Vesti/Najnovije
21.11.2023.

CYBERPUNK 2077 Ultimate Edition stiže!

Upišite 5. decembar u svoje kalendare

Dugo se obećavalo, isto toliko nagađalo a od pre par sati imamo sve informacije koje smo čekali!

CD Projekt Red je napokon najavio datum izlaska svoje igre o kojoj svi sve znamo, pa čak i oni koji je nisu igrali. Petog decembra nam stiže CYBERPUNK 2077 Ultimate Edition.

Ukoliko ima onih koji ipak nisu čuli nešto o ovoj igri, evo par najbitnijih informacija. Cyberpunk 2077 je igra otvorenog sveta, akciono-avanturistički RPG smešten u Night City, megalopolis opsednut snagom, glamurom i modifikacijom tela. Igrate kao V, sajberpank plaćenik, i borite se sa najmoćnijim snagama grada u borbi za slavu i opstanak. Ovde će se stvarati legende. Pitanje je samo, koje će biti vaše?

Ultimate Edition nudi ultimativno iskustvo da uronite u svaku priču koju svet mračne budućnosti može da ponudi, sa svakim ažuriranjem igre i svim prethodno objavljenim sadržajem u jednom paketu — uključujući hvaljeno proširenje špijunskog trilera Phantom Liberty.

Možete da kreirate svoj Cyberpunk svet i postanete urbani odmetnik opremljen kibernetičkim poboljšanjima i izgradite svoju legendu na ulicama Noćnog grada. Night City je prepun stvari koje treba uraditi, mesta koje trena posetiti i videti ali i ljudi koje morate upoznati. A na vama je gde ćete ići, kada i kako ćete tamo stići.

Možete da gradite i pišete svoju legendarnu priču. Krenite u smele avanture i gradite odnose sa nezaboravnim likovima čije sudbine oblikuju izbori koje donosite.

Vi odlučujete kako se priča završava jer Vaši izbori u osnovnoj igri i špijunsko-triler avanturi Phantom Liberty stvaraju isprepletene mreže posledica, onih koje oblikuju sudbinu likova oko vas, ali i vašu.

Za najbolje postoje pokloni koje trenba da zatraže u igri & digitalne nagrade inspirisane igrama CD PROJEKT RED u okviru programa My Rewards.

Ovde će se stvarati legende.

Koja će biti Vaša?

Svoj primerak igre Cyberpunk 2077 Ultimate Edition možete naručiti OVDE.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50477
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC igre PC02359
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD

Slični članci

23.
Aug.
2023.
Vesti/Najnovije
Novi trejler za Phantom Libery i noviteti u Cyberpunk 2077.
25.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Kada problemi krenu, ili pomogneš ili odmogneš. Amerikanci ne pomažu CD Projekt Red.
28.
Oct.
2020.
Ova mama je gejmer
Juče su društvene mreže opet bile pretrpane "žutim" objavama o odlaganju Cyberpunk 2077 a meni je nekako to bilo manje iznenađenje od slika ...