Vesti/Najnovije
20.01.2022.

Tiny Tina's Wonderlands i hit pesma u trejleru

Babymetal

Tiny Tina je krenula nekako neprimetno.

A onda je stigao trejler!

Bilo je dosta nagađanja o igri jer je to spinoff popularne Borderlands franšize video igrica i slično kao i njen prethodnik, obećava da će to biti luda igra puna akcije. "Uđite u svet metala & magija ... a takođe i oružja, puno oružja," navodi se poruci u trejleru.

Jedan od navoda reklame za igru kaže: "Ukrcajte se u epsku avanturu punu obrta, čuda i snažnog oružja! Meci, magija i mačevi sudaraju se u ovom haotičnom svetu fantazije koji je oživela nepredvidiva Tiny Tina. Izaberite svog sopstvenog višeklasnog heroja i pljačkajte, pucajte, secite i bacajte magiju na svom putu punom neobičnih čudovišta i tamnica punih plena u nameri da zaustavite tiranskog Gospodara zmajeva. Svi su dobrodošli, pa se pridružite zabavi, obucite svoje avanturističke čizme i budite haotični i sjajni!"  

Igra izlazi 25. marta a trejler sa Babymetal je svakako izazvao veliku pažnju i povećao nestrpljenje fanova, pri čemu mnogi komentatori videa primećuju koliko je Babymetal muzika povećala njihovo uzbuđenje dok su gledali trailer.

"Gimme Chocolate" je pesma da debi albuma Babymetal iz 2015, i definitno je jedan od najvećih hitova. Pesma je dostigla peto mesto na Billboard U.S. World Digital Songs listi.

Šta vi mislite o pesmi?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50119
Nova igra tvoraca Borderlands serijala Looter shooter smešten u svet epske fant...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

19.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Šta bi to bilo dovoljno da zadovolji fanove Borderlandsa koji traže nešto novo?
18.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Tiny Tina's Wonderlands ima još dve klase za otkrivanje, i iako je malo verovatno, bilo bi lepo videti neke opcije za lik poput Barda.
17.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Izgleda kao da Tini možda nedostaju kultna vozila Borderlands serije, ali to bi moglo da bude od pomoći ovoj igri da se istakne.