Vesti/Najnovije
22.03.2022.

Cyberpunk 2077 Ekspanzija stiže

Možda je vreme da se neke stvari zaborave

Neki kažu da je igra imala preterani hype. Meni i danas nije jasno šta bi to trebalo da znači jer na firmama je da rade marketing a na nama je da se "navučemo" ili ne. I dalje tvrdim da je svako od igre očekivao ono što je želeo i da su mnogi videli i razumeli i ono čega tu nije bilo. CDPR svakako može da održi predavanje o tome kako raditi marketing, dok im je krizni marketing očigledno lekcija koju su svi propustili. Cyberpunk 2077 je mnogima pomogao da naprave karijere u pljuvanju igre i hejtu i čini se da su se toliko uživeli u ulogu da teško da mogu da pokrenu igru i provere šta je sve urađeno jer... hejtovati se mora, iako se igra ne igra.

No, kako ima i onih kojima se igra dopada, kao i onih koji su rešili da je sada zaigraju po prvi put, nedavni tvit CDPR je svakako dao nadu da se neke stvari pokreću a loše se arhiviraju.

Posle više od godinu dana i dosta patch.eva, izgleda da je gejmerska zajednica spremna da prevaziđe i zaboravi katastrofu sa lansiranja Cyberpunk 2077. CD Projekt Red je nedavno najavio da je nova igra The Witcher u razvoju i time izmamila osmehe na lice zaljubljenicima u ovu igru. Iako nema mnogo informacija o sledećem delu uspešnog serijala, studio je rekao da će preći sa svog internog in-house engine na Unreal 5. Neki fanovi Cyberpunk 2077 su bili zabrinuti da će igra možda biti napuštena, ali programer je uverio i ove igrače da misli i na njih. U nedavnom tvitu u kojem je CDPR otkrio nastavak sage o Witcher-u, takođe se pominje neki novi DLC za Cyberpunk 2077. Iako je to samo jedna rečenica, vrlo je jasno da je naučno fantastični otvoreni svet ove igre spreman da dobije neke nove sadržaje, a neki su trenutno u razvoju. Pored toga, poruka takođe kaže da se DLC pravi u sopstvenom REDengine kompanije, u kojem je kreirana osnovna igra, tako da je još uvek neće u potpunosti napustiti.

Slično kao i The Witcher 4, nema više detalja o DLC-u. Sa velikim gradom koji sadrži gomilu likova, Cyberpunk 2077 ima mnogo priča koje se mogu istražiti. Možda je čak moguće da se programer preseli van Night City-ja. U ovoj fazi, sve što fanovi mogu da urade je da nagađaju šta bi moglo biti na umu CDPR-a.

 

 

Osnovna igra je sigurno prešla dug put.

Imajući u vidu da je Cyberpunk 2077 jedno od najpogubnijih lansiranja video igara u novijoj istoriji, inače sjajna reputacija studija ozbiljno je pala jer su se igrači osećali prevarenim zbog proizvoda koji je očigledno bio izbačen pre nego što je bio spreman. Srećom, od tada, tim je naporno radio pokušavajući da poništi štetu, i dok neki možda smatraju da je možda prekasno, lista izmena je učinila igru mnogo lakšom i lepšom za igranje, posebno na konzolama. Iako je nedavni patch za Cyberpunk 2077 i dalje sa problemima na PS4 portu, svako ažuriranje približava igru onome što je trebalo da bude u decembru 2020.

Studio će teško moći da se distancira od D1 izdanje igre, ali mnogi su joj davali i daju drugu šansu, i nema sumnje da će fanovi biti zadovoljni informacijom da je DLC na putu.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS44852
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO566
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC2261
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.299,00 RSD
Vrsta
Nova
4.299 ,00 RSD

Slični članci

28.
Oct.
2020.
Ova mama je gejmer
Juče su društvene mreže opet bile pretrpane "žutim" objavama o odlaganju Cyberpunk 2077 a meni je nekako to bilo manje iznenađenje od slika ...