Vesti/Najnovije
24.02.2021.

Fortnite - Peta sezona i Alien crossover

Xenomorph se vratio!

Fortnite sezona 5 postala je hit sa imenima sa A liste holivudskih zvezda, ali i poznatih imena iz video igara. Spisak idola i heroja je sada baš dugačak. Master Chief, Terminator i Flash kao samo neka od imena sa liste.  Ali jedan od najzanimljivijih preokreta izazvaće pravi rat i haos na ostrvu Fortnite. Novi "leak" koji dolazi od popularnog korisnika Twitter-a, ShiinaBR, otkriva novu sliku portala sa užasnim zvukovima koji su dopirali iznutra. Lokalni jezik i navedeni odvratni zvukovi su sablasno poznati, a ljubitelji naučne fantastike odmah će prizvati sećanja na Alien iz detinjstva, jer se čini da je smrtonosni Xenomorph krenuo ka Fortnite sezoni 5.

Slika na portalu prikazuje slabo osvetljen hodnik u onome što se može opisati samo kao poznata unutrašnjost svemirskog broda. Oni koji poseduju oko sokolovo će videti da jako podseća na klasični brod USCSS Nostromo iz franšize Alien. Zatim, ukoliko se video snimak koridora reprodukuje sa zvukom, čućete zloslutni odjek zvonjave, režanja i vrištanja. Neprijatna kombinacija se pojačava dolaskom najznamenitijeg vanzemaljca u svemiru.

Po svemu navedenom, svi znakovi upućuju na Alien crossover, a to će značiti da će dva najžešća holivudska rivala sada biti u istoj igri. Istorija nam je rekla da se Vanzemaljci i Predatori nikako ne slažu a to dokazuje i njihovo filmsko rivalstvo. Kako je sve zamišljeno ostaje da vidimo ali je sigurno da će biti opasno!

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO668
Fortnite: The Last Laugh Bundle sadrži: 1,000 V-Bucks Tri odela: The Joker, Poison ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD

Slični članci

18.
Feb.
2021.
Vesti/Najnovije
Epic Games se već neko vreme igra sa raznim oblicima zabave u Fortnite igri. Sada imamo nešto sasvim novo!
26.
Oct.
2020.
Vesti/Najnovije
Who you gonna call? Ghostbusters! Ili Fortnitebusters!  
22.
Aug.
2020.
Vesti/Najnovije
Epic games nam je nagovestio da Thor stiže u Fornite!