Vesti/Najnovije
29.04.2021.

Šta ste najviše igrali u aprilu?

Ovo su najprodavanije igre u našim radnjama

PS4 i Switch Starlink Battle for Atlas - Starter Pack

Čini se da je Starlink uspeo da stekne svoje obožavaoce među mlađim gejmerima. Primetili smo da ste ga dosta kupovali za poklone i to najviše PS4 varijantu ali je tu i Switch kao malo iznenađenje. U čemu je tajna ovog paketa?

Povoljna cena, interesantna ideja i zanimljiva priča.

U nešoj recenziji smo napisali da je "Sa igračkama ili bez njih, Starlink: Battle for Atlas je dobra svemirska avantura. Iako se borbe ponavljaju, ovo je dobra i zadovoljavajuća strateška akcija sa istraživanjem životne sredine. Nintendo Switch korisnici će svakako najviše uživati u igranju." Ostatak možete pročitati na našem blogu.

 

PS4 i Switch Minecraft - Bedrock Edition

Obim ovog naslova je neverovatan. Postoji toliko toga što treba uraditi i toliko različitih načina da ojačate da biste mogli da potrošite desetine, ako ne i stotine sati samo da obitavate u tom svetu. I pre nego što to shvatite, živećete u tvrđavi sa bonafidima sa automatskim farmama, složenim sistemom putovanja, stajama za svoje konje i kućne ljubimce i bilo kojim drugim luksuzom koji vam padne na pamet.

Imajte u vidu da je ovo jedna od tri najprodavanije igre na svetu.

 

PS4 Assassin's Creed Odyssey

Hajde da vidimo šta je Svet Kompjutera napisao o ovoj igri. Nalik na Origins, Odyssey takođe počiva na tri gradivna elementa tokom igranja, koji su na istom ili unapređenijem nivou nego ranije. Prva i osnovna stvar koja odmah upada u oči (i koja prevazilazi istu stvar iz prethodnika) je ogromna mapa antičke Grčke „spakovane” na zapanjujućih 130 kvadratnih kilometara kopna, priobalja, ostrva i mora. Na ogromnost sveta ćete se dugo navikavati, uz potpuno tečan „streaming” okruženja, bez obzira da li tabanate pešice, jezdite na leđima svog vernog ždrepca Fobosa, ili ste na palubi svoje trijere Adrestije. Galimatijas ostrva, brda, proplanaka, klanaca, kamenjara i ostale topografije karakteristične za mediteransko podneblje prošarano je neverovatnom količinom ljudskih naseobina. Svet Odiseje pleni na svakom koraku svojim uverljivim dizajnom, i gotovo uvek ima nešto novo da vam servira iza sledećeg brda ili ostrva. Tu su od male farme i gazdinstva, zatim srednji i veći vinogradi i plantaže maslina, ribarska sela i lučki gradići. Takođe posetićete i velike gradove i kapitole sa masivnom arhitekturom i kolospletovima ulica, trgova i svom silom komercijalnih, zabavnih, umetničkih, vojnih, bogataško-sirotinjskih, religioznih i drugih zgrada. U ovom smislu izraženija je i vertikalnost sveta, koja će vas voditi na najviše planinske vrhove ili krovove hramova i svetilišta, odnosno sunovraćujući vas do potopljenih ruševina i pećina duboko na morskome dnu.

 

PS4 eFootball PES 2021 Season Update

Nema liste bez fudbala! Na ovoj se nalazi. Play!Zine je za ovo izdanje napisao... Sveobuhvatno gledano, stiče se utisak da je PES možda i bolja simulacija od FIFE, ali FIFA opet ima jake adute u vidu većeg broja licenci i FUT-a, što je uvek primamljivo ljubiteljima fudbala. Dakle sve zavisi šta preferirate. No kad smo već kod licenci, trebalo bi pomenuti da je PES izgubio licencu za AC Milan i FC Inter, što je svakako korak unazad. Sa druge strane, FIFA je izgubila licencu za AS Romu i prošle sezone za FC Juventus, tako da bi se moglo reći da su po tom pitanju, jedan neslavni egal.

