Vesti/Najnovije
12.01.2022.

Stavite Skyrim na spisak igara koje morate odigrati u 2022. godini

Ukoliko ste do sada odlagali da počnete, sada je idealno vreme

The Elder Scrolls V: Skyrim je jedan od najomiljenijih naslova RPG žanra, a imajući u vidu njegovu popularnost, programer igre, Bethesda, objavio je više verzija igre na različitim generacijama konzola. U decenijskom čekanju na Elder Scrolls VI, Bethesda se obezbedila da Skyrim iskoristi svaki mogući izvor prihoda na svim platformama. Navedeni pristup je u velikoj meri korišćen na mreži, ali nema poricanja da je takođe doneo pozitivne rezultate za Bethesdu, kao i one fanove igre koji su spremni da ponovo ulože u naslov za igranje na različitim konzolama, pošto je dodato više sadržaja sa svakim ažuriranjem. Da bi sprečila fanove da potpuno izgube interesovanje za franšizu dok beskonačno čekaju da se The Elder Scrolls 6 objavi, Bethesda je uložila vreme u ponovnu prodaju svog najpopularnijeg naslova sve dok ljudi ne odluče da prestanu da ga kupuju. Na sreću za Bethesdu, igrači su i dalje veoma zainteresovani da igraju Skyrim. Dok stari igrači ne iskuse sve što igra može da ponudi, noviji fanovi tek počinju svoje putovanje kao Dragonborn. 

Postoje i oni igrači koji još nisu rešili da li da krenu na Skyrim put ili ne. Evo i par razloga zbog čega im predlažemo da to urade u ovoj 2022 godini.

 

Igra koja je donela promene

Smatra se najinovativnijom igrom 2010-ih i mnogi joj pripisuju zaslugu što je zauvek promenila RPG pejzaž. Činjenica da je Skyrim ostala relevantna igra do dana današnjeg, uz svoje najnovije izdanje, svedoči o tome. 

Da li sebe možete smatrati gejmerom a da niste bar proverili šta je to toliko interesantno u ovoj igri.

 

Novi sadržaji

Za sve vlasnike Skyrim Special Edition, Anniversary Edition je besplatna univerzalna nadogradnja koja sadrži sav do sada objavljen sadržaj kluba za kreiranje. Dodatni besplatni sadržaj se kreće od nove opreme i linija zadataka do potpuno nove mehanike igre, kao što je pecanje.  Sve u svemu, može lako dodati sate igranja vašem glavnom igranju Skyrim-a. Alternativno, ovo se može dopuniti nekim od odličnih modova sadržaja zajednice kao što je Legacy of The Dragonborn za novo igranje. Zamislite koliko ste u startu bogatiji sa sadržajem od onih koji su ranije ušli u Skyrim svet.

 

 

 

 

Requiem za Special edition

 

Roleplay Overhaul se često najavljuje kao najsveobuhvatnija rekonstrukcija i pokriva čitav niz funkcija igre. Za neupućene, najlakši način da se vizualizuje Requiem je da se Skyrim zaglavio bliže svojim hardcore RPG korenima u igrama kao što je MMorrowind.  Iako Requiem povećava poteškoće u poređenju sa Skyrim-om, to nije njegova prava svrha. Nudi potpuno novo Skyrim iskustvo,napravljeno da bude najupečatljivije koje ćete imati. I više od osam godina otkako je objavljen za originalni Skyrim, Requiem je zvanično prenet na Specijalno izdanje.

 

 

 

Novi borbeni modovi

Iako je borba u Skyrimu bila veliko poboljšanje u odnosu na prethodnika, Oblivion, i dalje je delovala zastarelo i nespretno čak i po standardima iz 2011. godine. Premotajte deset godina kasnije i igrač ima čitav niz modova kako bi borbu doveo do savremenih standarda.  Samo u prošloj godini, Skyrim modding zajednica je nadgledala tri svoja najrevolucionarnija izdanja u smislu reanimacije borbe: Dynamic Animation Replacer, SkySA framework i True Directional Movement.. Dynamic Animation Replacer uveliko proširuje količinu animacija koje se mogu dodati na osnovu različitih uslova. Druga dva mogu da budu komplet koji potpuno modernizuje igru u trećem licu, zajedno sa SmoothCam-om za fleksibilniju modernu kameru.

 

 

Skyrim: Extended Cut

Skyrim: Extended Cut je mod koji ponovo piše i menja, i proširuje Skyrimovu glavnu liniju zadataka, koja je, na mnogo načina, imala problema sa tempom. Mnogi susreti, uključujući konačnu konfrontaciju sa Alduin, ostavili su da poželimo dosta toga.  Iako postoji nekoliko modova za rešavanje pojedinačnih delova (Enhanced Skyrim Factions, Parthurnaax Dilemma, World Eater Beater), Extended Cut je prvi te vrste koji pokušava da preogreme sve u celoj glavnoj misiji. Mod je odložen do kraja 2022. ili 2023. godine, ali je namenjen da ponovo oživi zajednicu Skyrim-a kad god padne.

 

 

Enhanced Natural Beauty

 

Zahvaljujući ENB (Enhanced Natural Beauty) Boris Vorontsov-a i brojnim dostupnim modovima za vremenske prilike i osvetljenje, Skyrim se može vizuelno prilagoditi u velikoj meri kako bi odgovarao ličnom ukusu igrača. Postoje i načini da Skyrim izgleda kao igra iz 2022. godine zahvaljujući ray-tracing efektima praćenja zraka koje implementiraju neke od ovih ENB postavki.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41256
The Elder Scrolls - Skyrim Anniversary Edition  poseduje poboljšanu grafiku...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50083
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnj...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Korišćena
5.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch The Elder Scrolls 5 - Skyrim
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.999,00 RSD
Vrsta
Nova
7.999 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO770
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnji s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD

Slični članci

11.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Skirim je svetski poznat klasik. Ali s obzirom na dubinu igre, ponekad dolazi do grešaka. Evo nekih velikih nedoslednosti u igri Skyrimu.
10.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Mnogi fanovi igre Skyrim raspravljaju o tome koji su od mnogih neprivlačnih sastojaka za napitke koji se nalaze širom ovog sveta najodvratniji.
21.
Dec.
2021.
Vesti/Najnovije
Autor fantazije George R. R. Martin razmišlja o svojoj saradnji sa Miyazakijem i FromSoftware za Elden Ring, kao i o svojim interesima za igranje.