Vesti/Najnovije
31.05.2021.

U kojoj (GameS) radnji najrađe kupujete - Promenada NS

Fenomenalna zabava na 50 kvadrata

Kako smo najavili u subotu, krećemo sa akcijom "U kojoj (Games) radnji najrađe kupujete" .

Svakog dana na blogu, ali i na FB stranici i Instagramu, objavljivaćemo kratku priču o jednoj radnji, zajedno sa par reči, slika i video klipom koji najbolje oslikava tu radnju i trud naših zaposlenih. Vas molimo da, ako vam se radnja sviđa, kliknete "like" na FB ili Instagramu i ako imate želju (mnogo bi nam značilo), ostavite komentar - bio on loš ili dobar - šta vam se sviđa a šta bi voleli da popravimo u toj radnji.

Da podsetimo, radnja sa najviše lajkova, dobija specijalni bonus od centrale firme, i samo u toj radnji ćemo za vikend 11-13.06. davati 20% popusta na sve igre, figure, dodatnu opremu, gift... (sve sem konzola, prepaid kartica i artikala na akciji).

Danas predstavljamo radnju Games Promenada.

Praktično u centru Novog Sada, 15. novembra 2018. godine otvorena je Games radnja u šoping centru Promenada. Nalazi se na "-1" (na nivou gde je Univerexport) i reletivno je lako uočljiva. Momci koji rade tamo su tu od prvog dana, uvek ljubazni, odlično uigrani i spremni da daju pravu preporuku u pravom trenutku. Radnja ima 50m2 i odlično je opremljena igrama i hardverom/opremom. Naravno, sem toga, tamo ćete naći i akcione figure, gejmerske stolice, gift program (šolje, lampe, priveske, ...).

Ipak dušu radnji daje ekipa koja tamo radi, pa smo ih zamolili da oni daju jedan osvrt na ove skoro tri godine poslovanja i evo šta kažu - nazvali su ovaj osvrt:

Dnevnik GameS Promenada Prodavca

Kada se 2018. godine otvorila naša GameS radnja u Promenadi, to je Bioshock. Od prvog dana posećuje nas veliki broj gejmera kao da je ovo Detroit a ne Novi Sad. Iako se radnja nalazi na nivou Below Zero, da bi stigli do nas nije vam potreban Metro. Tu je veliki parking za Cars, na kom je često gužva, pa je Need for Speed poželjan.
Po definiciji odnos prodavaca i kupaca je Cold War, jer ima raznih Persona na obe strane. Mi se ipak trudimo da taj odnos ne bude baš ni Mortal Kombat, da nam smena ne bude Little Nightmares, već da sve više bude Just Dance.
Takođe, da se niko ne bi Sekiro, bez obzira da li napolju pada Heavy Rain, ili je Ice Age ili Red Dead Redemption, uvek će tu biti The Last of Us da vam pomogne u odabiru dobre igre.
Uvek je sve po zakonu iako je tu Mafia :) , sluša se (Cyber)punk, pa je prodaja baš kao i kupovina, kod nas uvek zabava.
Wall-E Vas i pozdravlja Games Promenada squad.

Game Over

 

Ako i vi volite da kupujete u GameS Promenada radnji, ili ako vam se sviđa ovaj sadržaj, podržite lajkujući Facebook ili Instagram post koji predstavlja njihovu radnju!

Slični članci

29.
May.
2021.
Vesti/Najnovije
Sve akcije su u poslednje vreme počele da liče jedna na drugu. Lajkuj, sheruj, komentariši, kupi dva i imaš poklon... I dok smo sedeli i smi&sc...
20.
May.
2021.
Vesti/Najnovije
GTA 5, NBA i fudbal su uvek na listi, samo je pitanje na kom mestu. Ipak, ovoga puta ih je nešto preteklo po prodaji!
11.
Feb.
2021.
Vesti/Najnovije
Dosta je onih koji misle da su sve stvari za gejmere skupe i ni ne uđu u gejmersku radnju da pogledaju poklone. A to je velika greška.