Vesti/Najnovije
15.05.2023.

Horror Bar VR nominovan za "VR Game of the Year"

Stiže u Meta Quest!

VR Factory je najavio da će njihova visokokvalitetna VR igra – Horror Bar VR – biti dostupna na Meta Quest 2 i Meta Quest Pro krajem prve polovine 2023.

Horror Bar VR je zastrašujuće privlačan simulator zombi bara prilagođen porodici. Ovde igrač treba uroni u ulogu šefa bara. Igrači će se suočavati sa raznim preprekama i služiti žudnim zombijima kako bi napredovali i napredovali.

O igri

Napravite pljeskavicu od svežeg mozga ili srca koje još uvek kuca. Poslužite krvavo piće u čaši punoj smrznutih očnih jabučica, ne zaboravljajući da ga ukrasite upravo odsečenim uhom ili nosom. U trci  sa vremenom, prihvatite izazov da poslužite horde žednih i gladnih zombija služeći im monstruozna jela i zastrašujuća pića.

Borite se protiv kupaca koji vas napadaju.

Zaradite savete i kupujte jedinstvene predmete da biste nadogradili svoju traku!Igra se bavi igračem, učeći ih različitim aktivnostima i receptima koje treba da završe po rasporedu kako bi nastavili na dalje nivoe.

Igrači mogu isprobati besplatni režim ili režim vežbanja, a kada budu spremni mogu da pređu na kampanju od 33 nivoa koja će testirati njihovo majstorstvo točenja pića i pravljenja hrane. Igrač može da pređe na sledeći nivo samo kada završi prethodni i suoči se sa izazovnijim receptima, a vi nastavite.

Zadaci postaju teži za testiranje igrača, sposobnost da se nose sa pripremljenim zadacima, izazivajući njihov skup veština. Igra neće uvek biti glatka i pojaviće se prepreke koje će začiniti igru, a sastoje se od malih sabotaža kao što je krađa koja će pokušati da uhvati igrača nespremnog.

Pored igranja, igra uvodi novu opremu koja se može koristiti i eksperimentisati iza šanka, zajedno sa različitim metodama pripreme hrane. Igrač će koristiti sastojke kao što su mozgovi, pacovi i drugi delovi tela da bi ispunio narudžbine i zadovoljio svoje kupce.

Igra je opremljena bogatim zvučnim efektima koji dopunjuju vizuelni prikaz igre. Omogućava igraču da se kreće između prostora i opreme u igri kao što su bar, roštilj i šporet i pružiće mu realistično iskustvo bara u svetu zombija dok se igrač bavi okruženjem.

I na kraju svakog dana, igrač može potrošiti teško zarađen novac na nadogradnju bara i kupovinu kompleta nove, sjajne opreme.

 

Iskusni tim koji stoji iza projekta

VR Factory od 2016. godine aktivno stvara VR igre i tokom godina je dobijala nagrade ili je bila drugoplasirana za svoje višestruke igre. Tim koji radi na Horror Bar VR stavio je veliki naglasak na audiovizuelnu stranu, kao i na uranjanje i zabavu u igri. Za razvoj Meta Quest verzije igre, koja će imati 40% više sadržaja od drugih verzija, Przemysław Pomorski  se pridružio timu kao vodeći dizajner. On je veteran industrije igara sa preko 16 godina iskustva i više od 20 projekata objavljenih na svim platformama za igre. Pomorski je ranije radio na Green Hell VR-u, ali i za industrijske divove kao što su THQ Nordic Games, The Walt Disney Company Bandai Namco Entertainment.. Soundtrack i zvučne efekte komponovao je Mikołaj Stroiński, kompozitor koji je radio na igrama kao što su The Witcher 3: Wild Hunt, League of Legends Age of Empires 4. Umetnički direktor Horror Bar VR je niko drugi do Krzysztof Rosłan, vodeći konceptualni umetnik u industriji igara i filma. Opremljen izuzetnim setom veština, radio je sa velikim kompanijama kao što su Disney, Discovery Channel i HBO. Njegovo umeće je ranije bilo cenjeno u animiranom filmu Klaus nominovanom za Oskara, a njegov jedinstveni umetnički stil se može videti kako se projektuje u Horror Bar VR svet kako bi igrači uživali i komunicirali sa njim.

 

Horror Bar VR će biti dostupan krajem prve polovine 2023. 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41479
Pomozi Madeline da savlada svoje unutrašnje demone na putovanju do vrha pla...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.499,00 RSD
Vrsta
Nova
4.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
VR
Accessories HAC1959
Torba za transport i zaštitu Quest Oculus Meta Quest 2   Idealno za tra...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.499,00 RSD
Vrsta
Nova
5.499 ,00 RSD

Slični članci

26.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
2008. godine smo dobili našu prvu distribuciju i najbitnije, ispoštovali smo sve kupce koji su uplatili preorder za World of Warcraft Wr...
25.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
2007. godina je po nekima bila najbolja kada su u pitanju nove igre, a za Games je svakako bila najznačajnija jer je otvorena prva Games radnja.
31.
Mar.
2021.
Playstation
Pisali smo već o VR 2 a svi smo videli i kako će izgledati kontroler. Ipak, malo toga je poznato o novoj generaciju Playstation VR uređaja.