Vesti/Najnovije
16.06.2021.

E3 2021 Rekapitulacija

U slučaju da ste propustili

Približavamo se završetku E3 2021 i već smo videli mnoštvo ekspanzija, prvog igranja i novih otkrića različitih developera i izdavača. Iako ste možda već čuli najbitnija obaveštenja poput Starfield, Avatar: Frontiers of Pandora i The Outer Worlds 2, bilo je i dosta drugih najava. Dakle, sa ovim spiskom smo želeli da vam pružimo detaljan pregled do sada vrednih igara E3 2021.

 

Dan 3, a Ubisoft, Microsoft i Bethesda, Square-Enix i Capcom su održali svoje velike konferencije za štampu. Iako je bilo i drugih vrednih emisija, hajde da se fokusiramo na veće naslove koje smo videli od ovogodišnjeg E3. U nastavku imamo i niz drugih najava. 

 

 

E3 2021: Dan 1 - Ubisoft Forward

 

E3 2021: Dan 2 - Xbox + Bethesda Showcase 2021

Na žalost, Microsoftova emisija je započela nesrećno sa curenjem informacija za Bethesda Game Studios Starfield, za koji se čini da je sledeći korak programera za žanr Action-RPG otvorenog sveta. Uz sve to, veći deo emisije ponudio je širok spektar otkrića i ažuriranja biblioteke igara koje Microsoft nudi za Xbox konzole i računar. Zajedno sa prvim pogledom na Starfield, videli smo i otkrivanje trejlera The Outer Worlds 2, novog game play-a za Forza Horizon 5, sledećeg proširenja Sea of Thieves koje donosi kapetana Jacka Sparrow-a iz filmova Pirates of the Caribbean i dodatne snimke za Halo Infinite režim za više igrača.

Kraj emisije bio je prvi pogled na Redfall, sledeću novu IP Arkane Austin-a koja predstavlja grupu supermoćnih lovaca na vampire. Prvo igranje STALKER 2: Heart of Chernobyl izgleda odlično.

 

Sea of thieves i Jack su tematski vrlo dobro uparivanje. On je taj koji zapravo isplovljava s vama, pa izgleda da će on biti najsigurnije prisustvo. Ali osim njega, tu su i Davey Jones i njegov veliki ribarski brod, kostur koji mnogo liči na kapetana Barbossu, i lokacije izvučene iz serija filmova i vožnje u tematskom parku na kojima se zasnivaju. Predstavlja nove tipove neprijatelja, uključujući ljute Sirene, besne duhove Fantome i furiozne dečake ostrige Ocean Crawlers. 

 

Square-Enix Showcase 2021

 

Najnoviji Square-Enix showcase je pokazao da su Marvel igre i dalje prioritet izdavača, ali serija Final Fantasy još uvek puca na sve strane novim najavljenim igrama. Početak emisije bio je otkriće igre Square Enix Montreal za jednog igrača fokusirane na igru Guardians of the Galaxy. Uz to, Platinum Games Babylon's Fall se takođe vratio s novim pogledom na igru, koja je sada usluga uživo koja omogućava igračima da se pridruže drugima na mreži kako bi očistili tamnice i sakupili plen. Završavajući emisiju otkriveno je izdanje Final Fantasy Origin: Stranger Of Paradise, saradnja sa Team Ninja i Square-Enix koja vraća klasičnog FF negativca Garlanda. 

 

 

 

 

E3 2021: Dan 3 - Capcom

Glavni događaj ovog dana je bila Capcom-ova prezentacija. Tokom poslednjih godinu dana, Capcom je objavio svoje samostalne livestream događaje koji su predstavili njihove igre. Sada su obeležili svoj prvi samo njima posvećen E3 događaj. Strim je započeo davanjem najnovijih vesti o Monster Hunter Rise i Resident Evil Village koji će ubuduće dobijati novi sadržaj nakon pokretanja. Veći deo strima fokusirao se na ažuriranja za predstojeće Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin i remaster za The Great Ace Attorney, koji označava svoje prvo izdanje na Zapadu. Takođe smo saznali da se multiplayer spin-off Resident Evil, RE: Verse, pokreće negde u julu.

