Vesti/Najnovije
02.06.2021.

U kojoj Games radnji najrađe kupujete - Plaza kragujevac

Radnja u kojoj je kupovina zabava

Danas vam predstavljamo treću radnju u okviru akcije "U kojoj (Games) radnji najrađe kupujete" .

Podsećamo Vas da svakog dana na blogu, ali i na FB stranici i Instagramu, objavljujemo kratku priču o jednoj radnji, zajedno sa par reči, slika i video klipom koji najbolje oslikava tu radnju i trud naših zaposlenih. Vas molimo da, ako vam se radnja sviđa, kliknete "like" na FB ili Instagramu i ako imate želju (mnogo bi nam značilo), ostavite komentar - bio on loš ili dobar - šta vam se sviđa, a šta bi voleli da popravimo u toj radnji.

Da podsetimo, radnja sa najviše lajkova, dobija specijalni bonus od centrale firme, i samo u toj radnji ćemo za vikend 11-13.06. davati 20% popusta na sve igre, figure, dodatnu opremu, gift... (sve sem konzola, prepaid kartica i artikala na akciji).

Games Plaza je na dobro poznatoj adresi i već 9 godina je tu samo zbog Vas!

Radnja je pozicionirana na najboljem mestu u najboljem tržnom centru u Šumadiji. I pozicija u samom centru je odlična - preko puta bioskopa i pored restorana. Kada se umorite od redovne kupovine, svratite do nas jer kod nas je kupovina zabava.

U radnji vas čeka uigrana ekipa: Nikola, Branko i Marko.

Svaki član našeg tima ima sferu u kojoj se ističe. Branko je strastveni igrač Warzone i veliki poznavalac računarskih periferija. Nikola dominira u Playstation svetu a kolega dok kolega Marko veruje da će uspeti da vas ubedi zašto je Nintendo Switch bolji od ostalih konzola.

Omiljeno pitanje kod nas je “Koja je razlika između Xbox-a i Playstation-a? “, i verujemo da imamo dobar odgovor. Svratite da ga čujete :).

Bilo da ste novi u svetu igara noob ili pro, odgovore na pitanja kao i najbolju opremu u Šumadiji možete naći u Games Plazi.

Posetite nas!!!

Ako i vi volite da kupujete u GameS Plaza, ili ako vam se sviđa ovaj sadržaj, podržite lajkujući Facebook ili Instagram post koji predstavlja njihovu radnju!

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41120
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 je taktički, moderni shooter smešten na Bliskom...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50066
Uzbudljiva nova avantura iz serijala Life is Strange, sa novim glavnim likom i novom pr...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.799 ,00 RSD

Slični članci

01.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Da li je ovo jedina GameS radnja na vodi?
31.
May.
2021.
Vesti/Najnovije
Praktično u centru Novog Sada, 15. novembra 2018. godine otvorena je Games radnja u šoping centru Promenada.
29.
May.
2021.
Vesti/Najnovije
Sve akcije su u poslednje vreme počele da liče jedna na drugu. Lajkuj, sheruj, komentariši, kupi dva i imaš poklon... I dok smo sedeli i smi&sc...