Vesti/Najnovije
11.09.2020.

Sledeće nedelje nam stiže Cyberpunk 2077: Night City Wire Epizoda 3

Ovoga puta je fokus na gradu, bandama i muzici

Treća epizoda CD Projekt Red - Night City Wire live strima za igru Cyberpunk 2077 je najavljena za Petak 18. Septembar u 9am PT/12pm ET/6pm CEST. Najavljeno je da ćemo videti "Night City, proveriti bande u njemu, i proveriti #Cyberpunk2077 originalnu muziku."

Zvanični Cyberpunk 2077 Twitter nalog je objavio ovu vest uz kratak video u kome vidimo bande Animals, Aldecaldos, Maelstrom, The Mox, 6th Street, Tyger Claws, Valentinos, Voodoo Boys i Wraiths.

Fokus će biti na muzici, oružju i tri puta između kojih će igrači morai da biraju od starta.

Podsećamo vas da je finalni datum izlaska igre 16. Novembar 2020 i da CDPR čvrsto stoji iza toga da nema daljih pomeranja.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS44852
9 termina 150 sati početni nivo
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Aug.
2020.
Vesti/Najnovije
Momci iz CDPR su na Twitter nalogu, i to u formi odgovora na pitanje fana, objavili još informacija o ovoj igri koju svi željno očekujemo.