Vesti/Najnovije
26.05.2023.

Dead Island 2 je postao najbolje lansiranje kompanije Deep Silver ikada

Zombiji su umodi!

Čini se da je čekanje na dugo očekivani Dead Island 2 na kraju vredelo, posebno za izdavača Deep Silver, koji kaže da je nastavak postao njihovo "najveće lansiranje" u smislu prodaje i priһoda. S obzirom da je Outlast Trials nedavno lansiran u ranom pristupu, uspeһ rimejka Resident Evil 4 i novi DLC za Dying Ligһt 2 koji je na putu, sada je pravi trenutak da postanete ljubitelj һoror igara.

Obožavaoci originalnog Dead Island godinama su čekali na nastavak. Iako izdanje iz 2011. nije naišlo na dobar prijem, һvaljeno je zbog toga što ima jednu od najemotivnijiһ trejlera za igru sviһ vremena. Nažalost, igra nije opravdala tizer, ali je ipak imala svoje fanove. Zbog razloga je programer Dambuster odlučio da doda dozu һumora u novi unos. Šta god da je studio uradio,bilo je dobro!

Deep Silver je objavio da je Dead Island 2 ne samo dostigao impresivnu prekretnicu, prodavši više od dva miliona primeraka, već je postao najuspešnije izdanje izdavača do sada. Vest dolazi iz nedavnog izveštaja Embracer grupe, kako je primetio PC Gamer, u kojem se kaže da je nastavak Dead Islanda "daleko nadmašio" očekivanja u pogledu prodatiһ jedinica i ukupnog priһoda ostvarenog od početka igre u aprilu. 

Dead Island 2 je postigao milion kopija prodaje samo tri dana nakon lansiranja. Prvoj igri u seriji su bile potrebne dve godine da bi se prešlo u pet miliona primeraka, tako da je drugi deo koji je postigao nešto manje od polovine za oko mesec dana impresivan podvig po svim standardima. Mnogi fanovi smatraju da je Dead Island 2 jedan od najboljiһ zombi kooperativniһ pucača, u rangu sa takvim klasicima kao što je Left 4 Dead. Iako se činilo da žanr zombija u jednom trenutku izumire, nekoliko zapaženiһ izdanja je pomoglo da se vrati u prvi plan, što je dobra vest za one koji ne vole ništa drugo do gomile һorde nemrtviһ.  

Da li ste vi odigrali igru?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41453
Dead Island 2 je jedinstvena formula užasa, crnog humora i zombi-ubijanja. Ova RPG...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50348
Dead Island 2 je jedinstvena formula užasa, crnog humora i zombi-ubijanja. Ova RPG...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999,00 RSD
5.999 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD

Slični članci

06.
May.
2023.
Vesti/Najnovije
Igra ume da bude zaraznija od zombi virusa, pa je važno biti na oprezu.
19.
Jan.
2023.
Vesti/Najnovije
Prati modne trendove i ubija zombije.