Vesti/Najnovije
19.04.2021.

Stiže nam novi Apex Legend heroj - Valkyrie

Žensko je i otac joj je Titanfall pilot

Otkriven je novi junak Apex Legends. To je Valkyrie, ćerka pilota Titanfall-a.

Nakon nedelju dana bacanja sporadičnih informacija od strane programera Apex legends sa detaljima i spominjanjima Titanfall, Respawn je konačno potvrdio da je njegov najnoviji junak direktno povezan sa Titanfallom. Novi heroj, Valkyrie je spremna da pravi svoju istoriju i pobede uz malu pomoć ostataka očevog Northstar Titana.

Respawn je objavio novi trejler za priču Stories From the Outlands kojim predstavlja i uvodi Valkyrie u svet Apex Legends.

Animirani kratki film prati priču o Valkyrie, pilotu koji traži put u Apex igre. Kako saznajemo, njen otac je nekada bio pilot Titana iz klase Northstar, ali je umro. Pretpostavljamo na Apex igrama. Bez obzira na uzrok smrti, Valkirie krivi antagonista Titanfall-a 2 Kuben Blisk-a, koji je poznavao Valkyrie i njenog oca dok je bila dete poznato kao Viper.  Ukratko, Valkyrie lovi Bliska i spremna je da osveti svog oca. Ali Blisk objašnjava da je njen otac znao rizike onoga što radi i da bi želeo da ona nasledi sebe, umesto da samo osveti njegovo. Nakon kratkog trenutka oklevanja, ona kaže Blisku da je njen novi znak Valkyrie pre nego što se udaljila i naizgled priprema za ulazak u Apex igre.

Zahvaljujući informacijama koje već neko vreme imamo u vezi Apex Legends, znamo za lik. Originalno ime koje je procurilo je bilo Valk, ali nije jasno da li će biti Valk-a ili Valkyrie-a kada stigne u igru.

Valkirie ima direktnije veze sa Titanfallom od bilo koje legende do sada, uključujući direktno iskustvo letenja na Titanima, kao što vidimo nakratko u Northstar-u, što bi odgovaralo nekim stvarima koje je Respawn tizovao o vezi sezone 9 sa svojim prethodnim igrama.  Najava se završava datumom 4. maj, što je verovatno početak nove sezone i datum izlaska Valkyrie. Međutim, nećemo znati ništa sigurno dok Respawn ne objavi službeno saopštenje o novoj sezoni koju očekujemo.

 

Slični članci

14.
Apr.
2021.
Vesti/Najnovije
Polako se približavamo kraju 8. sezone Apex Legends ali od juče možemo da uživamo u War Games.
13.
Apr.
2021.
Vesti/Najnovije
Aloy će 15. aprila posetiti Fortnite i doneti neke kratkotrajne izmene, kao i svi ostali gosti pre nje.
17.
Mar.
2021.
Playstation
Od 25. marta preuzmite besplatne indie igre i PS VR igre.