Vesti/Najnovije
10.10.2023.

Mortal Kombat 1 sprema iznenađenja

Opet cure informacije

Opšte je poznato da se Mortal Kombat 1 u velikoj meri se oslanja na koncept multiverzuma za svojupriču, i izgleda da će se još više alternativnih vremenskih linija ukrstiti.

Igra deluje kao meko ponovno pokretanje dugotrajne borbene serije, nudeći fanovima remiksovanu verziju univerzuma koji poznaju. Pored novih pogleda na stare favorite, igra takođe sadrži pregršt potpuno novih elemenata igre, uključujući režim invazije. Uzimajući ono što je funkcionisalo iz nekog od NetherRealm studija, prethodni režimi za jednog igrača, kao što je Krypt iz "MK11" i Multiverzum iz "Injustice 2," Režim invazije postavlja igrače na tablu za igru i suprostavlja ih protiv alternativnih verzija univerzuma boraca glavne igre.

Aktuelnu sezonu igre, "Season of the Spectre," karakteriše Hanzo Hasash, poznat kao originalni Škorpion. Sada, novo curenje informacija je možda upravo dalo fanovima obaveštenja o sledećih nekoliko bosova koji će krenuti u Invaziju.

Prema poznatim "Mortal Kombatu" likerima i istraživačima informacija @thethini i Interloko, igrači mogu očekivati da sebore sa Nitara, Raiden, Mileena i Sub-Zero kao glavnim negativcima u četiri predstojeće sezone Invazije. Štaviše, ova godišnja doba su navodno nazvana "Blood Moon" "Thunder Take You," "Hybrids," i "Criomancer."

Međutim, to nije sve: Interloko je takođe uspeo da izvuče neke glasovne datoteke iz koda igre, otkrivajući još više detalja o tome šta Invazija krije.


Na platformi Yuotube, Interloko je podelio seriju glasovnih linija koje su otkrivene.

Liu Kang se može čuti kako upozorava igrače na suđenja koja dolaze. Zahvaljujući svojoj poziciji boga Vatre koji menja vreme, Liu Kang je u stanju da vidi svaki novi multiverzalni upad kako počinje. Sudeći po uvodima ovde, igrači uskoro mogu da očekuju da se bore kroz varijante Sindel, Mileena i Raiden u predstojećem "Blood Moon" poglavlju, zajedno sa posebnim upozorenjem da se ne ubija Rejden na kraju ovog meča. Ovo ograničenje ponovo postavlja pitanje da li će NetherRealm dodati Mercy pokrete u "MK1" pre početka sledeće sezone.

Ovi specijalni finišeri nisu ušli u početnu verziju igre,  

Naredne sezone ne zvuče ništa manje izdajnički, zahvaljujući iznenađujućim novim varijantama klasičnih neprijatelja koji podižu svoje ružne glave. Jedan od zanimljivijih događaja koji se tizuje u procurelim glasovnim linijama je verzija Shang Tsunga koji se pridružio klanu Lin Kuei.

Iako su ova curenja najverovatnije legitimna, uvek je moguće da su se planovi NetherRealma promenili otkako su ovi redovi snimljeni. Ipak, ova curenja su fascinantno otkriće za fanove novog "Mortal Kombata" multiverzuma.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Otkrij ponovo rođeni Mortal Kombat univerzum koji je stvorio Bog vatre Liu Kang. Mortal...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.499,00 RSD
Vrsta
Nova
6.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Mortal Kombat se vraća bolji nego ikad sa novom evolucijom u poznatoj franšizi. ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Otkrij ponovo rođeni Mortal Kombat univerzum koji je stvorio Bog vatre Liu Kang. Mortal...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD

Slični članci

13.
Sep.
2023.
Vesti/Najnovije
Sve je počelo 1992. godine a sada je već legenda.
20.
May.
2023.
Vesti/Najnovije
Trejler za najavu igre Mortal Kombaa 1 čini se prkosi glavnim obrascima franšize.
28.
Jul.
2021.
E Sport
Najnoviji deo čuvene franšize, Mortal Kombat 11, je zvanično postao najuspešniji Mortal Kombat ikada, pošto je juče izašla i...