 

 

Halo Infinite: Multiplayer pregled

Iako je Microsoft pokazao neke nove snimke za Halo Infinite tokom njihove konferencije za štampu 2. dana, 13. juna je takođe prikazan novi video fokusiran na režim za više igrača koji se može igrati besplatno. U ovom pregledu predstavljena su svedočenja programera usredsređena na ono što dolazi sa sledećom 343 Industries igrom. Iako će kompletno Halo Infinite iskustvo biti standardno izdanje, režim za više igrača biće besplatan za preuzimanje za sve igrače na Xbox-u i PC-u, što je prvi put za serijal. Pored toga, u videu smo videli detaljniji prikaz Spartanca, prilagođavanja oružja i vozila kao i otključavanja. Ovaj video takođe je otkrio detalje nove battle pass, koja će biti jednokratna kupovina za aktivne igrače - mada igrači koji žele da kupe stari sadržaj sa isteklih prolaza moraće da potroše dodatno na ulaz.

 

 

Back 4 Blood

Igra nam stiže od Turtle Rock Studios-a, originalni programeri Left 4 Dead, Back 4 Blood u osnovi su duhovni naslednik co-op zombie survival shooter. Čini se da nadahnjuje ona poznata osećanja straha kada pucaju kroz hodnike ispunjene onima koji nisu mrtvi dok beže od gigantskih mutiranih čudovišta. Back 4 Blood stiže ovog oktobra, što znači da ćete moći da iskusite najbližu stvar Left 4 Dead 3 pre nego što mislite.

 

 

Diablo 2: Resurrected

Dugo očekivani remaster za Diablo II biće objavljen ovog septembra, a pre njegovog pokretanja moći ćete da uskočite u sledeću beta verziju igre u avgustu. Nakon otkrića na Microsoft izložbi, Geoff Keighley je imao produženi intervju sa voditeljem Diablo franšize, Rodom Fergusonom, gde je više govorio o predstojećoj igri. Remaster takođe označava prvi put igranje Diablo II na konzolama, jer je original ostao kao ekskluzivni PC naslov.

 

 

Doki Doki Literature Club Plus

Originalni Doki Doki književni klub je bio igra o tome da vas uhvate nespremne. Naizgled se čini kao prosečna vizuelna nova igra. Ali, kako se ispostavilo, bila je to duboko uznemirujuća psihološka horor igra koja je uništila simpatičnu sliku igre da bi predstavila neke zastrašujuće trenutke preloma četvrtog zida. Bila je to igra koja je postigla iznenađujući uspeh, a programeri ga ponovo posećuju sa nadograđenim izdanjem na računaru i konzolama.

 

 

Elden Ring

Iako je Elden Ring otkriven malo pre početka E3 2021. Bila je to zapanjujuća ekspanzija koja nam je pružila detaljan pogled na opsežni svet igre i njenu glatku borbenu mehaniku. Takođe smo saznali da igra izlazi 22. januara 2022.

 

 

Trek To Yomi

Jedno od iznenađujućih otkrića Devolver Digital bilo je Trek To Yomi, 2.5D akciona igra koja snima klasične samurajske akcione filmove. Napravio ga je Flying Wild Hog, programeri iza Shadow Warrior 3, a čini se da je vizuelno neverovatno dobro urađen.

 

3

 

Contraband

Avalanche je najavio svoju najnoviju igru, Contraband, na Xbox E3 2021 livestream-u. To je najnoviji naslov ekipe Just Cause. Trejler igru opisuje kao o-op, open-world smeštenu u izmišljenu verziju 1970-ih.

