Vesti/Najnovije
12.08.2021.

'Call of Duty: Vanguard'

Prvi uvid u igru i datum izdavanja

Internet je jedno jako živo mesto i tu se mogu naći razne informacije. Planirane i neplanirane. Nekada nas neke informacije iznenade a ova današnja potvrđuje ono što smo već znali.

Slike koje su likovane, a koje možede ta vidite u tvitu koji je objavio Solidas prikazuju logo igre i key art. Charlie Intel tvrdi da su datamineri uspeli da otkriju ove slike nakon što su pregledali fajlove za Black Ops Cold War's Season 5 update.

 

Kao i kod svake druge Call Of Duty igre,čini se da će Vanguard da se prodaje kao deo više edicijaKey art navodi Standard Edition,  Cross-Gen Bundle i Ultimate Edition. Neka od ovih izdanja donose i pristup open beta verziji igre ali se ne navodi kada će se to desiti. 

Tu su i skinovi tri peratera (Lucas, Polina i Wade), kao i specijalno oružje i ekskluzivna kozmetika. 

Prema navodima pouzdanog insajdera Tom Henderson-a, leaker-a sa dokazanim proverenim i pravim informacijama, Call Of Duty, Vanguard  stiže 5. novembra kada i nova tematska mapa Call Of Duty: Warzone. Nova mapa će zameniti trenutnu Verdansk mapu i šuška se da će biti dosta veća. 

Henderson tvrdi da će se igra najaviti 19. avgusta a to je datum o kome se šekuliše kada se govori o novoj Sony State Of Play prezentaciji.

Pretpostavlja se da su ta dva dešavanja povezana i sitno brojimo do 19. avgusta.

 

 

Games najveća ponuda video igara nudi i naslove iz Call of duty franšize.

U slučaju da želite da unapred poručite neke igre, ili proverite šta se sve novo očekuje, pogledajte naš Preorder deo. Za sve preorder kupovine imate promo popust.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4671
Za igranje neophodna pretplata na Playstation Network.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.799 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50001
Call of Duty Black Ops - Cold War nas vraća u doba Hladnog rata koji je prećutno okupir...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD

Slični članci

13.
May.
2021.
Vesti/Najnovije
Juče smo dobili najnovije informacije o igri Sniper Ghost Warrior Contracts 2 i čini nam se da je developer više nego siguran u kvalitet ove puca...
25.
Apr.
2021.
Vesti/Najnovije
Verdansk 84 mapa omogućava igračima da se sakriju ispod karte i poubijaju neprijatelje.
01.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Internet polako počinje da ludi i odbrojava dane do izlaska Cyberpunk 2077. I dok su sada u pitanju jednocifreni brojevi koji će brzo biti odbrojani, hajde d...