Vesti/Najnovije
04.06.2021.

U kojoj Games radnji najrađe kupujete - Laguna Beograd

SteelSeries carstvo

Danas vam predstavljamo petu radnju u okviru akcije "U kojoj (Games) radnji najrađe kupujete" .

Podsećamo Vas da svakog dana na blogu, ali i na FB stranici i Instagramu, objavljujemo kratku priču o jednoj radnji, zajedno sa par reči, slika i video klipom koji najbolje oslikava tu radnju i trud naših zaposlenih. Vas molimo da, ako vam se radnja sviđa, kliknete "like" na FB ili Instagramu i ako imate želju (mnogo bi nam značilo), ostavite komentar - bio on loš ili dobar - šta vam se sviđa, a šta bi voleli da popravimo u toj radnji.

 

Games Laguna je pravi mali gejmerski kutak u samom centru grada, u najlepšoj i najvećoj knjižari u Beogradu - knjižari Borislav Pekić u Knez Mihailovoj 48.
Ovde vam je svakog dana na raspolaganju ekipa strastvenih gejmera, koji su uvek spremni da vam preporuče neku igru po vašem ukusu, ili nešto od prateće opreme* koja će vam poboljšati doživljaj ili možda pomoći da se svaki put nadjete na vrhu lestvice u raznim turnirima (ovo drugo ne obećavamo).
Mi u Laguni trenutno jurimo platinum trofeje u igrama poput Final Fantasy VII Remake, Shadow of the Colossus, Ghost of Tsushima, Hyper Light Drifter, Sekiro, pa čak i Death Stranding, tako da budite uvereni da koji god žanr preferirate, nećete se osećati kao stranac u našoj radnji.

Tu smo za vas svakog dana od 09-22h (izuzev nedeljom od 10-21h), pa dođite da se družimo i pričamo o svemu vezano za gaming.

Veliki pozdrav od dva Miloša i jednog Nebojše iz Games Lagune...

Vidimo se!

*Sva trojica se kunemo u SteelSeries!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Gaming Miševi HMI00360
Savršen za sve Battle Royale, FPS, MOBA, MMO i druge brze igre. TrueMove...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD

Slični članci

02.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Već devet godina su tu za vas, na istoj adresi!
01.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Da li je ovo jedina GameS radnja na vodi?