Vesti/Najnovije
28.01.2022.

Dying Light 2 - Podrška nije dovoljna

Šuplja priča ili kozmetika?

Komentari na Games Facebook stranici sugerišu da je dosta onih koji željno očekuju Dying Light 2. Do izlaska igre je ostalo još malo vremena pa se o njoj sve više i piše. Informacija, nagađanja i očekivanja je sve više. Nakon tako dugog čekanja originalne Dying Light igre, fanovi su željni da konačno vide šta će nastavak doneti, a u ovoj fazi to izgleda mnogo.

Dying Light 2 će doneti nove gadgete, zombije i potpuno novo okruženje, što je svakako jedan od uzbudljivijih uvoda. Čini se da bi ovo mogla biti igra vredna čekanja i mnogih odlaganja, što je postalo jasno kroz objavljene planove za DLC. Dok su uzbudljive nove funkcije velika prednost za igru, postoji još jedan aspekt zbog kojeg su obožavatelji Dying Light podjednako uzbuđeni. Novi dodaci mogu biti ono što će uhvatiti naslove za igru, ali za fanove Diing Light-a, ono što se nije promenilo će se pokazati kao najveće olakšanje. To je zato što nedavno otkriven plan podrške za Dying Light 2 koji daje veoma pozitivnu sliku o budućnosti igre nakon njenog objavljivanja. Kao što je bio slučaj sa originalnim Dying Light-om, čini se da će Dying Light 2 nastaviti da dobija sadržaj dugo nakon objavljivanja, ali ovaj sadržaj ne bi trebalo da bude previše fokusiran na kozmetiku.

 

Kako je Twitter poslednjih par godina postao mesto za objavljivanje bitnih i interesantnih informacija, tako je zvanični Dying Light 2 nalog nedavno objavio tvit sa slikom plana za Dying Light 2 nakon lansiranja i na taj način privukao pažnju fanova. Mapa puta obećava početnih pet objava dodatnih sadržaja zajedno sa obećanjem za više od pet godina podrške nakon objavljivanja igre. Ovo ne bi trebalo da bude iznenađenje za fanove igre koji su već videli veliku podršku koju je originalna igra dobila tokom godina, ali vest je dobra. Takođe je uzbudljivo prvo pogledati sadržaj koji obožavaoci mogu da očekuju tokom sledeće godine. Od pet sadržaja koji su otkriveni četiri meseca nakon izlaska Dying Light 2, izgleda kao da je veliki naglasak na igranju i priči. Postoje dva skupa izazova, jedan događaj, DLC sa pričom i malo besplatne kozmetike inspirisane frakcijama. Ovo će se deliti u periodu od februara do juna, iako u ovom trenutku nije sasvim jasno šta se dešava nakon toga. Jasno je da će Dying Light 2 dobijati podršku dugo nakon lansiranja, u obliku novih priča, oružja, neprijatelja i događaja koji bi trebalo da zabavljaju fanove.

Obećanje o petogodišnjem sadržaju je dobar i obećavajući znak, ali se čini da fanovi moraju biti oprezni zbog previše kozmetičkog DLC-a. Čini se da će Dying Light 2 dobiti kozmetički DLC u toku prvog meseca od svog lansiranja, što bi moglo biti dobro. Međutim, za nekoliko godina, fanovi će očekivati da se DLC-ovi priče neće u potpunosti zaustaviti u korist kozmetike. Rani znaci ukazuju da je naglasak na priči i igrici kada je u pitanju pad sadržaja, iako je to potvrđeno samo u prvih nekoliko meseci nakon objavljivanja. Iako kozmetički DLC-ovi mogu biti odličan način da se fanovi vrate u igru na kratko, mnogi se nadaju značajnijim proširenjima sadržaja tokom petogodišnjeg obećanja Dying Light 2.

Dying Light 2 bi trebalo da stavi naglasak na DLC priče, a ne na kozmetiku, ako se nada da će ostati popularan čitavih pet godina nakon objavljivanja. Stori DLC-ovi su prava proširenja igre, a obzirom na to da je Dying Light 2 igra zasnovana na priči, kozmetika može učiniti samo toliko da zadrži fanove da igraju. Ono što je zaista potrebno da bi se fanovi vratili u Dying Light 2 su proširenja priče.

Šta vi birate, kozmetiku ili priču?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41151
Dugo očekivani nastavak igre Dying Light iz 2015. godine, Dying Light 2 Stay Human je n...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Ušteda 60%
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499,00 RSD
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41150
Dugo očekivani nastavak igre Dying Light iz 2015. godine, Dying Light 2 Stay Human je n...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Ušteda 60%
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999,00 RSD
1.999 ,00 RSD
Korišćena
1.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50068
Dugo očekivani nastavak igre Dying Light iz 2015. godine, Dying Light 2 Stay Human je n...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999,00 RSD
2.999 ,00 RSD
Korišćena
3.499 ,00 RSD

Slični članci

21.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Techland je objavio novi trejler za fenoemenalni Dying Light 2 Stay Human i u njemu prikazao snimke različitih grafičkih modova ponuđenih u verziji za PS5.
15.
Oct.
2021.
Vesti/Najnovije
Dying Light 2 ima napuštene strukture koje su ne samo za borbe već neke od njih možete pretvoriti i u pekare, farme bundeva, škole i druge inte...
31.
May.
2021.
Vesti/Najnovije
Dying Light 2, koji je najavljen na E3 2018, dok su neki mogli da odigraju deo game play-a na E3 2019, izgleda sada još bolje!