Vesti/Najnovije
19.09.2022.

Originalni Slime Rancher napušta Xbox Game Pass ovog meseca

Igra koju morate da odigrate

Slime Rancher, šarmantna avanturistička igra simulacije života u prvom licu, trebalo bi da napusti Xbox Game Pass kasnije ovog meseca, potvrđuje programer Monomi Park.

Prvi put objavljen kao naslov za early access u januaru 2016., Slime Rancher nije izašao kao verzija 1.0 sve do avgusta 2017. Nakon velikih priznanja, igra je kasnije dodata u Xbox Game Pass katalog decembra 2020. i od tada je postala jedna od primarnih izbora za korisnike usluge koji traže zdrave i bezbrižne igre za opuštanje. Uspeh Slime Rancher-a bi na kraju iznedrio nastavak, Slime Rancher 2, koji bi trebalo da bude pušten za early access 22. septembra.

Baš kao i originalna igra, Slime Rancher 2 će ponovo dovesti igrače na Planet Far Far Range da prođu kroz svoje gigove kao titularni rančeri sluzi, samo ovoga puta sa mnogo zabavnijom pričom nego ikad. Dok čekaju nastavak, pretplatnici XboX Game Pass-a možda još uvek imaju priliku da ponovo igraju originalni Slime Rancher pošto se igra bliži kraju reda u katalogu usluge.

 

Direktor igre Nick Popovich otkrio je da će originalni Slime Rancher napustiti Xbok Game Pass 30. septembra. Ovaj deo očigledno takođe služi kao ispravka pogrešnih informacija koje su brojni igrači dobijali putem obaveštenja usluge, s napomenom da Slime Rancher treba da napusti  uslugu 15. septembra.

lime Rancher 2 zakazan za Xbox Game Pass prvog dana, to znači da će igrači i dalje imati dovoljno vremena da završe sa bilo kojim od dostignuća u originalnom Slime Rancheru. Novopridošlii igrači takođe mogu da iskoriste vreme da se upoznaju sa načinom na koji istraživanje funkcioniše u originalnoj igri, kao i sa načinom na koji mogu da dođu do najboljih ljigavaca, koji će se vratiti u Slime Rancher 2 zajedno sa nekim novim.

Slime Rancher nije jedina igra koja je skinuta sa Xboxk Game Pass pre dolazak novog dela. Igre poput A Plague Tale Innocence i Two Point Hospital takođe su uklonjene iz Xbox Game Pass kataloga u vreme kada njihovi naslednici dolaze na servis. Iako bi to verovatno iznerviralo neke igrače, bilo bi logičnije da Microsoft da prioritet novijim igrama u odnosu na njihove prethodnike sa poslovne strane stvari. Ipak, činjenica da Slime Rancher napušta Xboxk Game Pass može zvučati kao veliko razočarenje za ljubitelje opuštajućih avanturističkih igara, posebno nakon saznanja da će nastavak provesti dosta vremena u ranom pristupu bez ikakve funkcije dostignuća.

Ipak, ima još nešto više od nedelju dana pre nego što se igra povuče iz usluge, tako da pretplatnici i dalje mogu da uživaju u Slime Rancher-u dok traje.

Ili da ga i kupite u našim radnjama ili poručite online!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41106
Igraj kao Beatrix LeBeau, mlada rančerka koja kreće u život na hiljadu svetlosnih godi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41095
Slime Rancher Deluxe Izdanje sadrži: Osnovnu igru Secret Stile Pack Fashion Plaise...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.799,00 RSD
Ušteda 20%
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.499,00 RSD
2.799 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO732
Slime Rancher Deluxe Izdanje sadrži: Osnovnu igru Secret Stile Pack Fashion Plaise...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD

Slični članci

24.
Jun.
2023.
Playstation
Kupili se PlayStation konzolu i evo kako da je instalirate.
02.
Mar.
2023.
Nintendo
Nintendo igrači je verovatno od početka frustrirao nedostatak opcije za transfer igara sa interne memorije na SD karticu. U situacijama kada ponestane&n...
16.
Mar.
2021.
Vesti/Najnovije
Postoje igre o kojima se priča godinama pre nego budu objavljene. Postoje igre o kojima se govori nakon izdanja kada postanu veliki hitovi (planirano ili ne)...