Vesti/Najnovije
11.10.2023.
Autor: Dzoni Kvid

Sword Art Online - Last Recollection recenzija

Uvek popilarni Sword Art Online

Najnovijia instalacija, Sword Art Online: Last Recollection, se odlučuje da koristi moćniji hardver za pružanje neverovatnog SAO iskustva koje deluje kao kumulacija svih prethodnih naslova. Primetio sam kako se svi akcioni sistemi spajaju kako bi pružili neke prilično zabavne trenutke igranja. Međutim, čudno, sa svim ovim prefinjenim elementima igre, osećam da je ovo poslednji put da ćemo videti ovakvu SAO igru. U svakom slučaju igra prati dešavanja iz War of Underworld arc-a i poprilično dobro ga pretvara u igru.

 

U okviru osnovne strukture SAO igara, postoji jednostavna metrika igre: prihvatite misiju, dovršite je i napredujte se. Elementi zabave potiču od prelaska od tačke A do tačke B i svih bitaka i područja koja se mogu istražiti između njih. Osim borbe, možda nije iznenađenje da je priča značajan faktor u tome da ova igra bude tako zabavna.

 

Sword Art Online: Last Recollection se može pohvaliti da ima najveći spisak likova u bilo kojoj SAO igara do sada. To znači da će postojati čitave misije o likovima , a čak i pod-misije koje se vrte oko svakog lika, omogućavajući vam da provedete više vremena sa omiljenom ekipom.  Kao šro sam i pomenuo priča prati War of Underworld arc, ali postoje neke originalne scene priče s obzirom na to da su neki likovi jedinstveni za igru.

Opsežan spisak takođe vam omogućava da izgradite svoju ekipu onako kako želite. Dok sam igrao, nisam mogao previše da se petljam sa svojom družinom, ali se radujem stvaranju tima mojih omiljenih devojaka. Što autoru ovog teksta pričinjava izuzetno zadovoljstvo.

Akcija je prilično jednostavna, ali što sam više koristio sposobnosti i različite mehanike dugmića, pronašao sam neku dubinu. Kamera je značajno poboljšana u ovom izdanju da pokaže više bojnog polja tokom borbi sa Boss-ovima, što vam omogućava da izbegnete i reagujete na dolazeće napade. Jedna od većih prednosti ovog izdanja je i  izdanje je online multiplayer, zbog čega ovaj deo više liči na ponovno okupljanje u neverovatnom svetu kao što je SAO svet.

 

dGlavni zaključak je da je odlično radio na PS5. Svaka akcija je bila glatka, a balans strategije i borbe me tera da fino podesim svoj harem, mislim, družinu, da stvorim izvanredne kombinacije sposobnosti. Svakako preporuka za svakog ljubutelja JRPG igara a posebno za fanove Sword Art Online.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41522
Sword Art Online: Last Recollection je akcioni RPG naslov inspirisan popularnom an...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Ušteda 56%
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999,00 RSD
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50443
Sword Art Online: Last Recollection je akcioni RPG naslov inspirisan popularnom an...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Ušteda 56%
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999,00 RSD
3.999 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.