 

PS4 It Takes Two

Priznajemo, jedan od naših favorita na ovoj listi i drago nam je da se sve više igra i postaje popularna. O njoj je najjednostavnije reći da je sve luda i drugačija a najluđa je jer je igrate u paru. U našoj recenziji smo zaključili da je ovo definitivno igra za igranje tokom nekoliko noći sa prijateljem koji sedi pored vas ili je online. Za online igranje je dovoljno da jedan od vas poseduje kopiju igre kako bi igrali oboje. Na konzolama možete da pozovete prijatelje kroz glavni meni, a na računaru igra podržava Steam Remote Play Together, što olakšava online igranje sa prijateljem.  

Osvežavajuće je i zanimljivo igrati co-op igru koja nije toliko arkadna a It Take's Two je jedna od najboljih igara za više igrača! Nešto najluđe što smo probali!

 

PS4 God of War 4

Ovo je definitivno igra koja nema nameru da se pomeri sa liste najprodavanijih. Evo dela recenzije koju je za ovu igru objavio Emulation Galaxy.

Svi znaju da ono što je oduvek izdvajalo God of War serijal je lepota ambijenata drevne Grčke kao i preklanih stvorenja. Midgard i njegova carstva su sledeći nivo. Ne za God of War serijal već za video igre. Ne postoji ništa lepše trenutno od Kratosa u polu mraku svoje kolibe dok nervozno čeka svog sina da se spreme za lov. Kad Budete stigli do potopljene statue Tora i kasnijih destinacija razum će polako početi da vas napušta. Horizon, Gerila Gejmsa je prošle godine postavio visoko lestvicu za kvalitet prezentacije međutim Prikaz Nordijske Mitologije kroz Vizuru Umetnika iz Santa Monike nema pandan.

Čak i na regularnom PS4 igra ne pravi nikakve probleme i sve to radi besprekorno kao što nas je ovaj studio do sad navikao. Još jednom skala nekih stvorenja, prizora i lokacija ostaće bez dileme urezana kao lajtmotiv ove generacije video igara. Možda je moglo malo kreativnije da se pristupi standardnim neprijateljima i nekim NPC likovima ali sigurno je da će svako ko ima afinitet prema svetu Devet Carstva biti oduvan.

 

PS4 Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 - Road To Boruto

Ako vam se ikada svideo Naruto, borbene igre ili bilo koje druge borbe, ovo bi trebalo da bude sledeće na vašoj listi planiranih igara. Ultimate Ninja Storm 4 je definitivno najveća, najbolja Naruto igra i jedan od najboljih anime boraca koje ste videli. Ovo je ogromna igra i gotovo svaka sekunda onoga što nudi je čisto anime borbeno zlato. Story mode možda neće imati puno priče za nove igrače, ali tuče i zasede to nadoknađuju. Avanturistički mod je apsolutna eksplozija i bićete šokirani kada shvatite kako brzo prođe vreme u igranju ove igre i koliko ćete je dugo igrati. 

 

Switch Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Prvi smo u Srbiji objavili recenziju ove igre. U recenziji smo naveli da Real time dogadjaji u otvorenom svetu, nelinearnost i veoma izazovni nivoi čine ovu ekspanziju stvarno nečim posebnim i pravom igrom za sebe koja ima jako malo dodirnih tačaka sa starim 3D Worldom. Jedina mana je što zbog svoje ambicioznosti ovaj naslov prevazilazi i tehničke mogućnosti Switcha, pa za razliku od osnovne verzije 3D Worlda koja radi u 60, ovde je frame rate limitiran na 30 – razlika koju ćete veoma primetiti posebno ako prelazite iz jedne igre u drugu. 

3D World je i dalje sjajan beskrajni izvor zabave kako za solo igranje tako i u drustvu, dok Bowser’s Fury poput nekog kratkog eksperimenta pokazuje moguću budućnost Mario igara.

