Vesti/Najnovije
24.11.2020.

World of Warcraft: Shadowlands

Igrači koji imaju

Šta je novo?

Veliki dodatak igri su četiri „saveza“ kojima se igrači mogu pridružiti u zagrobnom životu. Svaki savez, bilo da je to Kyrian, Venthyr, Necrolord ili Night Fae, povezan je sa drugom zonom. Igrači će odabrati kojem će se pridružiti nakon što postignu maksimalan nivo, a svaki od njih dolazi sa jedinstvenim nagradama i sposobnošću specifičnom za Zavet, transmogovima i još mnogo toga.

WoW: Shadowlands je trebalo da se pojavi 27. Oktobra, ali nakon feedback-a od igrača, Blizzard je objavio da će kasniti sa dodatkom zbog naknadnog sređivanja. Igrači će imati dve nedelje da se upoznaju sa novim sadržajem pošto prvi raid Castle Nathria, izlazi 8. Decembra.

10 bosova koji predvode napad će odvesti “igrače u srce lore Sire Denathrius u Revendreth-u uporedo sa početkom Sezone 1 Shadowlands.”

Inače, verovali ili ne, već su se pojavila i uputstva kako da što brže dostignete maksimalni nivo, i to za manje od 6 sati igranja.

Koliko su neki oduševljeni izlaskom ovog dodatka, govori i činjenica da je na Twitter nalogu igre Final Fantasy XIV obeležen njegov izlazak i da su ljudi iz Square Enix-a javno čestitali ovaj uspeh. Naravno, dobili su i zvanični odgovor.

Ovo je jako lep primer fer odnosa između konkurencije na Twitter-u, iako ne i prvi jer su nas početkom meseca, kada je izašao Xbox Series X iznenadili sa zvaničnog PlayStation naloga jer su čestitali svojim rivalima, kao i režiser God of War  Cory Barlog. Ove poruke mnogo ne menjaju jer Sony i Microsoft ostaju ljuti neprijatelji ali je svakako lepo videti tako nešto u online svetu. Izlazak Shadowlands je bitan i svakako zaslužuje pohvale umesto kritika. Svaka čast, Square!

Pozdravljamo i DoubleAiM-a koji je noćas strimovao igru i ukrstio snage sa Lukezy-jem i Zinetom.

Pišite nam vaše utiske o Shadowlands.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC02279
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.