Vesti/Najnovije
16.12.2020.

Ubisoft pokloni - Starlink: Battle for Atlas

Traje samo jedan dan

Ubisoft ulazi u praznični duh i kreće sa davanjem poklona, uključujući igre i in-game poklone svakoga dana ove nedelje.

Novi Ubi poklon će se deliti svakodnevno.  Imaćete samo 24 sata da ih preuzmete i to od 8 ET sati ujutro. Svi pokloni koje propustite nestaju do nekog sledećeg puta. Paketi će se isporučivati za sve platforme, ali besplatne igre će se nuditi samo za PC. Ubisoft nije najavio koje igre će deliti ali ima vremena do kraja nedelje da proverimo i sami.

Prvi poklon je bundle za Assassin's Creed Valhalla sa upakovanim Seafarer Settlement i legendarnom Bayek odećom za Eivora. Sadržaj će biti dostupan za sve platforme i ako trenutno razmišljate u sebi, "Ja nemam Assassin's Creed Valhalla", mali tip - u saradnji sa kompanijom Ubosoft vam spremamo Novogodišnju ponudu pa za par dana potražite Valhallu u našim radnjama i online, a poklon svakako preuzmite odmah.

Poklon broj 2 je besplatna igra Starlink: Battle for Atlas.

Starlink: Battle for Atlas je naučno-fantastična avantura koja se za PC pojavila prošle godine, nakon što igra nije baš uspela da bude hit na konzolama. Iskreno, mislimo da je glavni razlog neuspeha nedostatak marketinga ali i pogrešnog pokušaja da naprave novu hit toys to life igru i figure.  Starlink je sama po sebi dobra igra, sa zabavnim likovima i izgledom koji ponekada podseća na No Man's Sky. I dalje se savršeno može igrati bez bilo koje igračke, a iako je usmeren na mlađu publiku, čak i odrasli igrači mogu da se zabave sa ovom igrom.

Sutra će igra biti zamenjena drugim poklonom a mi ćemo se potruditi da vas obavestimo o čemu se radi. 

Slični članci

12.
Nov.
2020.
Vesti/Najnovije
Ubisoft je prvog dana dobio gomilu kritika na pojedina objašnjenja likova, i morali su da se i zvanično oglase po tom pitanju. A čini se da ke najinte...
25.
Oct.
2020.
Vesti/Najnovije
Očekuje nas dosta novih igara ali par njih ima ono HIT u najavi i dosta od njih očekujemo. Assassin's Creed Valhalla je svakako jedna od njih. Ipak, pre ...