Vesti/Najnovije
07.06.2021.

U kojoj Games radnji najrađe kupujete - TC Stadion Beograd

Pet frendly radnja

Još jedna radnja u okviru akcije "U kojoj (Games) radnji najrađe kupujete" .

Podsećamo Vas da svakog dana na blogu, ali i na FB stranici i Instagramu, objavljujemo kratku priču o jednoj radnji, zajedno sa par reči, slika i video klipom koji najbolje oslikava tu radnju i trud naših zaposlenih. Vas molimo da, ako vam se radnja sviđa, kliknete "like" na FB ili Instagramu i ako imate želju (mnogo bi nam značilo), ostavite komentar - bio on loš ili dobar - šta vam se sviđa, a šta bi voleli da popravimo u toj radnji.

Stadion je na Voždovcu, i uvek je tu za sve koji žive ili posećuju Voždovac.

Od samog početka se trudimo da pružimo kupcima najbolju uslugu koju mogu dobiti i pre svega zadovoljstvo kada kupuju kod nas. Centar nam je ’’Pet Frendly’’ tako da možeš i svog ljubimca povesti sa sobom. Stadion je mesto dobrog raspoloženja, izdvaja nas to što smo uvek veseli, spremni na pomoć, vrhunsku uslugu i imamo kolegu koji hardware asortiman drži u malom prstu.

 Ako imaš dilemu oko izbora, voleo/la bi da saznaš nešto novo o našim proizvodima koje imamo ili samo želiš da nas posetiš i učiniš nam to zadovoljstvo onda pravac Voždovac!  

Games Stadion je mesto gde je kupovina zabava!

Ako i vi volite da kupujete u GameS na vodi radnji, ili ako vam se sviđa ovaj sadržaj, podržite lajkujući Facebook ili Instagram post koji predstavlja njihovu radnju!

Slični članci

04.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
U suteeren sidji i sve guzve zaobidji!
04.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Games Laguna je pravi mali gejmerski kutak u samom centru grada, u najlepšoj i najvećoj knjižari u Beogradu - knjižari Borislav Pekić u Knez Mihailovo...