Vesti/Najnovije
23.06.2021.

Zvezda Mortal Kombat Hiroyuki Sanada se pridružuje ekipi John Wick 4

Nagađa se da neće biti Scorpion

Glumačka ekipa za John Wick: Poglavlje 4 postaje sve bolja!

Prvo je to bio Donnie Yen, zatim Laurence Fishburne. Sada Hiroyuki Sanada koji je poznat po tome što je u novom filmu Mortal Kombat postao Scorpion. Uloga Sanade u četvrtom filmu o John Wicku još uvek je u završnoj fazi. Pridružuje se pomenutim zvezdama, kao i pop zvezdi Rina Sawayama i glumcu Shamier Anderson kao pridošlicama u akcionoj franšizi.

Sanada je karijeru započeo ulogama na japanskoj televiziji i filmu, a najpoznatiji je po The Twilight Samurai i bezbroj filmova sa temama samuraja i ninji, ali je napravio uspešnu tranziciju u Ameriku. Pored Mortal Kombat, Sanadu možete gledati na Netfix-u u Army of the Dead, na HBO u Westworld, i filmovima kao Sunshine, Speed Racer ili novi Bullet Train u kome glumi i Brad Pitt.

John Wick: Chapter 4 ponovo režira Chad Stahelski, ali su pisanje preuzeli Shay Hatten i Michael Finch umesto dosadašnjeg co-creatora Derek Kolstad.

John Wick: Chapter 4 stiže 27. maja 2022. godine.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41050
Mortal Kombat se vratio, veći i bolji u novoj evoluciji čuvene franšize. Nastav...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.
08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...