 

 

BATTLEFIELD 2042

Electronic Arts i DICE su otkrili Battlefield 2042 sa filmskim i eksplozivnim trejlerom, ali u nedelju su navijači Battlefielda prvi put pogledali igranje military shooter gameplay.  Novi trejler, objavljen na Microsoftovom Xbox i Bethesda Games Showcase na E3 2021, prikazuje futurističko oružje igre, destruktivno vreme u stvarnom vremenu poput tornada i peščanih oluja i masivne mape koje podržavaju do 128 igrača odjednom.

 

 

Twelwe minutes

 

 

Psychonauts 2

 

 

Fallout 76 unapređenja

 

 

Hades

 

Ova fenomenalna igra sada stiže i na sve konzole i to 13. avgusta.

 

 

Slime rancher 2

Ova neočekivano uspešna igra dobija nastavak! Monomi park nam donosi nove zadatke sledeće godine a do tada imate dovolljno vremena da se upoznate sa svetom ljigavaca.

 

 

Atomic Heart

Najava za predstojeću igru u prvom licu, Atomic Heart, ne nudi puno pozadinskih informacija. Znamo da se dešava u Sovjetskom Savezu 1955. godine, a opet ovde očigledno postoji mnogo toga što nije dnajjasnije. Na primer, šta je sa svim tim otkačenim robotima? I zašto ta starica ima kutlaču?

 

 

Replaced

Replaced je nova naučno-fantastična akciona platforma sa detaljnom i fluidnom grafikom piksela koja dolazi 2022. Naslov će takođe biti dostupan na Game Pass-u nakon lansiranja.

 

Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator dolazi na Xbox Series X 27. jula. Konzolna verzija igre će biti dostupna i na Game Pass-u kada se lansira.  Ova verzija Xbox serije X obećava da će imati „isti nivo dubine i složenosti“ kao i njegova PC verzija. Najava sa E3 takođe detaljno opisuje jedinstveno partnerstvo sa Paramount Studios koje se poklapa sa lansiranjem filma Top Gun: Maverick.

 

 

Black Panther u Marvel’s Avengers tovog avgusta

Square Enix E3 Showcase dao je prvi pravi pogled na Crnog Pantera koji se pridružuje spisku superheroja u potpuno novom proširenju, War For Wakanda.  Novi kinematografski trejler predstavlja samog kralja Wakande, iako njegovo lice nije jasno prikazano dok ne navuče masku Black Panther-a. On će braniti Wakandu od Klaw-a, koji se infiltrirao u Wakandu kako bi ukrao Vibranium za svoje planove.  

War For Wakanda će izaći ovog avgusta. Proširenje Black Panther biće besplatno za igrače koji već poseduju Marvelov Avengers na PC-u, PS5, PS4, Xbox Series X / S i Xbox One. Proširenje je navodno trebalo da bude objavljeno ranije, ali je odloženo zbog tužne i iznenadne smrti Chadwicka Bosemana, koji je glumio superheroja u Marvelovom filmu.

 

 

 

 

 

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41162
Broj igrača: do 128 Zahteva: pristup internetu i Playstation Plus  pretplatu ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41148
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnji s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41074
Uskočite u brod Gummi i poletite da biste saznali šta sledi sa Sorom, Donaldom, ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Ušteda 50%
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999,00 RSD
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50062
PS5 Final Fantasy VII Remake Intergrade sardtži: Osnovnu igru koja sadrži vizuelna pob...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
3.499 ,00 RSD

Slični članci

14.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Ubisoft je možda neke igre pomerio za kasnije, ali, rade punom parom. Ubisoft Forward je bilo interesantnije gledati nego neke utakmice ovog vikenda.
14.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Čuveni studio Arkane, koji je u svojoj bogatoj istoriji gejmerima doneo niz kvalitetnih ostvarenja poput Dishonored i Prey franšiza, sada je predstavi...
14.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Konačno smo videli kako izgleda trejler na Xbox i Bethesdinoj E3 prezentaciji.