota kauboja. Kao i druge igre u seriji, dešava se u postapokaliptičnom svetu gde je čovečanstvo nestalo, a civilizacijom upravlja grupa čudnih robota. Trejler prikazuje duhovit duel između dva robota, pri čemu jedan naizgled obara drugog, samo da bi prekasno shvatio da je "iskakanje glave" neminovno. Sa ovim, glava poraženog robota može napasti svog napadača nakon što ostavi oštećeno telo za sobom. Image & Form je oduvek koristio svoj steampunk ​​robotski svet za istraživanje raznih ideja za igranje, čak i kada je studio postigao ogroman uspeh sa igrom SteamWorld Dig, nije odmah dao nastavak. Umesto Dig-a, usledila je SteamWorld Heist, odlična taktička pljačka zasnovana na potezu, koja sadrži potpuno drugačije okruženje i sastav likova. Kada je studio konačno objavio nastavak SteamWorld Dig 2 2017., studio je nastavio sa inovacijama i stvorio ono što su mnogi fanovi žanra smatrali jednom od najboljih igara godine.

Ovaj skok sa 2D sa pomeranjem sa strane u prethodnim igrama u puni 3D sa Headhunterom Image & Forma nastavlja da se hvali u pogledu inovacija i eksperimentisanja. Iako serija SteamWorld sadrži mnogo različitih žanrova, tek treba da proizvede čistu akcionu avanturu a da ne spominjemo potpuno kooperativno iskustvo. Ovo ima potencijal da nastavi uspeh serijala. Kretanje po opustošenoj pustinji kao robot lovac na glave, obaranje mete i prikupljanje njihovih metalnih glava moglo bi da pruži duhovitu igru i nezaboravno iskustvo igranja – po čemu je SteamWorld poznat.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41261
Stranger of Paradise Final Fantasy Origin e novi akcioni RPG kompanije Square Enix Lt...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.499,00 RSD
Vrsta
Nova
6.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41260
Novi nastavak popularnog Saints Row serijala pucačina iz trećeg lica Novi grad, novi li...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.399,00 RSD
Ušteda 5%
11.999,00 RSD
Vrsta
Nova
11.999,00 RSD
11.399 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS441248
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition sadrži remastere: Grand Theft...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Korišćena
4.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO839
Ako ti je veština ubeđivanja kec u rukavu, onda je ovo prava igra za tebe! Mass...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.499,00 RSD
Vrsta
Nova
6.499 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

14.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ono što je sigurno jeste da nivo dopamina u toku cele igre raste, drži vas budnim i aktivnim, gotovo „na trncima“. Ako je ovo ono š...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Leviathan AI može da meša ciljeve kako se njemu prohte, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak par...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Neenah je možda vozač za bekstvo, a Kevin čovek sa kontaktima, ali izgleda da je Eli mozak operacije.
12.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ponovno pokretanje Saints Row dodaje mnoštvo novih funkcija i potpuno novu postavu likova, uključujući DJ-a kriminalca Kevina.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Bulkhead Interactive, developer multiplejer igre  FPS Battalion 1944 je objavio da prekida partnerstvo sa izdavačem Square Enix.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row će prikazati kako titularna banda stvara svoj jedinstveni identitet u Santo Ileso, ali će im se suprotstaviti tri bande, jedna od njih su Idols.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Embark Studios je objavio da je njihova PvE multiplayer igra, ARC Raiders, pomerena za 2023.
09.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Igrači Saints Row će se suočiti sa još tri bande tokom igre, a Los Panteros je jedna od njih.
08.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Iako je godina dosadnija od očekivanog jer su neke igre pomerene za kasnija izdavanja, ipak ima par naslova koji se ističu.