Vesti/Najnovije
07.12.2020.

Još oko 60 sati!

Sada smo već na 3..2..

Poznato je da je nekima "duševna hrana" da unište onaj osećaj iznenađenosti nekim specijalnim detaljima nove igre. Informacije o igri i slike se pojavljuju u medijima uz gomilu neproverenih informacija za sve hit igre u poslednjih par godina.

Cyberpunk 2077 se toliko dugo čeka, a developer je na vreme poslao igru svim retailerima, pa je došlo i do "očekivano" neočekivanih problema sa "curenjem" informacija.

Razni prodavci su prekršili klauzulu NDA ugovora i poslali igre pre vremena, o čemu smo pisali.

Jedna procurila scena potvrđuje kameo mnogooo čudnog i svima poznatog lika kada su u pitanju video igre.

Znate šta to znači: ako želite da zaigrate bez ikakvog predznanja kako biste mogli sami da otkrijete ovog lika, sada je vreme da se vratite nazad.  

Spojler!


Prestanite da čitate ako ne želite da znate više!  

Da, to je Hideo Kojima. Direktor Metal Gear Solid pretvorio se u osnivača studija prikladnog umetničkog lika u Cyberpunk-u 2077, a njegov izgled u igri je... fenomenalan.

Korisnik Reddita Akepirate je podelio snimak  ovog lika kako se izležava na kauču, a brza pretraga Google-a pokazaće snimak koji pokazuje još više. Već izgleda prilično cool. Mi biramo za objavu jednu drugu sliku koja je dala naznake o ovoj saradnji.

Za sada je definitivno najviše komentara o opciji biranja genitalija u igri. Nemamo daljih komentara.

Sve je više onih koji najavljuju slobodne dane, produžene vikende, bolovanja.. Dosta je slika kompanija čiji su radnici toliko nestrpljivi da zaigraju igru, pa njihovi online sastanci možda znaju da budu naporni zbog preterano žutih detalja.

NNVidia već nedelju dana odbrojava na svom Twitter nalogu.

Mnogo je akcija i poklanjanja igre u cilju podizanja brojki na društvenim mrežama.

Neki gradovi su baš "požuteli".

Prave se fun filmovi.

I naravno, svaki Gaming novinar koji sebe smatra relevatnim izbacuje neka uputstva, razmišljanja i preporuke.

A vi?

Da li planirate da zaigrate Cyberpunk 2077?

 

 

 

 

Slični članci

04.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Svakoga dana dobijamo sve više informacija o ovoj toliko očekivanoj igri. Hajde da zajedno pogledamo šta je najinteresantnije. Naravno, pi&scar...
01.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Za osam godina se toliko toga izdešavalo da neki jednostavno i dalje ne veruju da ćemo je sledeće nedelje igrati. Cyberpunk 2077 od prve najave do sad...
10.
Nov.
2020.
Ova mama je gejmer
Da li će Decembar biti obojen žuto?