Vesti/Najnovije
07.11.2022.

World of Warcraft puni 18 godina!

Punoletstvo

Da bi obeležio 18. godišnjicu World of Warcraft, Blizzard je ove godine to proslavio malo ranije.

Sa izlaskom Dragonflight-a krajem meseca, proslava godišnjice se za nekoliko dana prebacila. World of Warcraft je lansiran 23. novembra 2004. sa ciljem da prati uspeh hit strateške igre Warcraft 3. Sa osam rasa, devet klasa i dve frakcije koje možete birati, igra je dala ton MMORPG žanru za skoro dve decenije postojanja. Od tada, igra je prošla kroz osam ekspanzija vrednih sadržaja i promena, a Dragonflight je ukupno deveto proširenje. Iako je World of Warcraft doživeo svoj deo uspona i padova tokom godina, uključujući bezbroj kontroverzi oko Blizzarda u posljednjih nekoliko godina, igra i dalje traje dok Dragonflight označava početak treće ereWorld of Warcraft, uvodeći nas u novom talasu pripovedanja i igranja igre.

Pošto je pre-expansion patch već objavljen, stvari su već sada drugačije u igri nego ranije. Ovogodišnja godišnjica World of Warcraft pomerena je u odnosu na uobičajeni period krajem novembra. Počeo je 6. novembra, a završiće se 27. novembra, što je dan pre lansiranja Dragonflight-a. Dok je događaj aktivan, igrači mogu da putuju po Kalimdoru i istočnim kraljevstvima da bi se borili protiv bossova iz klasične ere, uključujući Azuregos, Dragons of Nightmare i Doom Lord Kazzak kako bi dobili šansu za unosan plen i značke za hodanje kroz vreme. Ove značke se mogu iskoristiti kod Timewalking vendora širom sveta i u Pećinama vremena Caverns of Time za zabavu, za kozmetičke predmete kao što su kostimi, privremeni predmeti za transformaciju i još mnogo toga.

 


 

Svake godišnjice, igra nagrađuje igrače paketom dostignuća i proslave preko poštanskog sandučeta u igri. Kutija sadrži 18% dodatka za bodove iskustva i reputacije stečene tokom događaja. Snaga ljubitelja uvek odgovara broju godišnjice, a ovogodišnja proslava nastavlja obrazac. Ovaj dodatak omogućava igračima koji trenutno nisu na nivou 60 da sustignu malo brže pre nego što Dragonflight podiže ograničenje nivoa na 70. Ali po istom principu, ne preklapa se ni sa izdanjem proširenja niti sa iskustvom nivelisanja Dragonflight-a u celini. Igrači sa više likova će imati mnogo načina da sustignu u Dragonflight-u i upatchu pre proširenja. Tokom godišnjice, obe frakcije će videti kako raste njihov red.

Počevši od 15. novembra, druga faza Dragonflight pre-expansion patch će početi, a igrači će tada moći da kreiraju sopstveni Dracthyr Evoker da igraju i vide kako su došli u redove Alijanse i Horde. Iako je poboljšanje iskustva na godišnjici možda sporno za Evokere, poboljšanje reputacije će ostati aktivno do 27. novembra kako bi igrači mogli da ga koriste po svom nahođenju.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Ljubitelji društvene igre Small World će se sigurno obradovati ovom izdanju, a l...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC02279
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD

Slični članci

27.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Čovek je uvek imao želju da ide u svemir, a ako volite da igrate igre sa tom tematikom, evo par predloga.
25.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama.
23.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Tekst koji smo preneli pre par dana Vas je kako vidimo zainteresovao, pa ćemo se malo više posvetiti igrama i horoskopskim znakovima. Danas se bavimo ...