Vesti/Najnovije
03.08.2023.

Najbolje igre u avgustu 2023

Ima tu asova!

Avgust kompletna lista

Avgust je početak talasa, sa velikim brojem igara koje će uskoro stići, od fantastične RPG igre do magičnih pucačina iz prvog lica.  Postoji čak i čitava gomila igara proizvedenih u Australiji, a Moving Out 2 i Stray Gods: The Roleplaying Musical stižu u avgustu. Oni predvode veliki broj zapaženih indie hitova, koji uključuju RPG avanturu, Sea of Stars i retro inspirisan WrestleQuest.  

Ukratko, ima ponešto za svakoga u izdanjima igara u avgustu 2023. 

Baldur’s Gate 3

Datum: 3. avgust 2023
Platforma: PC

Baldur’s Gate 3, masivni nastavak originalnih Baldur’s Gate igara koje je razvio Larian Studios (Diviniti: Original Sin), konačno izlazi iz ranog pristupa na PC-u u avgustu 2023.

Iako igra postoji već nekoliko godina, njeno finalno izdanje će uključiti svaki završeni luk priče, nove likove, mehaniku i još mnogo toga za nove igrače i igrače koji se vraćaju da uskoče ponovo u priču. To je u suštini Dungeons & Dragons, sa igračima koji mogu da pokreću naraciju napred, donoseći sopstvene izbore na putu.  

Prema detaljima koje je otkrio Larian, Baldur’s Gate 3 se pokreće sa oko 17.000 mogućih završetaka, a svi zavise od izbora igrača, od sitnih do onih koji menjaju igru. Kako će se akcija odigrati zavisiće isključivo od igrača i njegovog heroja po meri.

Stray Gods: The Roleplaying Musical

Datum: 10. avgust 2023
Platforme: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Windows PC, Nintendo Switch

Stray Gods: The Roleplaying Musical, iz studija Summerfall sa sedištem u Melburnu, konačno dolazi na računare i konzole u ​​avgustu 2023. To je jedno od dve glavne australijske igre objavljene u mesec dana, zajedno sa Moving Out 2. U igrici igrate  kao Grejs, mlada žena koja biva uhvaćena u svet drevnih bogova nakon što je nasledila misteriozne moći Muse.  

Dok putujete kroz Stray Gods, možete očekivati da ćete otkriti srdačnu, narativno vođenu priču punu privlačnih pesama i predivno dizajniranih likova. Igra se može pohvaliti sjajnom postavom glasovnih glumaca i jednako zvezdanom postavom australijskih talenta za razvoj igara.

Atlas Fallen

Datum: 10. avgust 2023
Platforme: PlayStation 5, Xbox Series X/S, Windows PC

Atlas Fallen je avanturistički RPG u kojem je Vaš zadatak da srušite despotskog boga u borbi za slobodu koja se odvija u svetu peska. Moći ćete da prihvatite ovaj izazov solo ili sa prijateljima u režimu za više igrača, uz obilje surfovanja po pesku, oružja za menjanje oblika i sposobnosti koje pokreće pesak da preokrenu tok bitke.  

Dok budete putovali dalje u svet Atlas Fallen, otkrićete nove sposobnosti, predmete i skrivene tajne, a sve će vam to pomoći u potrazi da pobedite boga. Sa jedinstvenom estetikom i svetom nalik na Dune, Atlas Fallen je svakako intrigantan.

The Texas Chain Saw Massacre

Datum: 18. avgust 2023

Platforme: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Windows PC

Klasični horor film Teksaški masakr motornom testerom je adaptiran u horor video igru za preživljavanje na isti način kao i Dead by Daylight, sa akcijom u kojoj jedan igrač predstavlja člana porodice Sloter, dok svi ostali igraju žrtve koje pokušavaju da pobegnu i sakriju se .

Igra, koju je razvio Sumo Digital, zvanično bi trebalo da bude lansirana u avgustu 2023.  Dok je žanr preživljavanja horora za više igrača trenutno pun opcija, kontinuirana popularnost franšize The Texas Chain Saw Massacre može pomoći da privuče interesovanje ljubitelja filmova. S obzirom na snagu Dead by Daylight, jasno je da žanr preživljavanja ima strastvene fanove,  i dok će ova igra morati mnogo da uradi da bi se razlikovala od svojih konkurenata, svakako postoji potencijal za uspeh.

Immortals of Aveum

Datum: 22. avgust 2023
Platforme: PlayStation 5, Xbox Series X/S, Windows PC

Immortals of Aveum je ambiciozna nova FPS igra za jednog igrača kompanije Ascendant Studios i EA koja kombinuje igranje pucačina sa blistavim svetom magije.

Dok istražujete ovu igru, naučićete da iskoristite jedinstvene magične moći i da ih koristite u ratu za slobodu kao jedan od mnogih specijalno obučenih ‘battlemages’.  Dok je magija uobičajena karakteristika u igrama, retko je videti da je integrisana na način sličan Call of Duty.

Immortals of Aveum ovde istražuje nešto sasvim drugačije i moglo bi da ima veliki potencijal. Novost je velika blagodat u svetu igara i čini se da ova avantura pršti od toga.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50397
Preuzmi ulogu jednog od članova ozloglašene porodice Slaughter il...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS5180
Savladaj svoju magiju i iskusi brzu, tečnu borbu u prvom licu zasnovanu na čarolijama. ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50356
Ustani iz prašine i klizi po pesku bezvremenske zemlje, ispunjene drevnim opasno...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ustani iz prašine i klizi po pesku bezvremenske zemlje, ispunjene drevnim opasno...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD

Slični članci

23.
Jun.
2023.
Vesti/Najnovije
 Uzmite peškir, malo zaštitnog faktora jer bez njega se ne ide napolje po ovoj vrućini i pripremite se da zajedno prošetamo najlep&...
31.
Mar.
2023.
Ova mama je gejmer
Pošto video igre mogu imati i pozitivne i negativne efekte na mentalno zdravlje, proverite kod sebe pre i posle igranja. Važno je da prepoznate svoja ...
28.
Dec.
2022.
Ova mama je gejmer
Spisak serija i filmova koji su zasnovani na hit video igrama je poduži. I često se postavlja pitanje šta bi još bilo ineresantno za snimanje. ...