Vesti/Najnovije
26.03.2023.

Borba Titana nas čeka u septembru

Microsoft ili Sony

Insomniac Games je najavio dva projekta tokom PlayStation Showcase-a u septembru 2021: Marvel Spider-Man 2 i Marvel Wolverine. Oba naslova su bila u pozadini, ali sada se čini da fanovi imaju ideju kada mogu da očekuju sledeći ulazak u Insomniac-ovu franšizu za web-slinging zahvaljujući neobičnom izvoru.

Juče je glasovni glumac Venom-a Tony Tod odgovorio obožavaocu koji je rekao da Spider-Man 2 "ne može doći dovoljno brzo" replikom "Izgleda kao septembar!" Taj datum bi doveo Pitera Parkera i Majlsa Moralesa na sudar sa Bethesdinim predstojećim Starfieldom!

Iako je to donekle zastareo koncept u 2023. godini, mnogi gledaju na liniju ekskluzivnih naslova koji dolaze na PlayStation i Xbox kao na stalni "rat na konzolama." U poslovnom smislu, logično je da Sony i Microsoft stalno nastoje da obezbede ekskluzivni sadržaj koji će podstaći igrače da izaberu stranu. Kako Sony kupuje programere kao što je Bungie, Microsoft je bio zauzet traženjem studija poput Activision-Blizzarda ili Bethesde, čiji duhovni naslednik The Elder Scrolls 5: Skyrim, u svemiru, ekskluzivno stiže na PC i Xbox Series X/S 6. septembra.

Toddov tvit je tačan, ovo možda više nije potpuno sigurna situacija.

Prvi veliki gameplay za Starfield  je stigao tokom juna 2022. Xbox & Bethesda Games Showcase, za koji je najavljeno da sadrži naslove koji su predviđeni za lansiranje u narednih 12 meseci. Starfield je prvobitno trebalo da bude objavljen 11. novembra 2022, pre nego što je odložen do neodređenog perioda 2023. Taj junski datum je sugerisao da će se naći na policama u prvoj polovini ove godine, ali je Bethesda najavila 6. septembar kao D1. To znači da nam igra istraživanja svemirastiže zvanično van roka od 12 meseci. Ipak, igrači su bili srećni što su dobili konkretan datum, a do sada je Starfield stajao sam kao AAA hit za koji će se u septembru čekati red. S obzirom da je ova godina prepuna igara kao što su rimejk Resident Evil 4 i to dosta brzo, i The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom u maju, pomaže kada nema previše preklapanja tako da sve bude u centru pažnje.

Očekivani indie naslovi poput Hollow Knight: Silksong potencijalno bi se mogli pojaviti u svakom trenutku, ali izdanja blokbastera često žele dobar marketinški ciklus pre lansiranja. Mada, i sami smo svedoci velikih promena kada je marketing u pitanju tokom i nakon Covid-a.

Tvit  Tonija Toda na sugeriše da još nije kasno da Marvelov Spajdermen 2 dobije veliki marketinški podsticaj, čak iako Insomniac Games nije dao nikakve naznake o njegovom izdavanju nakon jeseni 2023. u objavi na PlayStation blogu iz decembra 2022.

Todd je rekao: „Ogroman publicitet stiže u avgustu. Reklame počinju da opadaju u avgustu, pa mi je rečeno." Svakako ima koristi od zadržavanja nekih informacija do poslednjeg meseca, jer je veća verovatnoća da će se fanovi dočepati Spajdermena 2 bez mnogo trejlera koji bi pokvarili ključne detalje radnje. Iako reč glasovnog glumca treba sve uzeti sa rezervom jerni Insomniac Games a ni Sony nisu dali izjavu. Septembar se svakako čini kao dobar trenutak da PS5 dobije svoju sledeću veliku ekskluzivu pre Volverina.

U ratovima nije dobro držati strane ali za one igrače koji tek treba da izaberu stranu u tekućem sukobu kompanija Sony i Microsoft, septembar bi sada mogao biti prekretnica.

Da li ljudi provode potencijalno stotine sati istražujući preko 1.000 planeta u Bethesdinoj avanturističkoj igri otvorenog sveta, ili se ljuljaju po Njujorku sa zamršenim detaljima kao višestruki superheroji koji se bave internetom kako bi se mogli uhvatiti u koštac sa svojim najvećim narativnim izazovima do sada, zavisi od svakog pojedinca.

Za razliku od Hogworts Legacy, koji je bio ogroman uspeh na više platformi, ova bitka ekskluzivnih titana za konzole će nesumnjivo polarizovati one koji nisu odlučili.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41352
Hogwarts Legacy je impresivna, open-world akciona RPG igra . Sada možeš da isku&...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Broj igrača: 8-28 Trajanje igre: 40 minuta Uzrast: 10+
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.