Vesti/Najnovije
28.08.2020.

Stallyns i dalje razvaljuju!

Bill i Ted 3

Juče je dosta sajtova objavilo svoje recenzije i viđenje najnovijeg filma, svima nam omiljenog Kianu Reeves-a "Bill & Ted Face the Music".

Cela situacija sa Koronom je dovela do toga da se film prikazuje u određenim bioskopima u Americi i svetu i "on demand" ukoliko platite.

Iskreno, gledanje filma u bioskopu ništa ne može zameniti!

Zbog toga se nadamo da će se film pojaviti i u našim bioskopima koji počinju sa radom od 1. Septembra. Repertoare još nismo dobili ali prva dva filma na spisku su nam svakako ovaj i Tenet.

Komentari koje smo videli o filmu navode na to da je u pitanju dobra komedija uz koju ćemo se nasmejati i prisetiti nekih dobrih vremena. 

Vraća nas u prošlost i zadržava duh predhodna dva dela uz priznavanje vremena koje je prošlo i promena koje su u svojim životima doživeli naši junaci. Realno, i mi smo se mnogo promenili.

Trideset godina nije kratak vremenski period.

Momci i dalje vole svoje princeze koje glume Jayma Mays i Erinn Hayes, ali još više vole svoje ćerke kojima su dali imena po vrlo interesantnom fazonu. Pazite sad, Thea (Samara Weaving) i Billie (Brigette Lundy-Paine). Deca rastu a momci se pitaju da li je potrebno odustati od snova o muzici i rok karijeri.  A onda... Budućnost im donosi zadatak. Pesma koja će spasiti svet! Kakav izazov!

Kada pomislite na onaj izraz "dečak u duši" odmah vam je asocijacija ovaj dvojac. Njih dvojica ne mogu jedno bez drugog i sigurno je da se nikada neće uozbiljiti. A i nije im potrebno. Oni su onakvi kakvi nam i trebaju da pobegnemo od svakodnevnice i malo se opustimo uz smeh i dobru muziku.

U filmu je naravno i fenomenalni Deah.

Dok čekamo film u našim bioskopima, tu je snimak sa dešavanjima iza scene.

 

Slični članci

26.
Aug.
2020.
Vesti/Najnovije
Generacije su odrasle na filmovima Bil and Ted 1 i 2. Vreme je za treći deo.