Vesti/Najnovije
20.06.2022.

Tiny Tina's Wonderlands - DLC je mogao mnogo bolje

Gearbox je podbacio

Igrači Tiny Tina's Wonderlands nisu srećni zbog toga kako je Gearbox obradio svoje DLC-ove, i time samo dokazao da se DLC sadržaj uvek prvo treba najaviti i otkriti više informacija.

Ova igra je krenula dobro, sa svim pohvalama, i snažno sa brojkama prodaje. O igri smo dosta pisali a opšte je poznato da je u pitanju igra sa mnogo okruženja za istraživanje i neprijateljima koje treba ubiti, mešavina testiranih Borderlands formula u vezi sa oružjem i dodavanjem čarolija umesto uobičajenih granata po kojima je franšiza poznata.

Čarolije su prilično uzdrmale tok igre, do te mere da je petlja bila dovoljno zabavna i zanimljiva za igrače da ih natera pronađu nove i zanimljive stvari koje treba da igraju. Međutim, do sada objavljeni DLC-ovi za Tiny Tina's Wonderlands nisu naišli na isto uzbuđenje i zadovoljstvo kod igrača. Malo ili nimalo komunikacije od strane Gearbox-a kada je u pitanju sadržaj je problem. Igrači su uglavnom znali da Season Pass podrazumeva četiri DLC-a i da će se objaviti u nekom momentu. Problem je u tome što u paketu za pre order nije navedeno da će to biti DLC-ovi male veličine bez razvoja priče i jedva ikakvog novog sadržaja, što je dovelo do toga da su neki fanovi koji su očekivali snažnija proširenja ogorčeni čitavim iskustvom.

 

Igrači su otkrili sa prvim DLC-om za TTW, koji se zove Coiled Captors, kao i drugim DLC-om Glutton's Gamble, novi uvedeni sadržaj će zapravo trajati ne više od 10 ili 20 minuta!

DLC-ovi su u osnovi bili vrlo kratki režimi za kretanje po tamnicama i nisu uveli nove velike oblasti ili neprijateljske raznolikosti, već su se umesto toga sastojali od tamnice za čišćenje i ništa više. Ovo je bilo posebno loše jer je drugi DLC naizgled dodavao nove neprijatelje osnovnoj igri zbog svog banera na kojem su se nalazili medenjaci, ali umesto toga, igrače su dočekali skeleti koji su nosili odela poput medenjaka. Ovo nije donelo nikakvo novo iskustvo osim vizuelnih promena koje opet, igri uopšte nisu bile potrebne. Razočaranje igrače je razumljivo jer Gearbox čak ni ne komunicira sa njima informacije o tome kada izlazi sledeći za DLC Tiny Tina's Wonderlands što i dalje ostavlja frustrirane fanove potpuno u mraku, bez informacija.

Treći je trebalo da izađe 16. juna, ako gledamo plan izdanja kao i prvi i drugi. Ipak, nije, i nema naznaka kada će se to zaista desiti, a igrači Tiny Tina's Wonderlands su ostavljeni da sami spekulišu o datumu izlaska sledeće nedelje zajedno sa odloženim velikim patch-om za Wonderlands . Takođe, moguće je da će sledeći DLC biti objavljen mnogo kasnije. Sve u svemu, TTW je još jedno izdanje koje pokazuje koliko paketi za pre order mogu biti obmanjujući kada igračima nisu dati u potpunosti detalji o DLC-ovima, jer ne mogu zaista doneti odluku o tome da li treba da kupe osnovnu igru.

Ovaj trend je bio tema diskusije mnogo puta u prošlosti, i postaje jasno da igrači žele da raspolažu svim potrebnim informacijama kako bi bili sposobni da sami odlučuju da li žele da se obavežu na sezonske propusnice i pakete ili ne na osnovu stvarnog sadržaja koji je otkriven unapred, a ne nakon D1.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41218
Nova igra tvoraca Borderlands serijala   Looter shooter smešten u svet epsk...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41217
Nova igra tvoraca Borderlands serijala Looter shooter smešten u svet epske f...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Ušteda 50%
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999,00 RSD
1.999 ,00 RSD
Korišćena
999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50119
Nova igra tvoraca Borderlands serijala Looter shooter smešten u svet epske fant...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO825
Nova igra tvoraca Borderlands serijala Looter shooter smešten u svet epske fa...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD

Slični članci

08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...
07.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Loš kraj filma može da nam pokvari osećaj koji imamo dok ga gledamo. Loš kraj knjige će učiniti da smo uzaludno proveli vreme u čitanju iste. D...
03.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Više od bilo kog drugog oblika medija, video igre poseduju duboku moć da vas uvuku u svoju priču i nateraju vas da postavljate pitanja, prepitujete se...