Vesti/Najnovije
03.10.2022.

Minecraft YouTuber Dream je napokon pokazao svoje lice

8 godina čekanja

U poslednjih nekoliko nedelja, kreator YouTube sadržaja, Dream, tizovao je video za otkrivanje svog lica, a u nedelju uveče se to konačno dogodilo pred ogromnom publikom. Otkako je kreirao svoj nalog 2014. godine, kreator sadržaja Dream ostao je anoniman, posebno u pogledu njegovog pojavljivanja. Na svom glavnom kanalu Dream je prikupio oko 2,7 milijardi pregleda i preko 30 miliona pretplatnika. Uprkos svima onima koji ga prate godinama, pa čak i drugim kreatorima sadržaja koji su sarađivali sa njim, izgled Dream-a u stvarnom životu ostao je jedna od najvećih misterija interneta.

19. septembra 2022. Dream je izjavio da će otkriti svoje lice u sledećem videu koji je postavio na Youtube. U nedelju uveče, Dream je uradio upravo to.

Dream, najpoznatiji po svojim Minecraft video zapisima, postavio je video pod naslovom „Zdravo, ja sam Dream“. u nedelju. Zajedno sa svojom mačkom Patches, Dream je nekoliko minuta zadirkivao gledaoce, pokazujući studio u koji snima. Drimov studio je uključivao njegov krevet, njegovu plaketu iz Ginisove knjige svetskih rekorda i druge zabavne suvenire. Na Twitter-u, #DreamFaceReveal je bio u trendu danima, a korisnici su predviđali, iako uglavnom u šali, kako youtuber zapravo izgleda. Minut i 18 sekundi nakon snimka, Dream je konačno otkrio lice.

Dream je takođe otkrio da je njegovo pravo ime Clay, a kratki video brzo je postao viralan, dostigavši preko milion ipo lajkova za pet sati prikazivanja, tj. 300,000 za deset minuta od prikazivanja.

Dream je jedan od stubova YouTube-a, deo fandom-a,  i napomenuo je da je razlog zbog kojeg je najavio i konačno pokazao svoje lice to što se njegov prijatelj Džordž uselio u njegovu kuću i njihov video bi ionako pokazao kako Dream izgleda. Prema Dreamu, najbolje je bilo „otkinuti flaster“. Proteklih nekoliko dana je prvi put pokazao svoje lice svojim onlajn prijateljima, pokazujući da čak ni oni koji su mu najbliži nisu bili sasvim sigurni kako je Dream izgledao do ove nedelje.  Dream je izjavio da će nastaviti da pravi sadržaj sličan onome što je već radio godinama. Jedina prava razlika na njegovom kanalu biće više IRL sadržaja gde ga obožavaoci vide lično. Za svoje Minecraft video snimke, Dream kaže da ne planira da koristi kameru, a njegova potencijalna Twitch karijera je opcija. Veliki podsticaj za Dream-ov kanal se vratio 2019. nakon što je pet godina bio manji yutuber. Deo te publike došao je iz njegovih (sada kontroverznih) Minecraft speed run. Kako je njegova publika postajala sve veća, tako su ljudi više tražili da vide Dreamovo lice. Odvojio je vremena da se zahvali tim fanovima i u svom videu koji otkriva.

Da li misterija nestanka Dreamovog izgleda pomaže ili ometa njegov kanal, ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno ' Dream dobro izgleda i ta privlačnost da može da privuče i tu vrstu pažnje društvenih medija samo zato što pokazuje svoje lice.

Ok, možda je neko mogao da živi bez toga d azna kako Dream iugleda, ali nama je ova vest bila interesantna.

Da li ste vi gledali neki video koji je Dream radio?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Lampe MOS81
3D LED lampa čuvenog Minecraft lika - Creepera. Visine 11cm napaja se uz pomoć 2xAA ba...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41199
PS4 Minecraft Starter Collection sadrži 700 Minecoins Starter Pack DLC
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO820
PS4 Minecraft Dungeons - Ultimate Edition edicija sadrži čak šest  DLC-a : ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ostalo MOS82
Ne dozvoli da frižider bude prazan - napravi svoj Minecraft nivo uz pomoć ovog seta mag...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
899,00 RSD
Vrsta
Nova
899 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.