Vesti/Najnovije
28.06.2021.

Stabilnost Cyberpunk 2077 je sada zadovoljavajuća

Šta znači

Vredi li više pisati i govoriti o igri Cyberpunk 2077?

Da li je igra prokleta? Da li je u pitanju loše planiranje i donošenje odluka?

Svako ima svoje mišljenje i to će izgleda potrajati.

Obraćajući se prisutnima na Danu inovacija na Svetskoj berzi, izvršni direktor CDPR-a Adam Kiciński je rekao da je tim "konstantno radio" na "zakrpama" za poboljšanje performansi i stabilnosti, dodajući da se takođe planiraju dalja poboljšanja.  

Kiciński je kako navode izjavio "Već smo postigli zadovoljavajući nivo u ovom pogledu stabilnosti. Takođe smo radili na sveukupnoj efikasnosti, što nam je takođe prilično drago. Naravno, uklonili smo greške i propuste i to ćemo i dalje činiti. Vremenom ćemo uvoditi poboljšanja u opšte sisteme na koje igrači obraćaju pažnju".

Iako se igra sada vratila u PlayStation prodavnicu, programer do danas nije želeo da otvori informacije o prodajnim brojevima, a VP Piotr Nielubovicz je izjavio: "Ne pružamo detaljne, delimične podatke o prodaji. Dajemo podatke kada se dostignu prekretnice ili se akumuliraju do određene količine. Zbog toga posle par dana nećemo komentarisati ove rezultate."

CD Projekt Red je nedavno potvrdio da Cyberpunk 2077 na PlayStation 4 i dalje pati od problema sa performansama i predložio je da ljudi igraju igru na PS4 Pro ili PS5. U nedavnoj izjavi za Eurogamer, CDPR je rekao: "SIE može potvrditi da će Cyberpunk 2077 biti ponovo uvršten na PlayStation Store od 21. juna 2021. Korisnici će i dalje imati problema sa performansama u izdanju za PS4 dok CD Projekt Red nastavlja rad za poboljšanje stabilnosti na svim platformama. SIE preporučuje puštanje naslova na PS4 Pro ili PS5 za najbolje iskustvo.

Što se tiče igranja na XBOX konzolama, Microsoft je primenio proširenu politiku povrata za Cyberpunk 2077 nakon lansiranja u decembru. Kupci sa Microsoft Store su mogli da zahtevaju puni povraćaj sredstava. U to vreme, kompanija je rekla da će politika biti na snazi do daljeg a to se sada menja.

U ažuriranju koje je objavljeno, Microsoft je rekao da će Cyberpunk 2077 pasti pod standardnu politiku povraćaja novca od 6. jula. To znači da je svaka prodaja obično konačna, ali možete da podnesete zahtev za povraćaj sredstava od kompanije i ona može da odobri vaš zahtev u određenim okolnostima.

Imajući u vidu sve popravke, Microsoft će se 6. jula vratiti standardnim smernicama za povraćaj digitalnih igara za Cyberpunk 2077 i za nove i za postojeće kupovine.

Promena politike stiže nakon što je Sony prošle nedelje vratio Cyberpunk 2077 na PlayStation Store.

Podsećamo vas da je potvrđeno da je veliki broj korisnika koji su tražili povraćaj novca prošle godine nakon lansiranja igre, tražio i žalio se da nije u stanju da igru pokrene nakon što im je novac vraćen. Koliko je tu u pitanju bilo nezadovoljstvo, a koliko želja da se dođe do novca, sada više nije ni bitno.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS44852
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC2261
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.299,00 RSD
Vrsta
Nova
4.299 ,00 RSD

Slični članci

24.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Moramo da napomenemo da je Play!Zine jedini domaći gejming portal koji svi developeri poštuju i čije ocene se računaju u metacritic izve&sca...
17.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Komentari i mišljenja su podeljena a CD Projekt Red obećava da će sve dovesti u red.
28.
Oct.
2020.
Ova mama je gejmer
Juče su društvene mreže opet bile pretrpane "žutim" objavama o odlaganju Cyberpunk 2077 a meni je nekako to bilo manje iznenađenje od slika ...