Vesti/Najnovije
18.08.2023.

TOP igre koje nas očekuju u septembru

Od sportiste do ubice

Postoje dobre i loše godine u svetu video igara. Dobre pamtimo po odličnim igrama a loše po malom broju objavljenih igara.

 

2023

Opšte je mišljenje da će ova 2023. godina biti upamćena kao jedna od najboljih u poslednje vreme. Svaki mesec donosi po neku hit igru a od septembra se stvari zahuktavaju i tako će biti do kraja godine.

Evo par najbitnijih naslova koje jedva čekamo da zaigramo.

 

Baldur’s Gate 3

Prosto je neverovatno kako je ova igra postala hit odmah po objavljivanju. Sada nam stiže za Playstation konzolu i dodatno nameće opterećenje razvojnim studijima koji su dobili težak zadatak, a to je da isporuče kvalitet koji je ova igra donela.

Igra je naišla na izuzetno pozitivne reakcije zbog svog kompleksnog i obimnog narativa, detaljno razrađenih likova i impresivno dizajniranog sveta.

Na premijeri, nova Larian Studios RPG igra sakupila je preko 800.000 igrača, što je deset puta više nego što je izdavač očekivao.

Sa 97% ocenom i 100% preporukama, novopredstavljena igra je prevazišla dosadašnjeg šampiona, igru Super Mario Odyssey, koja ima rejting 97% i 98% preporuke.

Starfield

Starfield je jedna od onih igara u kojima se ne pitate šta možete da uradite, već šta ne možete. Ovo je igra koju mnogi očekuju sa nestrpljenjem. Glavna priča je usredsređena na Constellation, poslednju grupu istraživača svemira. Njih ćemo upoznati u gradu New Atlantis, za koji Bethesda koja radi na igri kaže da je najveći grad koji je ikada napravila. Postoji više od 1.000 planeta koje  otvorene za igrače, a Gravitacija je različita na svakoj planeti, tako da ćete morati da prilagođavate svoj stil igre, kao i borbe u zavisnosti od lokacije. Istraživanje, detaljno prilagođavanje likova, unapređenja s dosta toga za šta se tvrdi da ide korak dalje u onome što isporučuje za igranje.

The Crew Motorfest

The Crew je igra koja je imala lošiji start ali se već par godina prodaje nesmanjenim intenyitetom. Sada nam stiže Motorfest sa jedne od najzanimljivijih lokacija na Zemlji: ostrvu O’ahu, na Havajima. Ulične trke, velike brzine, test veština na pepeljastim padinama vulkana ili drugim stazama. Plejliste i tematske kampanje koje će Vas uroniti u najuzbudljivije univerzume automobilske kulture uz zagarantovanu zabavu.

Lies of P

Ova soulslike igra vuče inspiraciju iz price o Pinokiju. Izvrće je donosi nešto sasvim novo. U ovoj surovoj remasterizaciji čuvene price, Pinokio pokušava da pronađe misterioznog Đepeta. Odlazi u Krat, grad u kojem je ljudskost izgubljena zbog lutaka ubica I ludosti. Pinokio će se boriti da preživi a na svom putu će sretati I likove koji nisu nasilni ali ćete morati da mu pomognete da laze kako bi ispunio svoj san da postane čovek.

MORTAL KOMBAT 1

Odmah da se razumemo, ako je neka igra sa ovog spiska za one preko 18 godina, to je ova! Nemojte je davati deci jer iako zabavna sa svojim borbama, ovoga puta je neverovatno realna u svojim prikazima uništavanja I povređivanja.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty expansion

Igra o kojoj svi sve znaju, koja je mnoge razočarala a sada ih ponovo osvaja. Fenomen o kojem je toliko toga napisano I sigurno je da će se još pisati.

Ovo je nova špijunsko-triler avantura za Cyberpunk 2077 u kojoj se vraćate kao sajber plaćenik V i upuštate se u misiju špijunaže i intriga sa visokim ulozima da biste spasili predsednika NUS-a. U opasnom okrugu Dogtaun, morate stvarati saveze unutar mreže razbijenih lojalnosti i zlokobnih političkih mahinacija. Pitanje je da li imate sve što je potrebno da preživite.

NBA 2K24

Kao I svakog septembra, i ovog nam stize najnoviji NBA koji je mnoge iznenadio svojom naslovnicom. Očekivao se Jokić, stize nam Kobi Brajant uz sve dobro znane opcije koje ova igra nudi, samo sa mnogo unapređenja za realnije i uzbudljivije igranje.

EA Sports FC 24

Završavamo sa najpopularnijom sporednom stvari na svetu, fudbalom. Ovaj sport dobija svoju novu igru EA SPORTS FC 24. Ovo je spiritualni naslednik FIFA igara I biće platforma za najveća fudbalska takmičenja, lige, I igrače svih polova.

Više od 19.000 potpuno licenciranih igrača, 700 timova i 30 liga.

Sa pokretima, igrom i izgledom, EA SPORTS FC 24 te približava fudbalu više nego ikada ranije, pokrenut trojstvom tehnologija koje pokreću realističnost igre u svakom meču.

Koju igru Vi željno očekujete ovog septembra?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41487
Dobrodošao na Motorfest, vrhunsko iskustvo vožnje! Istraži živahni otv...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.499,00 RSD
Ušteda 50%
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999,00 RSD
4.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50406
EA SPORTS FC™ je stigao - novo poglavlje najpopularnije svetske igre. Pridruži se...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.499,00 RSD
Vrsta
Nova
6.499 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Izaberi svoj tim i iskusi prošlost, sadašnjost i budućnost NBA ko&s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Starfield je prvi novi univerzum od Bethesda Game Studios, nagrađivanih kreatora T...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC2320
​​​​​​Starfield je prvi novi univerzum od Bethesda Game Studios, nagrađivanih krea...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
37.499,00 RSD
Vrsta
Nova
37.499 ,00 RSD

Slični članci

13.
Sep.
2023.
Vesti/Najnovije
Uoci predstojeceg Mortal Kombat filma, Nikola Nick Jovanovic vas vodi na put kroz kompletnu istoriju ove slavne borilacke fransize, saznajte sve o apsolutno svi...
13.
Sep.
2023.
Vesti/Najnovije
Sve je počelo 1992. godine a sada je već legenda.
03.
Aug.
2023.
Vesti/Najnovije
Neko je na moru a neko igra igre. I jedni i drugi se odlično zabavljaju. A evo koje igre su najočekivanije ovog avgusta.