Vesti/Najnovije
03.06.2023.

THE LORD OF THE RINGS: GOLLUM

Džaba sada izvinjenja

Posle nekoliko godina odlaganja, Gospodar prstenova: Golum je konačno objavljen za PC i konzole.

Igra se već suočila sa teškom bitkom zbog svoje blizine u datumu sa Tһe Legend of Zelda: Tears of tһe Kingdom, ali to nije bio jedini problem. Po objavljivanju, kritičari i fanovi su otkrili da je naslov prožet problemima sa performansama i neinspirativnom igrom. Da bude još gore, naslov jedva da liči na alfa snimak prikazan ranije u njegovom razvoju, pri čemu su neki igrači upoređivali vizuelne prikaze konačnog proizvoda sa igrom iz PS2 ere.  

Sada kada je  igra Gollum zauzela nezavidno mesto kao igra sa najgorem recenzijom 2023. godine do sada, programeri su se obratili društvenim medijima kako bi otklonili brojne nedostatke.

 

U poruci objavljenoj na zvaničnom Gollum Twitrer nalogu, Daedelic Entertainment je napisao: „Priznajemo i duboko žalimo što igra nije ispunila očekivanja koja smo postavili sebi ili našoj posvećenoj zajednici. Iskreno cenimo vaše povratne informacije i aktivno slušamo vaše glasove, čitamo vaše komentare i analiziramo konstruktivne kritike i sugestije koje ste dali."  

Iako je Daedalic ponudio svoja čini se iskrena izvinjenja zbog trenutnog stanja igre, mnogi nisu imali ništa od toga. Odgovori na post Daedalic Entertainment-a bili su u najmanju ruku oštri i skeptični.

Neki igrači misle da neuspešno izdanje "Gollum" ukazuje na veliki problem sa industrijom igara u celini, pozivajući se na druge nedavne igre koje su pokrenute u neispravnom ili nedovršenom stanju. Neki su čak podsticali svoje kolege igrače da odustanu od kupovine bilo koje igre nakon objavljivanja, verovatno u nadi da će to ubediti studije da ulože više vremena u poliranje svojiһ noviһ naslova.

Čini se da su najčešći komentari igrača koji ljutito optužuju Daedalic Entertainment da je svesno objavio loš proizvod. Neki su otišli ​​toliko daleko da su rekli da programer može sačuvati svoja izvinjenja. Sa svoje strane, Daedalic Entertainment je obećao da će nastaviti da radi na dovođenju stanja bliže igri koja je obećana nizom ažuriranja.

Sudeći po odgovorima zajednice igara, međutim, šteta koju je napravila ova igra može biti nepopravljiva.

Pravljenje igara je teško. Sigurno je bilo dosta vremenskih pritisaka i rokova koji su morali da se ispune, i nikada nije lepo videti da igra nije dostigla svoj cilj, jer ljudi koji stoje iza nje, u skoro svakom slučaju, rade što je više moguće da napravenešto veliko. Ipak, ne može se izbeći činjenica da je neupitna sramota trošiti svoj novac ili vreme na igru zbog koje se osećate loše.

CD projekt Red je uspeo da Cyberpunk 2077 dovede do miliona igrača koji i dalje aktivno igraju igru, pitanje je da li će se isto dogoditi sa Golumom?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50310
The Lord of the Rings - Gollum je story driven akciona avantura . Kreni na opasno putov...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
The Lord of the Rings - Gollum je story driven akciona avantura . Kreni na opasno putov...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO955
The Lord of the Rings - Gollum je story driven akciona avantura . Kreni na opasno putov...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD

Slični članci

30.
Nov.
2023.
Focus on
STRAY nije jedina životinja, kao ni guska koje su stekle popularnost u video igrama. Iako u većini nisu glavni likovi, sigurno je da su bitni i da imaju svoj...
11.
Apr.
2023.
Ova mama je gejmer
Godinama se govori o tome da je gejming industrija budućnosti ali u Srbiji je mnogima to i dalje teško da shvate. Najnoviji potez kompanije Hissense ć...
30.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Znamo da zvuči čudno, naročito ako imamo u vidu da kod nas postoji čitaj jedan pokret roditelja koji su protiv gejminga. Problem je što neki od njih n...