Vesti/Najnovije
24.11.2020.

Watch Dogs: Legion Xbox Series X/S Autosave greška će biti otklonjena početkom decembra

Mučenje na novim XBOX konzolama i problem sa PS5 upgrade

Još uvek nije najjasnije šta uzrokuje problem, ali igrači izveštavaju da sati napretka u igranju mogu biti izgubljeni nakon što automatsko snimanje naizgled prestane da radi ili ignoriše nedavne kontrolne tačke. To je veoma ozbiljan problem jer Legion ne dozvoljava ručno čuvanje, a verzije konzole imaju samo jedan slot za automatsko čuvanje.  Čini se da problem utiče samo na verzije igre Series X i S, a više igrača prijavljuje problem na Ubisoft forumima, Twitter-u nekim bitnim gejming portalima.

Bez jasnog uzroka problema, nema zaobilaznog rešenja, što znači da igranje igre na serijama X ili S trenutnono nosi sa sobom rizik da izgubite napredak koji ste postigli. Ubisoft je počeo da obaveštava igrače da je svestan problema i da će ispraviti problem početkom Decembra.

Šta uraditi do tada?

Jedino da igrate igru na nekom drugom formatu ukoliko je to moguće.

Inače, Ubisoft ima još jedan problem ne samo sa ovom igrom već i sa Valhall-om. Verzije PS4 ove dve igre bi trebalo da ponude besplatne nadogradnje na PS5 - ali se mnogi žale da se ova opcija ne pojavljuje kada odu na store. Problem je primećen prošle nedelje nakon izlaska PS5 u Evropi, uprkos tome što je konzola puštena u prodaju sedam dana ranije.  Jedno od potencijalnih prevazilaženja problema je promena regiona vaše konzole na ​​Tursku i tada se nekima pojavi opcija nadogradnje.Preciznije, kreiranje drugog PSN računa postavljen na Tursku za preuzimanje digitalnog izdanja koje zatim radi na engleskom jeziku.

Šta se dešava? Podsetimo da PlayStation Store ima različite verzije igre za različite regione, kao i različite generacije konzola - a uobičajeno je postalo da se pojavi greška u listi evropskih prodavnica. Iako još uvek možete igrati PS4 verzije ovih igara na PS5, trebaće vam verzija sledeće generacije da biste iskoristili prednosti poboljšanih audio i vizuelnih elemenata, adaptivne podrške okidača i bržeg vremena učitavanja. 

Ubisoft poslao sledeća uputstva da pokušate da dobije nadogradnju:

  • Ubacite PS4 disk igre.
  • Idite na game hub za PS4 igre. Odaberite "VIEW PRODUCT"
  • Odaberite upgrade ponudu na game hub-u i proverite ponudu.
  • Odaberite Download (ili kupite po sniženoj ceni) za snimanje/kupovinu sadržaja
  • Kada je download gotov, možete igrati PS5 ubacivanjem PS4 diska sa igrom. Morate imati disk ubačen svaki put kada igrate igru.

Nadamo se da je od pomoći onima koji imaju problem.

Watch Dogs: Legion je dobio odlične kritike sa svih strana i ukoliko niste još proverili kako igra izgleda, vreme je!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50024
London je na kolenima, svevideći nadzorni sistem vrši presiju na narod, privatne...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

12.
Nov.
2020.
Vesti/Najnovije
Ubisoft je prvog dana dobio gomilu kritika na pojedina objašnjenja likova, i morali su da se i zvanično oglase po tom pitanju. A čini se da ke najinte...
28.
Oct.
2020.
Vesti/Najnovije
Nikola Jovanović NICK je i ovoga puta podelio sa nama svoja iskustva o ovoj najnovijoj igri koja se od danas nalazi na policama u našim radnjama.
25.
Oct.
2020.
Vesti/Najnovije
Očekuje nas dosta novih igara ali par njih ima ono HIT u najavi i dosta od njih očekujemo. Assassin's Creed Valhalla je svakako jedna od njih. Ipak, pre ...