 

PS4 Crash Team Racing - Nitro Fueled

Play!Zine je napisao Sam gejmplej je u srži ostao nepromenjen i to je svakako najvažnija stvar. I dalje je tu „sveto trojstvo“ veština, a to su pametno skretanje, pametno skakanje i nalaženje najboljih uglova u svakom delu staze, kako biste efikasno pokupili kutije, iskoristili ubrzanje i pri tome izgubili najmanje vremena. Ono što sam posebno voleo kod CTR, a što je verno preneseno i ovde, je što zaista nikada nije potpuni kraj i ukoliko vozite dobro i popravite se u kasnijim krugovima, uvek možete da se vratite i izađete kao pobednik, ili makar u vrhu. Ne znamo kako će kontrole i gejmplej leći kod novijih korisnika, posebno generacija koje nikada nisu igrale CTR ili recimo su igrale puno Mario Karta proteklih godina, i postoji mogućnost da će nekima biti teško da se priviknu na koncept i mehanike u Crash Team Racing Nitro-Fueled, ali u tome je i izazov i zbog toga smo i rekli da je Adventure mod idealan za početak. 

Ne znam šta bismo još dodali sem da i sami verovatno znate da je ovo nešto što se ne propusta ukoliko ste dete koje je odraslo uz PlaySation 1. Ukoliko pak spadate u mlađe generacije, ovo je prava prilika da zaigrate ovaj kultni klasik, samo nemojte posle nas da krivite kada se navučete.

 

PS4 Fortnite The Last Laugh Bundle

 

PS4 Mortal Kombat X

Mortal Kombat X je obavezno štivo svakom ljubitelju borilačkih igara, naslov krcat sadržajem i pored bezobzirnosti izdavača prema našim novčanicima. Fino zaokružena igra u kojoj će jednako uživati potpuno početnici ali i turnirski orijentisani igrači koji u malom prstu drže sve poteze i komboe. Traženje mana je stvarno nezahvalno u slučaju ovakvih igara, a iskreno se nadam da će se developeri PC verzije opametiti i saslušati primedbe igrača kako bi se ispravili tehnički problemi koji se povremeno javljaju. U svakom slučaju, MKX od nas zaslužuje samo preporuke i vrlo visoku devetku. Play!Zine

 

PS4 Slime Rancher - DeLuxe Edition

Ova igra je iznenadila i nas. Znate ono, igra se pojavi, prodaje se tu i tamo i kada već pomislite da je više niko neće igrati, krene potražnja kao da je tek izašla. Ukoliko niste pročitali naš tekst o tome kako igrati Slime Rancher, predlažemo da to uradite. Jednostavna i neverovatno interesantna igra koju vam preporučujemo.

Slime Rancher je dugo očekivani projekat čoveka po imenu Nick Popovic, koji je prethodno stvorio i vodio razvoj za nagrađivane Spiral Knights. Zajedno sa Mike Thomasom, stvorio je Monomi Park i razvoj je započeo. Zajedno sa bivšim programerima Three Rings, Chris Lumom i Ian McConvilleom, uz muziku koju je napravio Harri Mack, Slime Rancher je prvobitno objavljen 14. januara 2016. u Earli Access-u. Zvanično je objavljen 1. avgusta 2017 a u radnjama od 2018.

 

PS5 FIFA 21 - Next Level Edition

FIFA 21 na PS5 je iznenađujuće značajna nadogradnja sledeće generacije. Jednostavno rečeno, ovo je najbolje što je virtuelni fudbal ikada video na PlayStationu, a mnoštvo karakteristika za poboljšanje uronjenosti čini ga najboljom verzijom FIFA-e u poslednjih nekoliko godina.


 

 

 

 

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO746
Pozovi prijatelja i krenite zajedno u novu avanturu u igri It Takes Two.Igra te uvodi u...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO743
Starlink Battle for Atlas - Starter Pack sadrži: Igru Starlink Battle for Atla ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Vrsta
Nova
999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO732
Slime Rancher Deluxe Izdanje sadrži: Osnovnu igru Secret Stile Pack Fashion Plaise...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO668
Fortnite: The Last Laugh Bundle sadrži: 1,000 V-Bucks Tri odela: The Joker, Poison ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD

Slični članci

17.
Mar.
2021.
Playstation
Od 25. marta preuzmite besplatne indie igre i PS VR igre.
09.
Feb.
2021.
Vesti/Najnovije
Svake godine se vode polemike oko toga da li je kod nas Dan Zaljubljenih ili ne, ali ono što se ne polemiše je da svi volimo poklone.
12.
Oct.
2020.
Vesti/Najnovije
Da li je pravilo da se uvek najbolje prodaje najnoviji naslov? Od ove nedelje ćemo vas informisati o najprodavanijim igrama prethodne nedelje, pa vi zaključi...