Vesti/Najnovije
25.03.2022.

Šta se desi kada volite da igrate Cyberpunk 2077 ali i Horizon Zero Dawn?

Ubacite Aloy u Cyberpunk!

Cyberpunk 2077 pruža skoro beskonačnu količinu alata za prilagođavanje kako bi igrači mogli da stilizuju i ponovo kreiraju neke od likova koji se nalaze u popularnoj kulturi. Međutim, uprkos ogromnom ažuriranju 1.5 za Cyberpunk 2077 koje dodaje više fizičkih karakteristika, postoje neka unapred name[tena podešavanja i drugi previdi koji mogu poništiti maštu čak i najkreativnijeg pojedinca. Srećom, postoji mnogo načina na koje igrači mogu da promene svoj lik van uobičajenih parametara prilagođavanja karaktera u igrici, pri čemu jedan predstojeći igrač koristi kombinaciju modova da zapanjujuće rekonstruiše jednog od najpoznatijih protagonista PlayStation-a.

Za neupućene, Nexus Mods je sajt koji omogućava korisnicima da postavljaju i preuzimaju modove za igre kao što je Cyberpunk 2077. Deluje kao izvor za distribuciju originalnog sadržaja i jedan je od najvećih sajtova za modifikacije igara na web/u. Dakle, kako su i Nexus Mods i Cyberpunk 2077 toliko popularni, nije iznenađenje da sajt isporučuje hiljade modova za igru, pri čemu zajednica stavlja veliki fokus na osmišljavanje prilagođavanja atributa fizičkog karaktera koja se ne koriste alatima. pronađenim u igri. Stoga, ako kreativci imaju problema da ostvare svoju viziju, ovi modovi su posebno korisni.

Korisnik Reddita BLACK-_-HAND iskoristio je prednosti oba moda i ogromnog kreatora likova Cyberpunk 2077 da majstorski rekonstruiše Aloy iz postapokalipsnog Kolorada u hrapavi, neonima prožet svet Night City. Čuveni protagonista u Horizon Zero Dawn i njegovom nastavku Horizon Forbidden West, verna imitacija BLACK-_-HAND-a brzo je prikupila hiljade glasova i komentare da je "badass" i "neverovatno" ovo tumačenje Aloy.

Vidi se da je uloženo dosta vremena i truda. Ukoliko pažljivo pogledate, videćete da tačno naglašava Aloy-ine blede, osunčane pege koje su detalji na njenom nosu. Povrh ovoga, lik takođe ima legendarne povučene pletenice, što je apsolutno neophodno za bilo koju Aloy rekreaciju, uključujući njenu kompozitnu odeću od osušene kože koja uključuje perje, lan i perle. Za one koji nisu upoznati sa poznatom protagonistinjom Guerrilla Games, Aloy je predstavljena gejmerima u Horizon Zero Dawn 2017. godine, a čak je i predstavljala PlayStation brend kao lik koji se može igrati u popularnim igrama kao što su Fortnite i Genshin Impact. Njena najnovija avantura, Horizon Forbidden West, objavljena je ekskluzivno ya PS4 i PS5 sa izuzetno pozitivnim kritikama i predstavila je Aloy u smeloj potrazi za obnavljanjem terraformišućeg AI GAIA i izlečenjem njene bolesne domovine. Ukratko, izvanredne crossover kreacije poput ove dokazuju da je zajednica Cyberpunk 2077 daleko od kreativnog bankrota.

Iako su to bile pomalo teške dve godine za igru, još uvek ima mnogo aktivnih igrača koji se prijavljuju da razviju svoju maštu i dokažu da modni trendovi igre koji se stalno razvijaju nisu ni najmanje usporili.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4619
PS4 Horizon - Zero Dawn - Complete Edition
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.799 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50120
Nastavak igre Horizon Zero Dawn Postapokaliptična open world avantura smeštena ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
Vrsta
Nova
6.999 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD

Slični članci

27.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Čovek je uvek imao želju da ide u svemir, a ako volite da igrate igre sa tom tematikom, evo par predloga.
25.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama.
23.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Tekst koji smo preneli pre par dana Vas je kako vidimo zainteresovao, pa ćemo se malo više posvetiti igrama i horoskopskim znakovima. Danas se bavimo ...