Vesti/Najnovije
18.07.2023.

World of Warcraft sreće Fortnite

Uvek ima neke istine u gejmerskim glasinama

Ah ta curenja!

Curenje je sugerisalo da je crossover između World of Warcraft i Fortnite u razvoju. World of Warcraft je nastao iz Blizzardove želje da napravi MMO u 3D svetu, a danas je igra glavna MMORPG igrica. Ali uprkos uspehu, World of Warcraft nije baš poznat po pravljenju cross-overa.

Ove godine igrači su videli da World of Warcraft sarađuje sa Diablo 4, praveći "domaći krosover" između dve Blizzard IP adrese. Ali dok se saradnje u World of Warcraft ne dešavaju često, u igri Fortnite je suprotno. Lista brendova koji su prešli na Epic Games' battle royale je opsežna i uključuje imena poput Marvel, Dragon Ball i Assassin's Creed.

U Poglavlju 4: Sezona 3, igrači su videli da he Witcher dolazi u Fortnite sa novim skinovima, kao i crossovere sa Nike i Transformers: Rise of the Beasts, novim filmom franšize.  

 


 

Nova glasina nagoveštava da će World of Warcraft dobiti crossover sa Fortnite, pošto su se reference na ovaj Epic battle royale pojavile u WoW 10.1.7 PTR zakrpi. Wowhead je pronašao reference koje se sastoje od osam čarolija inspirisanih Fortnite-om, kao što je Glug Jug koji vraća puno zdravlje kada ga igrač konzumira. Čarolija se odnosi na Slurp Juice, jednu od najpoznatijih stvari Fortnite igre koja obnavlja igraču zdravlje kada se konzumira. Još jedna čarolija je The Storm, koja nanosi štetu u prirodi igračima koji nisu u vidokrugu. 

 Pre nekoliko nedelja curenje je otkrilo da je u izradi crossover između Fortnitea i The Elder Scrolls. Dok se igrači pripremaju za proslavu 19. godišnjice World of Warcraft, sledi Fortnite sa Poglavljem 4: Sezona 3. Nema trenutno više informacija o WoW i Fortnite crossoveru, ali glasine su već interesantne zbog spajanja dve igre iz potpuno različitih žanrova, predstavljajući se kao novo i potencijalno zabavno iskustvo. Nakon toliko godina postojanja, ovo bi mogao biti dobar trenutak za World of Warcraft da investira u saradnju sa drugim igrama koje mogu privući nove igrače.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41498
Fortnite - Transformers Pack sadrži: Megatron odelo: Deception Emblem (back bling), ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41420
Beskrajna bitka između rajskih nebesa i pakla besni i dalje dok haos preti da...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.999,00 RSD
Vrsta
Nova
7.999 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Dimenzije: 900 x 420 x 4 mm Anti klizajući sloj Zvanično licenciran Blizzard proizvod...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD

Slični članci

25.
Jan.
2023.
Vesti/Najnovije
Blizzard traži način kako da igrači u Kini igraju njihove igre, ali za sada je ključ u bravi.
01.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
SONY nije oduševljen ovom akvizicijom a čini se da ima dobre razloge, bar kada je u pitanju Call of Duty.
07.
Nov.
2022.
Vesti/Najnovije
World of Warcraft proslavlja 18. godina postojanja malo pre roka, dok se igra priprema za izdavanje Dragonflight-a.