Vesti/Najnovije
02.07.2022.

Igre o kojima niste mnogo znali a koje obavezno treba da odigrate!

Do 7 jula su na akciju na STEAM-u

Sa svakom sezonom Steam postaje sve konfuzniji i teži za pregled. Nije dobro kada je nečega malo ali i treveliki izbor može biti problem. U ovom slučaju, prodaja postaje sve teža za navigaciju.

Bezbroj novih igara se lansira u prodavnici svake godine, a nepristrasni algoritmi koji vladaju platformom postaju sve nesigurniji i imate sve manje šanse da će vam pokazati bilo šta osim bestselera ove godine. A ja stalno pričam da excel tabele i algoritmi nisu isto što i čovek i da mogu da pogreše. Ovde to vidimo kao sve veći broj fantastičnih igara koje dolaze i prolaze bez pompe i koje uopšte i ne primetite.  

Zbog toga Vam predlažemo da svakako pogledate šta sve nudi Steam letnja rasprodaja 2022. pre nego što se ona završi 7. jula, u 10:00 PDT.

 

The Vale: Shadow of the Crown

Hack n' slash akcioni RPG koji neće opteretiti vaš GPU, jer nema grafiku. Deo audio drame, delom igra u prvom licu, kompletno sa oružjem, blokovima, parovima, pa čak i magičnim sistemom. Dizajniran da se može u potpunosti igrati čak i za one koji nemaju vid, oni koji mogu da gledaju u ekran videće samo zamagljeno zvezdano polje i neke statistike stavki.

NAPOMENA - Igra je napravljena sa osobe koje imaju problema sa vidom!

 

 

 

Weaving Tides 

Interesantan, topao i interesantan akcioni RPG-a u stilu Zelde, smešten u živopisan, taktilni svet. N vama je da uronite u ovaj magični svet na leđima sopstvenog zmaja od tepiha! Istražite tekstilni pejzaž, rešavajte zagonetke, izazivajte neobična stvorenja i otkrijte velike misterije davno zaboravljene prošlosti u Weaving Tides!.Igra će vas definitivno iznenaditi!

 

 

 

Dap

Ova igra je još jedno neverovatno prijatno iznenađenje. Dap uzima blago uznemirujuću formulu Nintendo-ovog Pikmina i unosi je u neke moćne horor vibracije i pikselsku umetnost koju je teško opisati. Vodite pleme malih šumara zvanih Daps kroz sve prokletiju i ukletiju šumu. Skupite se blizu logorske vatre, izbegavajte čudovišta i na kraju uzvratite smrtonosnom magijom.

 

 

 

Onirism 

Igra koja košta menje od 10 dolara, i tako je dobra, je svakako preporuka.Čak iako je Early Access, Onirism je ludo ambiciozna platforma/pucačina spojenih žanrova smeštena u snove mlade devojke a koji su obojeni video igricama. Onirism je Banjo Kazooie, Timesplitters i Call of Duty u jednom, i još mnogo toga.

Trenutna verzija sadrži otprilike polovinu planirane priče, plus brdo solo, kooperativnih i PvP one-shot scenario.

 

 

 

 

Project Starship X

Dovoljno je teško napraviti dobru roguelike, shmup ili smešnu igru. Project Starship X nekako povezuje sva tri odjednom. Borite se protiv zombija svemirskog Hitlera, opustite se sa  Cthulhu-ovom bakom, posetite Space Texas koji ima oružje i igrajte se  međudimenzionalnog kuglanja u ovoj čudnoj, smešnoj, izazovnoj i arkadnoj pucačini koja se može ponovo ponovo, i ponovo...

 

 

 

Touhou Mystia's Izakaya

Ovde nema pucanja, sklanjanja da vas neki metak ne pogodi i uprkos imenu Touhou, ovo je samo jedna opuštajuća igra za upravljanje restoranom. Deo Recettear, deo Diner Dash, i ritam. Sakupljajte sastojke po danu, dodajte na svoj meni i poslužite večernje obroke generičkim građanima dok pravite jela po meri koja će zadovoljiti redovne goste.

Igra je hit na azijskim teritorijama, nedavno je lokalizovana i sada se pokreće neki DLC.

 

 

 

 

Lovely Planet Remix 

Sviđa vam se koncept Neon White, ali ne možete da podnesete sav taj višak animea iz 90-ih? OK. Ipak, u svakom slučaju, Lovely Planet Remix je još jedan brzi FPS sa stotinama nivoa, ali sa mekom i toplom estetikom nalik Katamariju. Nikada ne stari, stalno mešajući kako se vaše oružje i lik povezuju na često glupe načine.

 

 

Northern Journey

Retro FPS dizajn se susreće sa umetnošću autsajdera. Nadrealna i duga avantura kroz neverovatno uklete norveške fjordove, pune čudnih meštana i čudovišta. To je konstantno inventivna avantura, izazovna, čudna i ubedljiva. Neobičan umetnički stil Northern Journey je rezultat toga što nema motora za osvetljenje: svaka senka je ručno oslikana u ovom svetu.

 

 

Golden Krone Hotel 

Karakterističan, ali pristupačan roguelike, zajedno sa kontrolama prilagođenim igrama. Infiltrirajte se u ogromno uporište mrtvih dok se smenjujete između svojih ljudskih i vampirskih oblika. U jednom trenutku se družite sa lokalnim ljudima, u sledećem izbegavate sunčeve zrake i gutate krv.

Nedavno ažuriranje bete je dodalo više lokacija, neprijatelja i tajni.

Cena je 2 eura.

 

 

 

Venineth

Platformer za istraživanje u kome svaki pojedinačni kadar izgleda kao izlog za praćenje zraka iz 90-ih. Istražite čudne vanzemaljske pejzaže pune apstraktnih oblika i čudnih uređaja i sastavite sve što možete od priče bez reči. Besprekorne vibracije uzdižu jednostavan koncept u nešto transcendentno.

 

 

 

Spectacular Sparky

Zarazno blesava platformska pucačina inspirisana klasicima Mega Drive-a kao što je Gunstar Heroes, ali u kojoj glumi dovoljno pravno različit pogled na Sam & Max ležerno ubistvenu stvar sa zečevima. Osim što je možda malo laka na normalnoj težini, ovo je brza mala vožnja sa odličnom muzikom, iznenađujuće smešnim pisanjem i glasovima, i gomilom čudnih šefova svemirskih čudovišta za napad.

 

 

 

 

 

Imate li vi neki predlog za kupovinu na ovoj letnjoj akciji?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Gift kartice  PlayStation Network PSN Card £35
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
Vrsta
Nova
6.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Gift kartice  PlayStation Network PSN Card £25
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Gift kartice  PlayStation Network PSN Card £50
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD

Slični članci

08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...
07.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Loš kraj filma može da nam pokvari osećaj koji imamo dok ga gledamo. Loš kraj knjige će učiniti da smo uzaludno proveli vreme u čitanju iste. D...
03.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Više od bilo kog drugog oblika medija, video igre poseduju duboku moć da vas uvuku u svoju priču i nateraju vas da postavljate pitanja, prepitujete se...