Vesti/Najnovije
22.12.2020.

Gde je Krcko Oraščić?

Posetio je Fortnite!

Praznični događaj u petoj sezoni igre Fortnite sezone 5 je konačno stigao!

Sneg pada!

Ili je padao sneg, a sada je deo karte prekriven jastučastom belom bojom. Početak Snowdown eventa znači da igrači imaju potpuno novu seriju izazova koje treba završiti, neko novo oružje, nove skinove i mnoštvo novih vremenski ograničenih modova.  Jedan od težih izazova Snowdown je uništavanje statua Krcka Oraščića smeštenih na mapi. Event kratko traje i zato se pobrinite da pronađete figure pre nego što se događaj završi.

Izvor Epic Games

 

Evo dve glavne lokacije na kojima možete pronaći Krcka, mada će vam trebati dva meča da biste dobili svih pet potrebnih za završetak potrage.

U Retail Row ćete ih pronaći u velikoj zgradi na istočnom kraju grada. U njoj ćete zateći tri statue Krcka. Potražite Krckovu statuu okoja viri kroz izlog prodavnice. Još dve statue orašara su mu na vidnom odstojanju. Jedna je okrenuta ka šalteru kase, a druga je smeštena u uglu pozadinskog hodnika.  U Holly Hedges potražite kuću u severoistočnom uglu. Naći ćete dve statue Krcka ispred vrata garaže.

Izvor Epic

Imajte na umu da se možete izvući tako što ćete uništiti iste statue Krcka na različitim mečevima, pa se nemojte opterećivati time da morate pešačiti do kraja da biste ovaj izazov završili odjednom.  

Podsećamo da novi režim performansi takođe omogućava Fortnite-u da radi glatko na lošijim računarima i konzolama.

Uskoro - Marvel ratnici stižu u Fortnite!

Zakonski kralj Vakande stiže na Ostrvo.  Ratnici se mogu formirati iz bilo kog razloga, bilo da je to kraljeva odluka, vojnička dužnost ili su plaćenici. Crni panter, Kapetan Marvel i Taskmaster stižu u Marvel Royalty & Warriors Pack!

Da li ste pogledali Games Prazničnu ponudu?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50028
Fortnite: The Last Laugh Bundle sadrži: 1,000 V-Bucks Tri odela: The Joker, Poison ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.