Vesti/Najnovije
03.10.2022.

Animal Crossing: New Horizons i omaž filmu Hocus Pocus

Noć veštica već uveliko osvaja igre

Dok neki pokušavaju da objasne kako Noć veštica nije u duhu naše kolture, drugi se ludo zabavljaju i smišljaju neverovatno maštovite kostime. Svake godine imamo pregršt talentovanih i maštovitih igrača koji u svoje omiljene igre ubacuju neke strašne momente i likove.

Jedan obožavalac Animal Crossing: New Horizons je odlučio da podeli svoju inspiraciiju i omaž Diznijevom porodičnom filmu Hokus Pokus. Film sa temom Noći veštica o grupi dece koja pokušava da nadmudri trio nestašnih veštica upravo je dobio nastavak na servisu za striming Disney+, što ovo čini savršenim vremenom da pogledate ovaj slatki omaž pre striminga Hocus Pocus 2.

Izdat 1993. od Walt Disney Pictures, Hocus Pocus prati avanture grupe dece dok pokušavaju da spasu grad Salem u Masačusetsu od sestara Sanderson, tri otkačene veštice koje igraju Bette Midler, Sarah Jessica Parker i Kathy Najimy. Komedija je imala loš učinak na blagajnama, negativne kritike publike i kritičara, ali je postao kultni film za Noć veštica među obožavaocima i to skoro 30 godina nakon objavljivanja. Međutim, Hocus Pocus nije jedini film za Noć veštica koji je dobio malo ljubavi od igrača Nintendo hit simulacije, pri čemu je jedan obožavalac nedavno rekonstruisao scenu iz filma The Exorcist u Animal Crossing: New Horizons sa odgovarajućim jezivim detaljima.

U post podeljenom na Animal Crossing subreddit, korisnik TonyClifton323 prikazuje sestre Sanderson kako stoje oko kotlića u oronulom podrumu osvetljenom bakljama u sceni kreiranoj u Animal Crossing: New Horizons. Sve tri sestre veštice nose dugačke haljine slične njihovoj odeći iz Hokus Pokus i njegovog nastavka, a mali detalji poput crne mačke u pozadini i paučine na lusteru iznad njihovih glava pomažu da se upotpuni u isto vreme slatka i jeziva slika. Scenu zaokružuje knjiga čarolija sestara Sanderson koja stoji u uglu sa usamljenim okom koje sablasno gleda u stranu.

 

 

Animal Crossing: New Horizons daje igračima zaista ogroman broj predmeta za prilagođavanje svog doma i karaktera, omogućavajući igračima da biraju sve, od odeće svog lika do pozadine u kući. Ovaj zapanjujući nivo prilagodljivosti doveo je do toga da igrači proizvode neke kreativne omaže filmovima, emisijama, pa čak i drugim igrama. Čak i neobjavljene igre su dobile omaže od strane igrača, kao što se može videti u detaljnoj rekreaciji scene iz trejlera The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom od strane jednog obožavatelja u Animal Crossing: New Horizons.

Animal Crossing: New Horizons je odličan primer kako davanje slobode igračima da kreiraju i prilagođavaju svoje iskustvo u igri može dovesti do neverovatnih rezultata. Dok je petlja igranja u igricama Animal Crossing sama po sebi zadovoljavajuća, ovaj visok stepen prilagodljivosti čini da se mnogi fanovi vraćaju u franšizu. 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Izgradite zajednicu ispočetka na opustošenom ostrvu prepunom mogućnosti • ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.
08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...