Vesti/Najnovije
07.06.2022.

Star Wars Jedi: Fallen Order nastavak stiže sledeće godine

Biće Next-Gen Only

Star Wars Jedi: Survivor, dugo očekivani nastavak filma Star Wars Jedi: Fallen Order iz 2019. konačno je najavljen putem novog tizer trejlera tokom Star Wars Celebration.

Biće objavljen 2023. za PC, PS5 i Xbox Series X/S.

Iako se znalo da je nastavak u pripremi, ovo je prvi put da su EA i Lucasfilm potvrdili ranije procurelu informaciju o nazivu.

 

Star Wars Jedi: Survivor počinje pet godina nakon događaja iz Jedi: Fallen Order. Cal mora da bude korak ispred konstantne potrage za Carstvom dok počinje da oseća težinu činjenice da je jedan od poslednjih preostalih Džedaja u galaksiji.  U pratnji svog pouzdanog saputnika BD-1, Cal će se na svom putovanju susresti i povezati se sa nizom jedinstvenih i zanimljivih likova.  Jedi: Survivor će proširiti dinamičnu borbu serije na nove i inovativne načine. Da bi preživeo, Cal mora da nauči nove veštine i ojača svoju vezu sa Silom.”

U kratkom tizeru koji najavljuje izdavanje igre u 2023. i naslov, vidimo kako Cal razgovara sa nekim što izgleda kao Pau’an  koji čini se drži Kestis-ov svetlosni mač iz prethodne igre u futroli. Takođe, vidimo džedaja i njegovog preslatkog droida kako gledaju u rezervoar u kome se nalazi neko, ali u trejleru se ne pominje ko.

Pretpostavite sami za sada!  

Star Wars Jedi: Survivor je nastavak Respawn-ove akciono-avanturističke igre Star Wars Fallen Order iz 2019.  Kao i u njoj, i u ovom nastavku vidimo Cal Kestis-a, bivšeg Džedaja koji je u bekstvu od Imperije zajedno sa grupom neprilagođenih i autsajdera.

Klasične priče iz Ratova zvezda.

Novonajavljeni nastavak ponovo vodi bivši direktor God of War,  Stig Asmussen, a saopštenje za javnost koje je poslala EA potvrđuje da će igra biti izdanje samo za PC, PS5 i Xbox Series X/S.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO558
Star Wars Jedi Fallen Order donosi fantaziju Džedaja kroz inovativni borbeni sistem - n...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.799 ,00 RSD

Slični članci

17.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
Promocija grupe GIFT i njihovog koncerta u mts Dvorani je bila idealna prilika da proverimo šta članovi grupe igraju.
17.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
RockStar Games vredno radi na GTA 6, i kako Finansijski izveštaj Take Two navodi, igra izlazi na jesen 2025. godine.
15.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
Rockstar je kompanija za koju si znamo da je uspešna. A da li znamo koliko su igara do sada uradili i koje su najčudnije od njih?