Vesti/Najnovije
01.08.2021.

RETRO GRAD - Ko je bio Kazuki?

Kazuki je već deo istorije a PES polako postaje

Ako ste kojim slučajem igrali Pro Evolution Soccer pre desetak godina, vrlo su velike šanse da ste dobili jedan ili više nezasluženih crvenih kartona.

Počevši od PES-a 3 do PESa 2008, terenima je vladao omaleni Japanac koji se češće hvatao za zadnji džep nego za vlastitu ženu. Konami je napravio Kazukija po uzoru na najpoznatijeg arbitra tog vremena – Pierluigi Collinu. Preuzeli su njegovu strogoću ali ne i njegov zdrav razum. Na utakmicama kojima je sudio bilo kakva vrsta uklizavanja je značilo direktni crveni karton, a golovi iz prekida i suđenje jedanaesteraca izvan kaznenog prostora bila je redovna pojava. Konami ga je službeno izbacio iz igre nakon PES-a 6, ali ako ste bili dovoljno sretni mogli ste naleteti na njega i u sledeća dva nastavka.  

Mali osvrt na sadasnjicu.

Pro Evolution Soccer ili Winning Eleven (kako je u Japanu poznat) odlazi u istoriju nakon DVE decenije. Novi naslednik PES-a je EFootball. Kako je KONAMI najavio nakon 26 godina od izlaska prvog PES-a, EFootball ce biti free to play. Za ljubitelje ove igre lepa vest je josni to da mozete na svojim Playstation konzolama skinuti beta verziju koja za sada iznosi svega 6GB.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41008
efootball PES za 2021 godinu dolazi kao Season Update na vec postojeću verziju i donosi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD

Slični članci

24.
Jul.
2021.
E Sport
Ako ste mislili da je prelazak na novi pokretački endžin iza najnovijeg PES ostvarenja jedina promena u čuvenom serijalu, varate se. Velike promene...
19.
Jul.
2021.
Vesti/Najnovije
Predlažemo Vam da sutra pogledate PES LIGA NACIJA - VELIKO FINALE 11v11 - SRBIJA vs ŠPANIJA, a do tada, pročitajte šta poručuju momci iz e...