Vesti/Najnovije
31.05.2023.

SILENT HILL: ASCENSION

Imamo napokon trejler!

Silent Hil je ime igre koja izaziva strah, uzbuđenje i nestrpljenje da se zaigra novi nastavak.

Igra iza koje stoji Konami, nije tipičan Silent Hill naslov. Umesto toga, to je interaktivna serija koja se prenosi uživo zasnovana na univerzumu Silent Hill.

Igrači će gledati šta se dešava i komunicirati sa serijom kako bi utvrdili šta se dešava sa uključenim likovima. Prema Konamiju, „radnje miliona će odrediti ishod“ svakog lika. Kako se nove scene budu prikazivale, igrači će imati više izbora koji će pomoći da se priča odvija. „Zadovoljstvo nam je što možemo da ispričamo novu interaktivnu priču, na nikada ranije istraženim lokacijama, zajedno sa novim likovima koji će biti predstavljeni ljubiteljima Silent Hill univerzuma“, rekao je Motoi Okamoto, producent serije Silent Hill u Konamiju u svom saopštenju za javnost.

Vi ćete odlučivati o sudbini više glavnih likova, koji će se istovremeno odvijati širom sveta. Prošli smo još više da stvorimo svet iz snova u SILENT HILL: Ascension ‎sa uznemirujućim, hiper-detaljnim likovima, čudovištima iz drugog sveta, impresivnom atmosferom i sveukupnim audio i vizuelnim dizajnom na koji je naš tim veoma ponosan, “, rekao je Chris Amaral, umetnički direktor Bad Robot Games.

Detaljno okruženje, jezivi ambijent i realistični likovi i čudovišta bi zaista trebalo da poboljšaju horor iskustvo, stvarajući nešto što je čisti SILENT HILL, a istovremeno se oseća jedinstvenim za franšizu.  

A evo i trejlera filma Silent Hill: Ascension.

Šta mislite o igri koja će biti lansirana kasnije ove godine?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Yu-Gi-Oh! Tactical Masters - pojačaj svoju strategiju sa busterom od 7 karata.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
799,00 RSD
Vrsta
Nova
799 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Yu-Gi-Oh! Ancient Guardians - pojačaj svoju strategiju sa busterom od 7 karata.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
799,00 RSD
Vrsta
Nova
799 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4304
PS4 Metal Gear Solid 5 - The Definitive Experience
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.799 ,00 RSD

Slični članci

17.
Jan.
2023.
Vesti/Najnovije
Sa više Silent Hill projekata u radu, Konami sada kaže da je zainteresovan da dobije više informacija vezanih za horor seriju.
20.
Oct.
2022.
Vesti/Najnovije
Kultna igra Silent Hill 2 dobiće potpuni remake u Unreal Engine 5 u režiji poljskog Bloober Teama, poznatog po The Medium, Blair Witch, Observer i mnogi drug...
19.
Oct.
2022.
Vesti/Najnovije
Šta igrati ukoliko volite da se dobro uplašite ali ne verujete u vanzemaljce, poludele životinje ili duhove?