Vesti/Najnovije
30.06.2022.

Najavljen je Genshin Impact 2.8 Livestream i

Twitch vs Youtube

Genshin Impact 2.8 stiže a 2.7 odbrojava poslednje dane. Kao i uvek, HoYoverse je pripremio livestream u kome će prikazati sadržaj koji dolazi i nastaviti hype među obožavateljima. Iako Genshin Impact 2.8 možda ne donosi Dendro ili Sumeru, ipak nam dnosi neke očekivane aspekte. 

 


 

Genshin Impact 2.8 livestream će se održati 2. jula, 2022, sa početkom u 08:00 AM (UTC-4). Specijalam program će se prvo emitovati na Twitch-u pre nego se bude emitovao i na YouTube kanalu četiri sata kasnije. Globalni baner najave dešavanja prikazuje Aether, Fischl i Kazuha. Kineski i Korejski baneri nemaju na sebi Aether, ali oba imaju Fischl i Kazuha. Smatra se da je ovo hint da će Genshin Impact Kaedehara Kazuha imati ponovno prikazivanje u novom update-u, dok će verovatno Fischl dobiti specijalne edicije.

Ponovno pojavljivanje Kaedehara Kazuha u Genshin Impact se željno očekuje od strane fanova. Kao jedan od najboljih support-a  u Genshin Impact, Kazuha-ino prisustvo u timu stvarno može da poboljša performanse.

Tužno ali istinito je da su ljudi potencijal koji ima Kazuha malo kasno shvatili. Fanovi su taman krenuli da vole ovaj lik, a njegovo vreme je prošlo i čini se da igrači kojima nedostaje nisu u mogli mnogo da urade kako bi nešto promenili. Ukoliko se sećate, očekivanje da se Wandering Samurai iz Genshin Impact 1.6 ponovo pojavi je trajalo večnost. Kaedehara Kazuha je lik koji maše i rukuje mačem. Poseduje Anemo Vision i može da odobri Elemental DMG Bonus na osnovu njegove Elemental Mastery. Osim pružanja vrhunske podrške, Kazuha može sam da nanese pristojnu štetu. Iako, naravno, zato što samuraj nije pogodan kao glavni DPS, njegova šteta dolazi isključivo od njegovih sposobnosti.

Što se tiče sledećeg glavnog DPS-a, zajednica je očekivala da Klee dođi sa Kazuhom. Par se ponovo okupio u verziji 1.6, tako da bi imalo smisla da se i njihov baner zajedno ponovo prikaže. Međutim, za razliku od podrške za Anemo, Klee se nije pojavila ni na jednom od banera uživo, tako da je manje verovatno da će se ponoviti. Klee koristi Catalist u Genshin Impact-u. Ona je dete sa ogromnom snagom pirotehničara koje je svoju viziju primilo kao veoma mlada i voli da koristi svoju sposobnost za fish-blasting.

Pored Klee, Yoimiya je takođe kandidat za povratak. Poslednji put je bio dostupan u Genshin Impact 2.0, jednu verziju posle Klee i Kazuha-e.

Iako je spisak likova koji se mogu igrati glavni fokusigre, ona ima iznenađujuće mali broj kozmetike za likove. Dve prve maske su predstavljene još u ažuriranju 1.6, tokom čuvenog događaja Golden Apple Archipelago. Od tada, igra je predstavila samo dva nova kostima za popularne likove Keqing i Ningguang  tokom Verzije 2.4. Novi postovi na popularnom subredditu Genshin Impact Leaks otkrili su dodatne informacije o dva potpuno nova skina.

 

Nekoliko komentara tvrdi da Diluc-ov skin liči na Dantea, glavnog protagoniste iz franšize Devil May Cry. Takođe su otkrivene dve oznake cena za skinove, zelena predstavlja cenu tokom događaja, dok crvena prikazuje cenu skinova bez ikakvih popusta. To znači da će igrači imati opciju da dobiju Fischl-ov skin besplatno tokom Verzije 2.8.  

Višestruki odgovori u odeljku za komentare navode da su novi skinovi precenjeni i da će igrači verovatno sačuvati svoje Primogem za nove likove koji bi trebalo da stignu sa Genshin Impact Update 3.0. Međutim, nekoliko Diluc fanova je istaklo da bi definitivno kupili skin za tu cenu. Značajan deo zajednice otkrio je da je jedini način na koji će kupiti novi skin za Diluca ako HoYoverse odluči da poboljša model lika.

Prema brojnim pritužbama, Diluc-ove oči su zapravo ispod centra njegovog lica zbog čega izgleda neproporcionalno u poređenju sa drugim muškim likovima u igri. Iako se čini da je veliki deo baze fanova pomalo razočaran cenom Diluc skina, većina obožavalaca apsolutno voli ideju da dobiju besplatan Genshin Impact skin za jednog od najstarijih likova sa četiri zvezdice u igri, a to je Fischl.

 

Nego, igrate i vi uopšte ovu igru?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Akcione figure HFI5016
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Akcione figure HFI5015
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Akcione figure HFI5014
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Akcione figure HFI5011
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Akcione figure HFI4983
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Leviathan AI može da meša ciljeve kako se njemu prohte, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak par...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Neenah je možda vozač za bekstvo, a Kevin čovek sa kontaktima, ali izgleda da je Eli mozak operacije.
12.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ponovno pokretanje Saints Row dodaje mnoštvo novih funkcija i potpuno novu postavu likova, uključujući DJ-a kriminalca Kevina.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Bulkhead Interactive, developer multiplejer igre  FPS Battalion 1944 je objavio da prekida partnerstvo sa izdavačem Square Enix.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row će prikazati kako titularna banda stvara svoj jedinstveni identitet u Santo Ileso, ali će im se suprotstaviti tri bande, jedna od njih su Idols.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Embark Studios je objavio da je njihova PvE multiplayer igra, ARC Raiders, pomerena za 2023.
09.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Igrači Saints Row će se suočiti sa još tri bande tokom igre, a Los Panteros je jedna od njih.
08.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Iako je godina dosadnija od očekivanog jer su neke igre pomerene za kasnija izdavanja, ipak ima par naslova koji se ističu.