Vesti/Najnovije
13.12.2022.

Cyberpunk 2077 privremeno onemogućava korisnu funkciju zbog The Witcher 3

Prošlost ometa budućnost

CD Projekt Red je potvrdio da Cyberpunk 2077 privremeno onemogućava otpremanje automatskih čuvanja u oblaku za svoju naučnofantastičnu akcionu igru otvorenog sveta zbog predstojećeg izdanja The Witcher 3: Wild Hunt ažuriranja sledeće generacije.

Cyberpunk 2077 je izašao pre 2 godine, i dok je igra imala izuzetno teško lansiranje, javno mnjenje o igrici CD Projekt Red se znatno poboljšalo poslednjih meseci.  Problemi sa pokretanjem Cyberpunk 2077 su dobro dokumentovani, a igra se pokretala u dovoljno lošem stanju da natera CD Projekt Red da ponudi povraćaj novca.

Međutim, lansiranje Cyberpunk: Edgerunners anime serije i važna ažuriranja razvojnog tima pomogli su da se stvari preokrenu za Cyberpunk 2077. Mnogi koji su nekada bili ljuti na Cyberpunk 2077 sada su optimistični u pogledu budućnosti igre. Svako ko još uvek igra Cyberpunk 2077 danas treba da ima na umu da CD Projekt Red onemogućava otpremanje u oblak za automatsko čuvanje počevši od 13. decembra u 12 časova po srednjeevropskom vremenu. CD Projekt Red je objasnio da je ovo mera predostrožnosti vezana za ažuriranje sledeće generacije The Witcher 3 i verovatno povećanja saobraćaja koji će serveri kompanije iskusiti u to vreme. Raspored kada će se Cyberpunk 2077 učitavanje u oblak za automatska čuvanja vratiti nije dat, ali je teško zamisliti da će ova funkcija biti nedostupna neko ozbiljno vreme.

 


 

Šta uraditi?

Igrači Cyberpunk 2077 mogu da nastave da čuvaju svoju igru na druge načine dok čekaju na otpremanje u oblak da bi se automatski sačuvalo ponovo na mreži. Još uvek ima mnogo onih koji redovno igraju Cyberpunk 2077 i možda koriste tu funkcionalnost, tako da će biti srećni kad god se ona vrati. Drugi možda po prvi put otkrivaju Cyberpunk 2077, dajući konačno priliku igri zbog ažuriranja i uspeha Cyberpunk: Edgerunners.  Ima i onih koji se možda vraćaju u Cyberpunk 2077 kako bi se pripremili za DLC.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty je plaćena ekspanzija koja dolazi u igru otvorenog sveta sledeće godine. Do sada nije mnogo otkriveno o DLC-u, ali će omogućiti igračima da istraže nova područja i upoznaju nove likove, uključujući i onog kojeg igra proslavljeni glumac Idris Elba.

Oni koji tek treba da istraže i urone u Cyberpunk 2077 možda će želeti da to odlože do sledeće godine. Ne samo da Cyberpunk 2077 dobija Phantom Liberty DLC ekspanziju, već će igra očigledno imati i izdanje igre godine u nekom trenutku koje će verovatno prikupiti osnovnu igru i DLC. Konkretniji detalji o tome, uključujući njegovu potencijalnu cenu, nisu otkriveni još uvek.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Akcione figure HFI3675
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD

Slični članci

05.
Oct.
2022.
Vesti/Najnovije
CD Projekt RED najavio je velike dugoročne planove za budućnost, a oni uključuju čak pet zasebnih igara iz serijala The Witcher, novi Cyberpunk i potpuno nov...
24.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Moramo da napomenemo da je Play!Zine jedini domaći gejming portal koji svi developeri poštuju i čije ocene se računaju u metacritic izve&sca...
17.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Komentari i mišljenja su podeljena a CD Projekt Red obećava da će sve dovesti u red.