Vesti/Najnovije
29.08.2022.
Autor: Danica Manojlović

Februar 2023 - Najkraći mesec sa najviše hitova

Za svakoga će biti neka igra

Industrija video igara uskoro će ući u svoju standardnu godišnju jesenju navalu igara, gde će brojne blockbuster igre biti lansirane u narednih nekoliko meseci kako bi izašle na vreme za sezonu praznika. I naravno, svi se nadaju fenomenalnoj prodaji tokom praznika. Ipak, postoje velike igre koje su potvrđene za izdavanje malo nakon jesenjeg perioda, a kompanije za igre su već potvrdile neke glavne naslove koji će biti lansirani početkom 2023. Neke velike igre će biti lansirane u januaru 2023., ali izgleda da je februar 2023. do sada još više naslagan novim naslovima. Najave prošle nedelje na Gamescom Opening Night Live i drugim događajima postavile su februar 2023. kao apsolutno neverovatan mesec za igre, pod pretpostavkom da igre koje bi trebalo da budu objavljene tog meseca nisu sa kašnjenjem ili na neki drugi način ne ispunjavaju očekivanja.

Postoji mnogo igara koje su već potvrđene za objavljivanje u februaru 2023. godine, iako se tri naslova ističu kao posebno vredna pažnje.

  • Deliver Us Mars - 2. februar
  • Dead Island 2 -  3. februar
  • Clash: Artifacts of Chaos - 9. februar
  • Hogwarts Legacy -  10. februar
  • Wanted: Dead -  14.februar
  • Destiny 2: Lightfall -  28.februar
  • Darkest Dungeon 2 - TBA

Dead Island 2, koja je prvi put najavljena još na E3 2014. je jedna takva igra. Dead Island 2 je utihnula nakon što je otkrivena na konferenciji za novinare Sony E3 2014, zarobljena u paklu razvoja i više puta menjajući programere. Konačno se ponovo pojavio na Gamescom-u 2022, objavljujući bioskopski trejler za predstavljanje novog lika Džejkoba i datuma izlaska, dok je takođe pokazao prvi snimak igrice o zombi akcionoj RPG igri otvorenog sveta. Potvrđeno je da će Dead Island 2 biti lansiran 3. februara za PC, PS4, PS5, Stadia, Xbox One i Xbox Series X.

Nedelju dana kasnije fanovi će biti počašćeni dugo očekivanim Hogwarts Legacy. Obožavaoci Harija Pottera čekaju da igraju Hogwarts Legacy već godinama, i konačno će imati svoju šansu 10. februara. Digital Deluxe Edition zapravo može da se igra tri dana ranije 7. februara. ukoliko igrači izvrše preorder. Igra će biti dostupna za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X pri lansiranju, a verzija za Nintendo Switch će doći kasnije.

Sada se već željno očekuje i mnogima je zaokružen 28. fenruar kada izlazi Destiny 2: Lightfall, i to na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, i Google Stadia.  Ekspanzija za Destiny 2 Lightfall će postaviti Bungie-jevu looter-pucaču za kraj svoje trenutne priče, dok će takođe predstaviti Neptuna, nove likove, potpuno novu kampanju, velika poboljšanja kvaliteta života i još mnogo toga . To će biti jedno od najznačajnijih proširenja u istoriji Destiny 2, a nakon pozitivnog prijema u kome je uživala The Witch Queen, definitivno će biti zanimljivo videti da li će Lightfall moći da održi uspon i tempo.  

Ovim trima igrama se pridružuju razni drugi naslovi koji bi trebalo da budu lansirani u februaru 2023. godine, a verovatno će ih biti još mnogo najavljenih od sada do sledeće godine.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41020
Definitive karakteristike: Poboljšani modeli grafike  Sjajna rezolucija...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

24.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
Kolektorska izdanja su već problem u najavi.
17.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
Promocija grupe GIFT i njihovog koncerta u mts Dvorani je bila idealna prilika da proverimo šta članovi grupe igraju.
17.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
RockStar Games vredno radi na GTA 6, i kako Finansijski izveštaj Take Two navodi, igra izlazi na jesen 2025. godine.