Vesti/Najnovije
20.12.2022.

Najbolje porodične igre

Dovoljno je da se opustite i uživate

Prvobitno objavljeno 30.08.2021

 

 

Znamo da gejming nekima može biti problem.

Već vidimo namrštena lica i čujemo kako neki izgovaraju "Neću da mi deca sede po ceo dan pored televizora". Ali, za sve postoji rešenje. Pravila postoje da bi se poštovala i to je osnova svega. Uvedite pravila oko toga kada, koliko i šta ćete igrati i držite se toga. A u tom periodu - uživajte!

Postoje igre koje jednostavno morate obožavati kada ih probate. Osmeh, porodica, malo vremena i neka od sledećih igara je naš predlog za kvalitetno provedeno vreme sa porodicom.

 

Super Mario 3D World

Super Mario igre su definitivno ya celu porodicu.Super Mario 3D World je možda najbolja igra prilagođena deci ikada napravljena. Nivoi su otvoreni i prijateljski. Igra se može igrati jednostavnim kontrolama, ali skriva priličnu dubinu za stručnjake. Ono što je najvažnije, Super Mario 3D World  je dizajniran od temelja za kooperativnu igru. Neke igre imaju co-op, ali sve u ovoj igri je dizajnirano tako da odgovara ljudima koji se igraju zajedno. Ako tražite igru za igru sa porodicom, ovo je ta.

 

 

Rayman Legends

Razman je neverovatno i beskrajno inventivan, veličanstven i razoružavajuće urnebesan. Dodajte tome i opciju za kooperativnu igru i dobijate igru koju će vam svako ko je jednom odigrao preporučiti. Postoje delovi gde je igra dosta teška, ali zbog toga će biti i interesantnije igrati porodično jer ima i savršeno iskrivljenu krivu težine. Deca obožavaju ovu igru.

Možete igrati zajedno ili se smenjivati na nekim od težih nivoa.

 

Pikmin 3 Deluxe

Pikmin 3 se dešava na misterioznoj planeti PNF-404. Vaš posao je da istražite bogate resurse ove nove planete i usput dekodirate zagonetke sa timom istraživača i legijom preslatkih sićušnih Pikmina. Možete sami da krenete u avanturu ali predlažemo da se udružite i istražite sa članovima porodice za zadružnu igru u režimu priče i misije. Budite spremni da ovu igru igrate mnogo duže nego što planirate. Jednostavno, kada je započnete, teško ćete prestati. Ova igra je imala tu nesreću da se pojavi u momentu kada su se objavljivale neke dugo očekivane igre i jednostavno je neopravdano zapostavljena. 

Počinjete od nule. Sve što možete da uradite je da se krećete po prostoru. Dok istražujete, pronaći ćete nešto što proširuje vaše mogućnosti. U ovom slučaju ćete pronaći žute pikmine koji provode električnu energiju i lagani su. Koristeći ove nove sposobnosti, sada možete napredovati dalje u svet i pronaći nove pikmine ili druge sposobnosti. Ovo dovodi do toga da vaši problemi postaju komplikovaniji, ali ste i bolje opremljeni za njihovo rešavanje, jer imate više mogućnosti i zato što ste bolji u igri. Ovo je osnova koju pronalazite u dosta igara. Pikmin imaju sistem u kome se morate redovno vraćati u svoju bazu zato što se dan završava.To vam daje šansu da ponovo pokrenete od nule, ali sada imate više resursa i veće šanse da napredujete još više u sledećoj vožnji. Pikmin 3 zaista blista u ovoj strukturi jer je mali. Ili su likovi sićušni u velikom svetu.Kako god, topla preporuka.

 

Animal Crossing: New Horizons

Možda smo nekima i dosadni sa preporukom ove igre u nekim tekstovima, ali definitivno ACNH je igra za sve generacije i za sve prilike!

Zbog funkcije za više igrača, cela vaša porodica sada može da učestvuje u zabavi ACNH. Uz Nintendo Switch, svi možete igrati na istoj konzoli, pomažući jedni drugima u kultivisanju i vođenju vašeg virtuelnog grada na ostrvu. Zbog jednostavnih kontrola igre, svoje neiskusne video igrače možete lako voditi tokom igre. Sveukupno iskustvo je korisno i zabavno za sve, bilo mlade ili stare, iskusne ili ne. Naučiće se dosta. Igra je dobila veliki broj nagrada i proglašena je najboljom igrom za porodicu, kao i za učenje.

 

Mario Kart 8 Deluxe

još jedan klasik: Mario Kart. Sa jednom konzolom, četiri igrača mogu igrati istovremeno dok igraju na mreži (ili sa više konzola), do 12 igrača može se boriti za titulu pobednika trke. Ima li nešto lepše od vožnje?

Postoji proiyvod koji sve ovo može dodatno učiniti još interesantnijim, a to je Switch Mario Kart Live, sa Mariom ili sa Luigi-jem. To su automobili i sve što vam je potrebno da postavite stazu za auto koji vozi vaš omiljeni lik, ali u vašem domu. Svaki kutak prostorije kroz koju automobil prolazi se vidi u igri. Možete samo pretpostaviti koliko su deca oduševljena.

 

 

Captain Toad: Treasure Tracker

Captain Toad je igra zagonetki. Kao roditelj, sigurno znate koliko to nekada može biti naporno ali i divno. Već sada možete da zamislite dete kako vas moli da mu pomognete, zar ne? Kada su u pitanju video igre, to je yadovoljstvo.

Ovo je dobar izboro za igru zajedno, način da pomažete jedni drugima u problematičnim delovima, podučavanje rešavanju problema... i smeh! 

Sigurni smo da lista nije gotova i očekujemo vaše predloge!

 

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Novi model Nintendo Switch konzole inspirisan igrom Pokemon Scarlet and Violet OLED ekr...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
55.999,00 RSD
Vrsta
Nova
55.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Novi model Nintendo Switch konzole OLED ekran dijagonale 17.5 cm Široki stalak s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
53.999,00 RSD
Vrsta
Nova
53.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch konzole HKO0318
Nintendo Switch Console (Red and Blue Joy-Con) Nintendo Switch
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
44.999,00 RSD
Vrsta
Nova
44.999 ,00 RSD

Slični članci

30.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Znamo da zvuči čudno, naročito ako imamo u vidu da kod nas postoji čitaj jedan pokret roditelja koji su protiv gejminga. Problem je što neki od njih n...
24.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Matematika, logika, brzina, učenje stranog jezika... Mnogo je dobrih stvari koej pravilno usmeren gejming može da unapredi kod dece. Učenje sa video igrama m...
22.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Matematika ponekad može biti dosadan predmet za učenje, pa zašto ne biste iskoristili jednu od ovih matematičkih računarskih igara da zadržite interes...