Vesti/Najnovije
17.08.2021.

Anja „Osa“ Janković

Operater sa Balkana u Rainbow Six Siege

Tom Clancy naslovi imaju svoje obožavatelje.

Zbog toga Ubisoft razvojni tim koji stoji iza Rainbow Six Siege ne odustaje od truda da ovo postane jedna od najboljih pucačina. Sada već sa šest svećica, i novim nadogradnjama na svaka tri meseca, ova igra definitivno stiče nove igrače. Prve dve sezone ove šeste godine su nam dovele dva nova operatera. Treća sezona, Crystal Guard, biće veliko iznenađenje za ovaj region 

Stiže nam Anja „Osa“ Janković, hrvatski operater koja je deo napadačkog tima!

Ubisoft je kombinovao u jednom operateru sve ono što krasi ljude sa ovih prostora. Anja Janković je imala šest godina kada se njena porodica preselila u Hrvatsku i tu je razvila svoje potencijale. Vojni Inženjering na Univerzitetu u Zagrebu je bio izbor inspirisan filmovima šestesetih, futurističkim viđenjem sveta i željom da stvori nešto bolje, korisnije i drugačije. Borba protiv terorista je morala da bude nekako olakšana. Kali, vođa Nighthaven frakcije u Rainbow Six Siege je primetila potencijal ove devojke i rešila je da pokuša da je tako mladu regrutuje. Anjini patenti su bili ne samo inovativni već i uspešni. Head of Research and Development je postao njena profesija, život i druga kuća. 

Da li je Anju bilo teško ili lako stvoriti, svako ima svoje viđenje. Iako mnogi misle da je Ubisoft sa velikom pažnjom pravio ovaj lik, činjenica je da je to operater kao i svaki drugi. Bilo je potrebno da samo obrate pažnju na osnovne činjenice. Svaki region pre ili kasnije dobije svoj lik pa je tako i sa ovim.  Zbog čega Anja i još Janković? Odgovor je jednostavan. Česti su bez obzira na zemlju u regionu. Drugačije rečeno, sigurica. 

Izgled je karakterističan za mlađe generacije a nama se nekako čini da će biti savšena za cosplay. Već vidimo Unu Obrić, Ariderion kao Anju. Interesantno je da je Anja prvi transgender operater u R6S. 

Tu su nove Quality of Change promene kod nekih od najpopularnijih mapa iz Ranked i Unranked playliste: Bank, Coastline i Club House.

Ubisofta je sarađivao sa Capcom-om pa ćemo od danas imati opciju uzimanja ekskluzivnog Lion skin-a koji prebacuje ovog operatera u Leon S. Kennedy-a iz Resident Evil franšize. Kombinacija je čudna ali mislimo veoma interesantna i zanimljiva.

Javite nam kako vam se dopada Anja.

 

 

 

Igre i gadgete iz Tom Clancy serijala možete pronaći u prodaji u svim GameS radnjama u Beogradu, Kragujevcu i Novom Sadu .

U slučaju da želite da unapred poručite neke igre, ili proverite šta se sve novo očekuje, pogledajte naš Preorder deo. Za sve preorder kupovine imate promo popust.

Games for all - imamo sve u svojoj ponudi. Na vama je da odaberete!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4762
PS4 Tom Clancy's The Division 2 Za igranje neophodna pretplata na Playstation N...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Korišćena
1.199 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50042
Tom Clancy's Rainbow Six - Siege Deluxe Year 6 Sadrži: Originalnu igru sa  sv...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tom Clancy's Rainbow Six - Siege Deluxe Sadrži: Originalnu igru sa  svim mapa...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO111
XBOX ONE Tom Clancy's Rainbow Six - Siege
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Korišćena
1.199 ,00 RSD

Slični članci

11.
Apr.
2022.
Ova mama je gejmer
Ovih dana mnogi krive gejming zbog loših ocena svoje dece. Da li je stvarno gejming pravi ili dežurni krivac za sve?
28.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Iskusni režiser koji je pomogao da se pokrene reboot Assassin's Creed kao vodeći dizajner Origins-a i režiser Valhalle, nakon 16 godina odlazi da bi se p...