Vesti/Najnovije
23.02.2021.

Besplatni Watch Dogs Legion Online mod

Ubeležite 9. mart

Juče je Ubisoft objavio da će online dodatak za Watch Dogs: Legion stići 9. marta.

Mod će biti dostupan za Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 i PlayStation 5 konzole a naći će se naravno u Ubisoft Store ponudi kao i na Epic Game. Svi zaljubljenici u ovu igru će moći svoju trenutnu verziju igre da nadograde potpuno besplatno.

Šta nam donosi ovaj novitet:

  • Free-roam open-world co-op – Mogućnost da četvoročlanom timu istražite London i doživite određene događaje, izvršavate dobijene zadatke i učestvujete u sporednim aktivnostima.
  • Nove co-op misije 2-4 igrača -  Nova mehanika koje će omogućiti igračima da regrutuju najbolji tim koji će odgovoriti na sveopasnosti na najpoznatijim lokacijama Londona.
  • „Leader of the Pack“ – Tactical Op za 4 igrača koji će od vas zahtevati visok nivo saradnje i efikasnosti. Sastoji se od 5 narativnih misija koje predstavljaju endgame content i napravljen je za sve one koji žele izazov. Od vas se očekuje da komunicirate i razvijate razne strategije sa svojim saigračima u cilju što efikasnijeg načina za uspešno obavljenu misiju.
  • SpiderBot arena je PvP mod u kome 4 igrača kontrolišu naoružane spiderbot-ove u intezivnom free-for-all meču do smrti.

Pored navedenog, igrači će biti i u mogućnosti da kompletiranjem bilo kakvih online aktivnosti sakupljaju XP kojim će se povećavati njihov rank, a za uzvrat se otključavaju kozmetički proizvodi i influence poeni. Pomoću ovih poena se regrutuju novi operativci ili se  nadograđuju DedSec gedžeti.

Podsećamo Vas da je do kraja nedelje u našim radnjama akcijska ponuda ove igre!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4995
London je na kolenima, svevideći nadzorni sistem vrši presiju na narod, privatne...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Korišćena
1.499 ,00 RSD

Slični članci

04.
Feb.
2021.
Vesti/Najnovije
Neke igre nas osvoje odmah. Starlink: Battle for Atlas nije takva igra. Bilo nam je potrebno dve godine da shvatimo koliko je dobra.
24.
Nov.
2020.
Vesti/Najnovije
WD Legion ima problem sa automatskim snimanje koje jednostavno prestane da radi na novim XBOX konzolama Serije X i S i to je problem koji pravi dosta probl...
25.
Oct.
2020.
Vesti/Najnovije
Ukoliko igrate Among us onda ste svakako primetili da je igra napadnuta od strane hakera. Ukoliko je ne igrate, prenosimo vest.