Vesti/Najnovije
05.07.2022.
Autor: Danica Manojlović

Videli smo uvodnu scenu Cyberpunk Anime serije

V ili bez V?

Svi misle da sve znaju o igri Cyberpunk 2077, zar ne?

I svi ili vole ili mrze Cyberpunk 2077.

I samo te dve činjenice je čine temom koja izaziva pažnju.

Zasnovan na tabletop igrici pod nazivom Cyberpunk 2020, Cyberpunk 2077 je mnogim ljudima pružio prvi pogled u distopijski univerzum naučne fantastike koji je stvorio Mike Pondsmith. Uprkos početnim problemima sa lansiranjem, prodaja Cyberpunk 2077 je od tada dokazala da je igra uspešna, a ljubitelji ovog okruženja će uskoro videti više sadržaja. Nove Cyberpunk priče su na putu u obliku ekspanzije za Cyberpunk 2077 i Cyberpunk: Edgerunners, ograničenu Netflix anime seriju zasnovanu na CP okruženju.

Cyberpunk: Edgerunners je prvobitno predstavljen 2020. Međutim, pošto je prvi put otkriven, aovaj anime serijal nije pokazivao nikakva veća ažuriranja neko vreme. Tek nedavno su fanovi dobili prvi pravi uvid u seriju kroz tizer trejler za Cyberpunk: Edgerunners, koji prikazuje deo priče bez toga da ipak otkrije previše.

Sada je Netflik postavio uvodnu sekvencu za anime na YouTube kanal i tako dao fanovima još detalja o zapletu serije. Početak trejlera prikazuje kako protagonista Cyberpunk: Edgerunner-a stoji u uglu ekrana, a tekst koji iskače potvrđuje da je serija zasnovana na Cyberpunk 2077, da ne bude zabune.. Neki obožavaoci originalnih priča koje je kreirao Mike Pondsmith će možda biti malo razočarani kada to vide, ali vredi napomenuti da Edgerunner takođe vuče inspiraciju iz Pondsmitovog rada. 

Unutar trejler silueta gledaoci će primetiti da se pojavljuju slike Noćnog grada Night City, radnje Cyberpunk 2077 i njegovog anime spinoffa. Teško je izdvojiti bilo koji detalj na početku, jer slike mesta i likova nestaju čim se vide. Jedina konstanta je protagonista Cyberpunk: Edgerunners, koga Netflix opisuje kao „street kid trying to survive in Night City - dete sa ulice koji pokušava da preživi u Noćnom gradu."

Dok fanovi možda očekuju protagonistu Cyberpunk 2077 V u glavnoj ulozi, posebno zato što oba lika dele sličan dizajn na početku, Netflix anime sadrži potpuno novog protagonista po imenu David Martinez. Ako Cyberpunk: Edgerunner i sadrži V u bilo kom svojstvu, to bi uklonilo mnoge mogućnosti prilagođavanja koje igrači mogu da izaberu u igri, kao što je, na primer, ženski V. Takođe, ako je protagonista Cyberpunk: Edgerunner-a "street kid," kao što Netflix kaže, zanemario bi dva druga životna puta koje igrači mogu da odaberu u Cyberpunk 2077.

Možda će se u Netflikovoj ograničenoj seriji V pojaviti, ali će verovatno biti veoma drugačiji V od onog na kojeg su igrači Cyberpunk 2077 navikli.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS44852
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999,00 RSD
2.499 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO566
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Ušteda 38%
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999,00 RSD
2.499 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD

Slični članci

27.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Čovek je uvek imao želju da ide u svemir, a ako volite da igrate igre sa tom tematikom, evo par predloga.
25.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama.
23.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Tekst koji smo preneli pre par dana Vas je kako vidimo zainteresovao, pa ćemo se malo više posvetiti igrama i horoskopskim znakovima. Danas se bavimo ...